[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Imi cer scuze pentru apelativ, nu stiam ca e vorba de tine.

In alta ordine de idei, eu in 5 ani n-am avut nici macar o problema cu nevertebrate.ro

Daca ai avut o neintelegere cu ei, nu inseamna ca sunt tepari.. In toate firmele gasesti angajati neglijenti, care mai incurca borcanele.
As vrea si eu, l-am comandat acum o luna, dar inca e cu status "in asteptare stoc"
Multumesc!

Si pentru ca intrebarea a ramas in coada de ocellaris, sa mai intreb o prostie

Ce parere aveti de produsul asta?
http://www.nutrakolusa.com/index.php?product_id=104
undeva la 100 ron, rotunjit
image
test

merge, nu stiu ce faceti voi de nu va merge.. asa trebuie sa arate:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Fb1go4zcTUQ[/youtube]
Prima mea comanda la nevertebrate dateaza din aprilie 2010. De atunci am comandat periodic, atat pesti, echipamente si diverse consumabile.
Am fost chiar si in vizita la ei, la Cluj - sunt niste oameni formidabili.
E drept, ca orice magazin online se intampla sa mai aiba probleme cu stocurile - dar mereu anunta si propun intelegeri convenabile clientului.

Sa ma scuzi ca ti-am facut prietenul dobitoc, dar sunt ferm convins ca e un manelist incuiat la minte.. Roaga-l sa vina aici si sa ne dea exemplu de tepe din partea nevertebrate.ro
Shubi, softul tau da erori grave. Radu nu e domn, e un ciochist nemernic
Si-a luat ciochistu sistem de osmoza inversa si merge pe burta
opincarul wrote:
Ca si pe youtube, cauti ceva si-ti gaseste femei goale.

bullshit!

am cautat "ceva" pe youtube si n-am gasit nici o femeie in puta goala.
https://www.youtube.com/results?search_query=ceva

ar fi primul rezultat, "ceva - pasarica", dar n-are legatura cu asteptarile
Inca o data multumesc pentru informatii. Mult succes cu micutul, stam cu ochii pe tine!
Spune-i prietenului tau ca e un dobitoc.

Blue14 wrote:Daca ziceai ca dai bucati din suri sareau toti ca vor!

+1
kirucd wrote:
Tocmai ce i-am comandat fetei mele, cea mare (aproape 9 ani), toata colectia Jules Verne

+11111

Am ros cartile alea in copilarie, un deliciu pentru minte si suflet!
Ajuta, cum nu, multumesc!

Chiar vorbeam cu nea Roni, de ce mama naibii mi-a scazut salinitatea? Am mai calibrat o data refractometrul (nu trebuia, dar am rotit cu surubelnita ca sa-l dereglez, apoi l-am fixat iar la zero) si imi da aceleasi rezultate.
E drept, cand am montat senzorul de la sistemul ATO am depasit semnul cu 2mm. Dar nu cred ca 270ml de apa in plus imi afecta salinitatea asa grav.

Coralii, crevetii, anemona si pestii o duc bine, coralii se deschid frumos, vietuitoarele se hranesc, crevetele boxer naparleste o data pe luna (am inteles ca asta e de bine, ii plac conditiile).
In afara de faptul ca am umblat la lumina (fara legatura cu cazul dat), n-am facut nici o modificare.
Lasa-le naibii de furtune, eu am avut 2 eheim cu furtune de 16/22 si nu le-am curatat decat din an in paste (din motive de lene majora).
E drept, dupa curatare se simte un plus de debit, dar asta nu inseamna ca e si bine.

Eu nu lucrez la ADA, asa ca recomand curatarea furtunelor o data la 6 luni.
Multam frumos pentru info. Cum ti se pare micutul skimmer, e ok, a meritat investitia?
Ok, multam!
Lemon, nu stiu, mi-e frica ca se depune si se dizolva mai greu, sa nu ma trezesc naibii cu 1030 salinitate.

Deci cum fac, o las asa cu urcarea treptata a celor 2 unitati sau o fac brusc, ca la dentist?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: