Message |
|
nu a functionat tastatura. da tot noaptea guppy inainte schimbam apa zilnic nu aveau nimica acuma o schimb o data la 4 zile nu am filtru si nimica de la inceput .
|
 |
|
guppy pana sapt asta n sarau
|
 |
|
Daca stiti am spus ca am un acvariu de 17 cm latime 24 lungie si 19 h. am 3 femele si 1 mascul sunt la a 5a nastere au nascut dar doar ei 4 sunt in aces acvariu si de o saptamana tot sar femlele asa in sus tare tare de tot si astazi seara au sarti asa tare ca au iesit 2 din acvariu prima oara. Din ce cauza ?
|
 |
|
Am o problema care abea acuma vad ca apare . Se inverzeste culoarea pietrisului de pe jos si piatra pe care sta panta si marginile acvariului schimb apa zilnic dar am lasat-o o data 3 zile neschimbata am schimbato dupa si nimica pana intr-o zi cand aprca sa inverzit totul peste noapte . De ce abea acuma ca am de 2 luni acvariu si nu sa intamplat asta.
|
 |
|
Merci, si unde gasesc filtru cu 20 de lei cum se numeste ? Fara pompa de aer?
|
 |
|
Am schimbat acuma apa ca era 4 macar sa fie mai curata. Eu pe el am dat 80 de lei lam facut la comanda cu tot cu pietrele alea mici paitra aia mai mare si planta de pe ea
|
 |
|
Mai am abea 7 pesti din 16 cat am numarat ieri...  ce or fi patitoare seara ?e din cauza ca nu am schimbat apa inca ?de 3 zile nu am schimbat.
|
 |
|
Cum pot schimba apa ? mie teama sa nu ii prina prin furtun iar deasupra apei sta mancarea nu am mai patit asa a sa stea mancarea atat la suprafata nici nu stiu cum sa o iau.
|
 |
|
Multumesc ! Nu am cum unul mai mare deoarece am vrut sa fie la vedere si sa il vad mai toata ziua iar pompa de aer nu am cum pt ca nu am priza unde sa il bag sper sa reziste asa daca pana acuma i-am tinut intr-un borcan cred ca sunt bucurosi aici iar beta nu imi plac ca nu pot tine mai multi ca se mananca imi doresc sa umplu acvariu cu o gramda de guppy colorati.
|
 |
|
mda sper sa fie 1000 ca de cand astept si nimica. se gaseste la pet shop nu stii?
|
 |
|
Si acuma ce sa fac cand sa schimb apa ? vad ca azi nu prea au mancat pestii ca in alte zile e ramasa mancare si sta deasupra de azi dimineata
|
 |
|
Buna ziua am un acvariu de 1 mascul si 3 femele si vad ca am 5 pui mici de guppy care stau al supprafata dar parca ceilalti tot merg dupa ei o sa ii manance ce sa fac? acvariu are 24 cm lungime 19 cm inaltime si latime cum sa procedez ?[img]
|
 |
|
Multumesc tuturor ! Da am observat acuma ca incep sa scap de ea o sterg usor pe dinauntru cu mana si cu apa si se duce si aprca nu mai e asa multa. Dar planta aia care se vede nu stiu cum se numeste cea de pe piatra incepe sa se ingalbeneasca si sa se usuce . Cum se poate sa isi revina sau sa se inamulteasca? Si am o problema ca am pestii de apraoep 3 luni si am vazut fiecare dintre cele 3 femele negre pe burta da nici un peste si acuma din nou 2 sunt mai negre si mie teama ca paote nu am sa vad pestii cei mici cand scot pui si ii voi aspira cand scot apa.
|
 |
|
Da multumesc . Apa o schimb in fiecare zii. Am acvariu 24 lungime 19 latime si 19 inaltime. filtru nu am nici pompa nimic. Un nume de specie de melci care sa ma scape de dara aia alba ce o lasa apa. Sau ori ce specie care e mai buna si folositoare . Cum se numeste?
|
 |
|
Salut tuturor! In poza este ecvariul cu cei 4 guppy ai mei cand schimb apa la el prin furtun si al fel o si pun cea noua inauntru(scot mai mult de cat 50%si pestii nu au treaba) pe margine cand o scot e o dara mai alba transparenta iar apa parca nu mai e asa limpede . Ce pot face ? Si o alta intrebare este ce melci si cati pot pune in acvariu acesa/.
|
 |
|
Bun multumesc! Acum as vrea sa cumpar si o femela sa innmultesc doar ca problema e ca cel de la petshop nu stie nici el care e femela si care nu  si incerc sa imi pot da eu seama si sa invat dupa ce sa ma uit.
|
 |
|
Am cumparat astazi un pestisor si nu stiu ce specie este.Imi puteti spune va rog ? http://img577.imageshack.us/img577/7760/6t8g.jpg
edited by koala: Te rog sa intri in My Profile si sa completezi campul Location (orasul de resedinta)...
|
 |
|