[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Sa le aprind lumina maine? Sau azi? Sunt tare curios ce oi gasi sub patura.
Andariel wrote:Eu iti repet ca e de la Co2 de la bomba. Intrerupe aditia de Co2 si ai sa observi cum dispare pelicula.

Am si eu acasta pelicula. Am avut bomba cu CO2 si tot asa am crezut ca de la bomba este. Acum nu mai am bomba de ceva vreme, insa pelicula tot mai este. M-am chinuit sa o scot de cateva ori insa apare iar, prin urmare am renuntat .
Azi le-am dat sa manance si le-am stins lumina . Va tin la curent.
Vezi ca am vazut prin Hornbach ceva de genul. Nu stiu sigur daca la aceste dimensiuni, dar poti da o fuga p-acolo.
Trimite-mi si mie ,te rog, daca nu s-a vandut!
Pentru cateva minute cred ca poti opri filtrul sa nu mai ai curent de apa in acvariu .
Multumesc!!!! Cam asa ma gandeam si eu.
Ce ziceti, sa le dau stingerea (sa le pun patura-n cap)? Nu o sa le fie greu dupa foamea pe care au tras-o sa-i mai tin vreo 4-5 zile sipe intuneric si nemancati?
http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=13430&pos=-7733 cam asa arata pacostea.
Salutare tuturor!!!! M-am intors din concediu . In concediu a avut grija cumnatul meu de acvariu Mi-a zis o dat al atel ca a trecut si le-a dat sa manance, deci e ok. In acvariu nu s-a intamplat cine stie ce, adic nu am avut decese nu vad semne de boala in schimb nenorocita aia de alga s-a inmultit ca . A si sa nu uit apa e limpede, unele frunze de la plante sunt gaurite (cred ca de ancistrusi), echinodorusul si-a vazut de treaba si s-a inmultit, la un anubias ii mai da o frunza iar cabomba vada ca a inceput sa se inroseasca in varf (de fapt e mai maro, e semn de boala?). Cam asta ar fi tot .
Deci sa nu le mai caut pastila miraculoasa? Merci Porcu!!! :bbere:
Bine ai venit !! Din ce am citit eu p-aici acvariul cu cat e mai mic cu atat e mai greu de tinut sub control.Succes!!!
Bine ai venit !!!! Cu sfaturile mai astept
Am sa plec in vacanta . Am citit de Sera holiday, e buna pt pestii mei si daca da aveti idee daca la Hornbach Berceni gasesc (daca a fost cineva de curand, eu am fost dar nu m-am uitat dupa ea)? O sa stau o saptamana :jumpers:
Am luat un 830 azi :-) . Vad ca alga nu s-a mai intins dar nici inapoi nu a dat(am continuat cu schimbul de apa la 1-2 zile).
Eu cred ca ai mult prea multi pesti in acvariu. Asteapta si alte pareri.
Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, azi am vazut unul din ancistrusi mancand dintr-o frunza de echinodorus. L-am dat o felie de dovlecel (au mai primit si am vazut ca le place).Cu alga aia nici un sfat ?
Cred ca este Cladophora din ce am citit pe aici Daca e asa e groasa rau(cica e mai greu de ucis decat Bruce Willis, zicea un batran ).O sa o tin cu schimburi de apa , am rupt si cateva din frunze, alti pesti parca nu m-as incumeta sa mai iau (mancatori de alge). Si o sa mai reduc timpul de luminare, acum am de la 8 la 13 di dela 14 la 20 . Cat sa o reduc? As mai putea face ceva in afara de tutun ?
Alta acum . Pe unele frunze am observat alge( sunt ca niste fire de par de cate 2-4 mm). Asta afost ieri, cand am facut schimb de apa. Azi am facut iar schimbat de apa. Ce as mai putea sa fac? Ma gandeam sa mai iau niste plante si sa schimb un tub cu un 830.
Salutare si bine ai venit!(si eu sunt nou p-aici) Am si eu o intrebare off-topic. Zici ca stai pe la Piata Progresu, ai idee mai e magazinul ala pe langa circa 16(ala cu pesti binenteles ).

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: