Prima mea comanda la nevertebrate dateaza din aprilie 2010. De atunci am comandat periodic, atat pesti, echipamente si diverse consumabile.
Am fost chiar si in vizita la ei, la Cluj - sunt niste oameni formidabili.
E drept, ca orice magazin online se intampla sa mai aiba probleme cu stocurile - dar mereu anunta si propun intelegeri convenabile clientului.
Sa ma scuzi ca ti-am facut prietenul dobitoc, dar sunt ferm convins ca e un manelist incuiat la minte.. Roaga-l sa vina aici si sa ne dea exemplu de tepe din partea nevertebrate.ro
Chiar vorbeam cu nea Roni, de ce mama naibii mi-a scazut salinitatea? Am mai calibrat o data refractometrul (nu trebuia, dar am rotit cu surubelnita ca sa-l dereglez, apoi l-am fixat iar la zero) si imi da aceleasi rezultate.
E drept, cand am montat senzorul de la sistemul ATO am depasit semnul cu 2mm. Dar nu cred ca 270ml de apa in plus imi afecta salinitatea asa grav.
Coralii, crevetii, anemona si pestii o duc bine, coralii se deschid frumos, vietuitoarele se hranesc, crevetele boxer naparleste o data pe luna (am inteles ca asta e de bine, ii plac conditiile).
In afara de faptul ca am umblat la lumina (fara legatura cu cazul dat), n-am facut nici o modificare.
Lasa-le naibii de furtune, eu am avut 2 eheim cu furtune de 16/22 si nu le-am curatat decat din an in paste (din motive de lene majora).
E drept, dupa curatare se simte un plus de debit, dar asta nu inseamna ca e si bine.
Eu nu lucrez la ADA, asa ca recomand curatarea furtunelor o data la 6 luni.