Message |
|
Salutare.
Ce plm mai faceti, bah copii ? Totu-i sub control ?
|
 |
|
Skimmer ATI Powercone 250is,in perfecta stare - 2000 lei. Mare,puternic,foarte performant.Pompa de 40W.Duce fara probleme un bazin de 1500 litri.
3 reactoare pentru siporax/matrix/etc. Incap aprox. 5 litri de material filtrant in fiecare. Le-am folosit in linie,cu o pompa reglabila - 250 lei bucata sau 700 toate trei.
Reactoarele nu se vand cu materialul filtrant din ele.
Pompa RW15,perfecta stare de functionare - 300 lei.
Refractometru D&D H2Ocean cu ATC - 180 lei
TDS metru - 80 lei
Pompa de dozare 5 capete - 400 lei
|
 |
|
40.
|
 |
|
Lasa acvariul ala in pace.Baga apa,sare,piatra vie si eventual niste bacterii ,lasa-l sa isi faca treaba.
Alt sfat mai bun nu pot sa iti dau la etapa la care esti tu acum.
|
 |
|
Prima data incearca si vezi cum merge,asa cum e acvariul acum. Eu am tinut lps la lumina de neon PL si nu au sughitat. Nici macar Entacmeea quadricolor. Moonlight-ul mi se pare o prostie,nu ii vad rostul. O sa te plictisesti de el in 2 saptamani. Asa cum ti-a zis si Humbert...ce rost are sa te complici?
|
 |
|
|
 |
|
Ce valori al la Ca si Mg?
|
 |
|
Piatra vie
Reef salt (lasa deocamdata Probioticul...ai timp de el mai incolo,dupa ce prinzi un pic de "putere")
Matrix/siporax/biofill/draci,laci (ce vrei )
Pompa de valuri de 20x volumul bazinului
Skimmer
Niste bacterii
Rabdare.
|
 |
|
Foarte frumos,Gabi.
Mana de artist.
|
 |
|
Mda...ok. Ce sa zic,spor !!
|
 |
|
Nu e cam mare cantitatea de solutie (saturata) pe care o dozezi?
Cu cat iti creste KH-ul la cantitatea dozata?
|
 |
|
Cristi wrote:Scoti crabul afara,iei ceva ascutit si "raschetezi" zona in care e aiptasia/majano.Dureaza cateva secunde toata treaba. Daca totusi vrei,ia un pic de apa intr-un recipient si lucreaza acolo,ca sa stea crabul in apa.
|
 |
|
Scoti crabul afara,iei ceva ascutit si "raschetezi" zona in care e aiptasia/majano.Dureaza cateva secunde toata treaba. Daca totusi vrei,ia un pic de apa intr-un recipient si lucreaza acolo,ca sa stea crabul in apa.
|
 |
|
Andrei P wrote:
Uitandu-ma la acest site am realizat ca s-ar putea sa am depozitat pe undeva prin casa niste cochili ornamentale , de genu
Multumesc !!
Cupla.
Vezi sa nu fie lacuite.
|
 |
|
|
 |
|
Exact ce scrie in titlu.
14,4 lei/kg.
Pret fix. Cat am dat pe ea,cu atat o vand.
|
 |
|
dan.pavelescu wrote: Plm, va zic io, m-au ajuns blestemele oscarilor homo si bazinul asta se cere desfiintat...
Te bat,sa moara ma-sa lu' Gherasim.
|
 |
|
Stiu ca nu te ajuta,dar asa de bine iti inteleg reactia...
|
 |
|
koala wrote:Ia apa cu cana si vars-o inapoi, de sus... in juma' de ora oxigenezi tot bazinul.
|
 |
|
In prima poza par feather dusters,in a doua nu imi dau seama ce e (nu se vede bine,sau sunt eu chior) iar in a treia ai pineaplle sponge.FD si PS sunt "de treaba". Lasa-i acolo. Isi regleaza nr. in functie de cantitatea de hrana.
In caseta de OF e tot un sponge. Nu fac nimic rau,dimpotriva.
P.S. Da totusi o cautare pe net dupa "saltwater hydroids",ca sa fii sigur de ce ai acolo. ( ma refer la FD)
|
 |
|