[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: sinkoraul
Forum Index » Profile for sinkoraul » Messages posted by sinkoraul
Am postat cu speranta ca stie cineva ce problema are si sa o remediez dar vad ca voi faceti bancuri..
ACESTA ESTE
Buna seara . De ceva timp am un guppy care sta si inaota vertical si cateodata sta pe loc si parca se invarte in apa dar majoritatea timpului sta asa pe verticala cu capul in sus sau intins pe pietre pe o parte. Din ce cauza ? Are vreo problema ?
Buna ziua. Astazi am gasit o femela de guppy moarta pe fundul acvariului . Avea cam 1 an. A nascut de vreo 2-3 ori cu acelasi mascul a stat fara cam 2 luni dupa ca am luat alt mascul si acum 2 zile am vazut-o pe fundul acvariului statea se mai ridica si astazi moarta . Era neagra la abdomen si avea ochii rosii in colturi si parca era sange. Stie cineva cam de ce ar fii murit ?
Lasa tine-i tu in oceane.
O data la 2 , 3 zile mancare pe la 11 -12 si dupa 5-6 da o las apa 2 -3 zile dupa o pun numa cand o torn o torn asa de sus ma gandesc poate din cauza valurilor adica din putereaapei aore cand o torn?
Timp de 2 sapt nu am avut nici o problema dar de ceva timp mor puii d pesti din aman2 borcane pe care le am cate 3 4 din borcan apa din borcane vad ca e de 19 grade dar in camera sunt vreo 22. Se poate de la apa ? ma gandesc ca alfel mureau toti sau mureau si dinainte.
Pestrii traiesc asa fericiti fara burete fara filtru fara acvariu(am pesti de 4 luni intr-un acvariu fara filtru burete etc si nu sunt morti sunt vioi ! ! ) momentan si bine mercii in borcan de care am spus. Nu am zis ca ii tin intr-un nici un acvariu problema era ca intr-o zi adica a 2a zi dupa ce schimbasem apa era pe marginile borcanului dara maro si pete . Iar intrebarea era ca de unde a aparut si de ce ??Vad ca acuma nu mai e am schimbat apa si nu mai e.
Am 2 borcane de 6l unde sunt vreo 21 si unu de 2l aici am doar 7 unde tin puii de guppy de vreo 3 sapt nici o problema pana acum 2 zile de la ultima schimbare a apei am observat ca se face o dara maronie nu am pietris nu am planta nimica apa si pestii. Si pe fund si pe margini niste pete si dara maro . Am sters cat am putu cu un servetel ddar de la ce apare sau ce este?
Multumesc tuturor ! Am sa ma informez intai cam ce pot face in conditiile care le pot pune la dispozitie si am sa invat apoi sa pun in practica. Pe plante nu ca nu prea am inteles asa din scris cam ce trebuie sa fac. Ma gandeam sa fac neoni sau sa il impart in beta si guppy ceva mai cautati .
SI asta cum se vinde cate o bucata 20 de lei sau cat ai spus/? Dar la ce ajuta si e piata cine sa cumpere cuba ?
Multumesc mult .Si la inceput fara instalatia co2 se poate? Iar Black ok am intelesp arerea ta dar tu la ce te referi sa tin /
Intr-un acvariu de 117 cm latime 27 cm lungime si 33 inaltime ce as putea sa inmultesc ce m-ati sfatuii sa fac un banut?
Problema e ca nu am priza unde sa bag curent alfel as fi luat eu filtru.
De 4 luni. Lumina numa soarele ce bate cand e ziua atat. SI mancare numa de 2 ori pe zi la 10-11 si la 5-6 . Dar inainte nu a aparut cam de 2 luni a inceput inverzirea.
Poate cand fac curat cu un furtunel si invart pe acolo ii mai lovesc putin da nu tare oare de aia ? )
Scuze. SI e buna planta sau ? Si daca creste alge e bine ? Arata ca si verdeata aia de la fantaniile cu apa publice
Ce plante sa pun ca am planta asta si aia ce am pus e o poza mai veche acuma cum e piatra ai din mijloc cum a fost acuma e verdeeeee toate sa inverzzi si creste iaraba pe ea) si pe peretii acvariului creste un fel de muschi si vad ca pestii mai nou ciugule aia. De la ce imi creste muschi ?
Multumesc mult ! Eu ma gandeam sa iau tot sa para mai mare si am osbervat ca sareau pana sus si luau si cate o bobicica de mancare acuma poate mi sa parut mie dar mai nou vad ca stau toti jos si sau cam oprit din sarit cred ca va naste una din femele ca atunci am observat ca se intampla asta. De pus nu stiu ce sa pun ca si asa e mic mai degraba sa le iau si stratu de pietris si piatra . Tin sa adaug ca puii i-am lasat tot timpu impreuna acolo in acvariu si i-a mancat ! Seara ii mananca . Dupa care am decis sa ii pun intr-un borcan mare si am 20 de supravietuitori de 3 saptamani deja din 24 cat au nascut de la 2 femele + inca 6 puisori noi de o sapt. I-am mutat deoarece am crezut ca poate nu au loc toti sau cine stie nu au mancare dar cand colo ii mananca seara pe pui. si vreo 4 ture de pui am testat si nu stiu cum din alea 4 ture a ramas unu care s-a dezolvtat si de atunci i-am schimbat.
Daca i-au pietrisul si Piatra din mijloc pestii vor simtii ca au mai mult loc ?

Forum Index » Profile for sinkoraul » Messages posted by sinkoraul
Go to: