Sper sa fie si femele, am luat vreo 8 pui de 4-5 cm, care pareau femele. Momentan nu vad nici un dans din partea "batranilor". Ce-i drept, diferenta de marime e destul de mare, astept sa mai creasca astia mici. Cum vad vreo gusa, trag niste poze imediat
Era o vorba "o imagine valoreaza cat 1000 cuvinte", in cazul de fata cred ca mai bine suna "o imagine LIVE valoreaza cat 1000 cuvinte" (cel putin imi pot inchipui reactia celor ce vad live acest acvariu)... dar asta nu inseamna ca din cauza pozelor nu poti scapa furculita din mana, sau chiar farfuria cu mancare PS: Concluzia - sa nu vizionati live asa ceva cu farfuria de mancare in mana (era sa o patesc doar din ce am vazut pe Youtube)
PS: Mirobolant!
This message was edited 1 time. Last update was at 15/01/2011 02:00:26
si va mai luati de "stiucile" mele ca s primejdioase iata dovada ca si "ierbivorii" pot produce "vatamari corporale" chiar si la OM
foarte tare filmuletul..iar tipul protagonist, un dur in toata puterea cuvantului.. superb
"Acvariul nu este nimic mai mult decât un colt de natura plin de viata. Este o lume în continua miscare, care ne ofera posibilitatea de a cunoaste, observa si studia secretele unei lumi ascunse si fascinante.
Cei care iubesc natura, iubesc mai intai viata, apoi pe sine."
Sa-ti traiasca animalu` ala primejdios. Am 2 astfel de killeri si eu (un elongatus si iodotropheus), mereu se iau la cearta cu furtunul meu O sa-i filmez si io data viitoare, sa vedeti ce impinge la furtun. Ma gandeam sa-l las pe el sa schimbe apa, dar nu e consistent din pacate
IP:
Doamne ce am mai ras. Nu ceda deloc teren pestisorul, poate doar putin pentru a isi lua avant dupa care revenea in forta. In orice caz, foarte tare, sa-ti traiasca!