ATENTIE!

Magazinul online NU functioneaza

 

Detalii Produs
Tropical Wafers 75 g

Tropical Wafers 75 g
Cod produs:098731097154
Producator:Ocean Nutrition
Pret cu TVA: 31.36 lei
Tropical Wafers


Pond & Aquarium Sinkable Wafers sunt foarte gustoase, usor digerabile si imerse, asigurand o nutritie excelenta pentru pestii omnivori care se hranesc la fundul apei, cum sunt pestii catfish si clown loach. Drajeurile noastre au margini foarte subtiri, astfel ca pestii sa le manance usor. Drajeurile sunt imbogatite cu faina de krill si spirulina pentru a asigura o dieta extrem de echilibrata pestilor dumneavoastra. Pond & Aquarium Sinkable Wafers sunt produse din cele mai fine ingrediente selectionate, sub un control riguros al calitatii, pentru a asigura pestilor cea mai buna nutritie.

- Asigura toate vitaminele, mineralele si proteinele de care au nevoie pestii dumneavoastra.
- Usor digerabile.
- Usor de mancat.
- Facute din cele mai fine ingrediente.

Mod de administrare
La fiecare hranire, administrati doar cat poate sa consume pestii in maxim doua ore. Variati fiecare hranire in functie de numarul si dimensiunea pestilor.

Ingrediente
Faina alba de peste, faina de grau, faina de soia, faina de krill, spirulina, gluten din grau, sare, ulei de icre de somon, lecitina, vitamine (vitamina C stabilizata, tocoferol, biotina, cianocobalamina, niacina, riboflavina, tiamina, aminoacizi selectionati (dl-metionina, l-lyisina, taurina), oligoelementa (clorura de calciu, iodura de potasiu, sulfat de fier, sulfat de mangan, carbonat de magneziu, sulfat de zinc), conservanti (sorbat de potasiu, etoxiquin), pigmenti (astaxantina, cantaxantina) si beta glucan.

Analiza garantata
Proteine brute (min) 43.3%
Grasimi brute (min) 8.5%
Fibre brute (max) 1.8%
Cenusa (max) 9.2%
Umiditate (max) 7.1%

Numarul de identificare a produsului
SKU# 09715 - 75g

Cosul de cumparaturi
Inregistrare/Autentificare
Nu exista nici un produs.
Valuta