| Message |
|
|
Am ramas eu singurul guster din tara asta fara GoPro? 
|
 |
|
|
|
tele-dependent, teledependent
|
 |
|
|
|
In general produsele topshop sunt niste mizerii, nu te lasa inselat de reclama.
Roaga un vecin care are un soricel sau o freza sa te ajute, nu da banii pe prostii.
|
 |
|
|
Shubi wrote:
Daca am cu 4 fire, ce fac, tai firul rosu ?
Ask Blue 
|
 |
|
|
Da, ca a citit naiba pana la capat primul post. Luni sa am controllerul pe birou, nu-ti dau nici un ban 
|
 |
|
|
O alegere buna, daca nu ai Storm X nu ai ce cauta in randul acvaristilor, clar!
|
 |
|
|
Cat de cretin esti Radule
Acum serios: in 1-2 saptamani imi vine jucaria cu 4 canale. Cat ma costa le dispositif de commande?
|
 |
|
|
|
Raspund si eu cu intarziere, desi a dat Sebi toate lamuririle.
Humbert: nu toti discusii accepta hrana uscata, iar asta inseamna sa le dai hrana congelata. hrana neconsumata = genocid pentru plante. Si temperatura e o problema, daca vrei discusi in plantat trebuie sa alegi plantele pe ochi frumosi. Desi sunt plante tropicale nu multe rezista la temperaturi > 28 grade
Pana la urma Anca si-a raspuns singura la intrebare si a gasit cauza dezastrului:
- mutarea brusca a plantelor
- 2 saptamani cu 30 grade
- dublarea cantitatii de hrana congelata
- plante de suprafata care blocheaza lumina (pe mine m-a costat un reset o astfel de planta)
Referitor la aditiile inutile de Kalium si Ferropol, da-mi voie sa citez din prospectul Vimi all in one:
- Contine componente alea azotului si ale fosforului intro forma usor asimilabila de care plante.
- Contine toate elementele si substantele necesare unei dezvoltari sanatoase a plantelor: C, N, P, K, S, Mg, Fe, Mn, Zn, B, Cu, Mo, Co, Ni, vitamina C, acid citric, acid succinic, amino acizi etc.
- Fierul si alte microelemente au un invelis chelat ce le permite sa ramana mai mult timp in apa fara sa oxideze. Astfel sunt usor de asimilat de catre plante si nu prezinta efecte secundare asupra faunei din acvariu.
Ca sa intelegi: Vimi este o formula completa si testata. Adaugand suplimentar Fe si K nu faci nimic bun, reusesti doar sa debalansezi proportiile elementelor.
Referitor la biofilm, in 400 de litri aveam 4 discusi mari (poate ma ajuta Sebi cu estimarea) iar biofilmul era de un deget, in conditiile in care aveam 2 skimmere care mergeau blana.
|
 |
|
|
|
- daca ai gauri in radiator, de ce nu le folosesti ca sa ascunzi firele? de fapt le folosesti, dar din 2 in 3..
- urate lipituri ai facut
- ai belit prea mult capetele firelor, vezi sa nu le bagi in scurt, IAR
- nu e chiar asa bun firul ala de la utp, pentru ca e unifilar
|
 |
|
|
Ma, daca te chemam la munca sa prestezi ceva in interes de serviciu, faceai istericale.
Lampi si controllere in schimb.. numai la biro' poti sa faci
Ai o saptamana la dispozitie sa-mi faci un "storm ics" pentru cele 4 canale, stii tu care
|
 |
|
|
Ce stii matale bre, neuronu' se stimuleaza cand il inunzi in sange
|
 |
|
|
|
Cu tot respectul pentru colegul qwerty, dar.. Am sa ma opresc aici, ca nu vreau sa provoc un scandal.
Ia si uita-te prin jurnale, vezi cine foloseste Vimi si care e rata de succes, vezi cine foloseste E.C. si care e rata de succes, vezi cati din cei care folosesc E.C. au si CO2 (vezi si DE CE).
Citeste si trage singura concluziile logice, nu te lasa influentata de mine, de x sau de y.
Parerea mea ti-am zis-o dincolo, intr-un mod mult mai voalat ca Dan (hadul): ori discusi, ori plante. E greu sa fii si in caruta si in teleguta in acelasi timp. Nu e imposibil, dar nici usor..
|
 |
|
|
Eu am tras concluzia ca nea Koala o arde dubios prin cafenelele de fitze din Dorobanti
|
 |
|
|
E totusi de admirat koala. Creatura aia mananca orice, provoaca pagube si restrange multe posibilitati de populare, dar totusi nu o pune in tigaie in ulei incins ci o tine in continuare la loc de cinste.
Eu ii aratam de mult unde e wc-ul 
|
 |
|
|
Lunetisti? A, baietii aia care au venit si au gustat din palinca mea? S-au culcat la ghena, au "obosit"
|
 |
|
|
ptmdanezu wrote:
cand scoti ceva la vanzare anunta-ma 
Dar nu mai devreme de o luna, nu-i asa? 
|
 |
|
|
Roni sta langa mine, la 2 minute de mers pe jos 
|
 |
|
|
Eu luni si marti sunt liber, stau acasa ca un parameci puturos, deci teoretic ai putea trimite pachetul la mine prin Fane Curierul si ma ocup eu de bajetii din Pantelimon si Colentina, unde s-a interzis si aspirina.
Zic teoretic, pentru ca nu s-a stabilit inca metoda de plata. Daca trimiti cu ramburs, optiunea cade, nu cred ca pica salariul pana atunci.
Daca ai incredere in noi, cei de dupa blocurile gri si optezi pentru plata in cont, in urmatoarele zile, se schimba kalimera.
Acum pisica e la tine in curte 
|
 |
|
|
Akaiu wrote:Adica au mai ramas 34 de ore?
Zile  Foarte lunga suta asta de metri..
|
 |
|
|
koala wrote:Wow, cat de misto a iesiiiiit!
- dintii overflowului nu-s inca gata?
- ii faci capac?... sau lampa "atarnata"?
- imi place rama! De fapt, imi plac ambele rame (sus si jos)... ii dau un aer de "facut la fabrica".
Una peste alta, eu zic ca acu' ti-ai facut ACVARIU!
Asta am vrut sa zic si eu, dar plm, m-am abtinut pentru ca sunt ciudos
|
 |
|
|