| Message |
|
|
|
Prin schimburi micute ma refeream sa scot 0.5 litri, iar in apa scoasa sa dizov sare, apoi s-o duc inapoi in bazin
|
 |
|
|
|
Sistemul ATO e bun pentru putori penale ca mine, dar.. se pare ca ATO-ul cam modifica salinitatea.
Azi, ca tot m-am indurat sa fac un schimb de apa, am masurat salinitatea din apa proaspat preparata (1024) si pe cea din bazin (1021).
Dupa schimb, apa din bazin a ajuns la 1022. Ce sa fac? Sa cresc pana la 1024 brusc? Sau sa fac schimburi micute zilnice, pana ajung la 1024 intr-o (sa zicem) saptamana?
|
 |
|
|
Superb!
O intrebare: de unde ai luat Sander piccolo nano skimmer?
|
 |
|
|
|
Tot din descriere aflam ca punga de 8 litri e suficienta pentru Dennerle Scaper's tank 50
DST50 are Lxl 45x36cm
Asta inseamna ca cei 8 litri de sol vor forma o patura groasa de exact 5cm.
|
 |
|
|
Nu sunt sigur ca am inteles bine intrebarea, dar acest sol e unul complet, nu se foloseste in combinatie cu alt sol/pietris.
Citez din instructiunile produsului:
"Put the unwashed soil into the dry aquarium to a depth of approx. 3-5 cm. Arrange decorative objects. Add plants (keep moist while planting by spraying regularly) Finally, carefully fill with water without disturbing the soil. Any clouding will clear within a few hours"
http://dennerle.com/en/products/aquaristic/aquascaping/soil-fertilization/scapers-soil
edit: pe aceeasi pagina scrie ca are granulatie intre 1 si 4mm
|
 |
|
|
|
Plecaciuni adanci si fara numar pentru colegul Mugurel, multam frumos pentru pachetelul de primavara!
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Aiurea, o foloseste pe post de ata dentara
|
 |
|
|
|
Indiferent ce face nenea ala acolo, are nevoie de o rabdare de fier.
|
 |
|
|
mugurel wrote:
ocean wrote:Da scapa de Suri ?
Da, o priponeste de piatra suspendata
Cu asa ceva:
|
 |
|
|
mda, generatia iphone, habar n-aveti care e distractia adevarata
|
 |
|
|
Blue14 wrote:
Asta cred ca inse potriveste lui Pavelescu
Pavelescu la varsta ta avea alte preocupari, ceea ce-ti doresc si tie:

|
 |
|
|
plm, ala din link-ul meu are display 4k, se cupleaza la controllerul storm x si filmeaza mai bine ca un go pro 
|
 |
|
|
Pavelescu nu vrea nimic, vrea doar sa arate ca exista si alternative la amazon
A fost o cautare si un link la prima vedere, n-am sapat dupa cel mai bun pret 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
N-am frate bani de JBL (acum am gasit sub buretel si prospectul colorat, e Grotech)
|
 |
|
|
the shit:

|
 |
|
|
Eu am tot chinezesc am, il calibrez cu apa de osmoza sau apa distilata (tot un drac), il pun pe zero asa cum a zis nea Shubi si aia e tot.
JBL sunt bune pentru ca au display 4k
|
 |
|
|
Shubi wrote:parca-mi pare cunoscut, nu-i cumva in Calafat ?
E Colentina, dar sa nu te prind pe aici (oricum, am pus paznic)

|
 |
|
|
plm, voi astia tineri cu femeile voastre..
uite aici, asta poza excitanta

|
 |
|
|