Message |
|
Frumos bazinul,cu "pompitele" astea o sa fii pe val forever 
|
 |
|
Doua pompe Hydor Koralia 2800l/h.
Pret: 350RON,pentru ambele.
|
 |
|
Pestisorii i-am luat din Ungaria,acum o vreme.Sunt o specie de apa sarata(asa zicea baiatu' asta din Debrecen,cu toate ca seamana izbitor cu puietul de crap  ).Voi mai avea drumuri pe acolo.Daca vrei,iti iau si-ti trimit,dar sa stii ca merge bine si doar cu scoici si creveti din Real  .
Ca si combinatie de neoane,am asa :
Blue plus
Coral plus
Blue plus
Aquablue special
Blue plus
Actinic
|
 |
|
pc.ciprian wrote:Nenea Cristi cumva anemona mea cu origini nordice e sora cu frumusetea de apare in pozele tale?
 Da.Din cea "originala" am avut 6 bucati pana acum
daca da zi`mi si mie ce ii dai de mancare  ca a mea nu isi umfla tentaculele mai deloc
Ii dau creveti,scoici sau pestisori congelati,o data pe saptamana.Sa stii ca a mea a stat asa,fara sa-si umfle tentaculele pana in momentul cand am schimbat iluminarea.Avusesem inainte doua halide de 70W si un T8 de 30W cu reflector.Au mers toti fara probleme sub astea.Am trecut la ATI-ul actual de 6x39 si s-a umflat asta instant,in momentul in care am aprins lampa si de atunci e tot asa.
|
 |
|
Sebi,cunosti "Povestea acan-ului",nu?  Daca ala si-a revenit....asta nu vad de ce nu ar face la fel.Spor!!
|
 |
|
Merci de urare,Gelu.Am sa-i mai fac un ultim set de poze inainte sa-l desfac,pentru a-l putea face pe celalalt.Poate reusim impreuna cu Sebi,sa-i facem niste poze din aproximativ aceleasi unghiuri ca si celelalte,sa-i vedem evolutia.Imi pare rau ca nu am facut un time-lapse,dar la urmatorul sigur fac.
|
 |
|
Da,acum am vazut ce ai scris.Scuze.
Nu va las eu,pai se poate?
Pana aduce Cosmin transportul,poate capituleaza jeneralu',daca nu si nu,ii iau,ii bag frumos in bazin,chit ca dorm 1 saptamana pe pres.Dar nu e o problema,e cald afara acum.
Glumesc,asa jeneral cum am eu sa tot aiba si altii.
Ok,vorbim cu Cosmin si ii spunem.
|
 |
|
A vorbit Sebi cu Cosmin si zicea ca va intreba daca exportatorul are disponibila acum specia asta.Daca are,aduce.Ii va carantina el.Doar sa spuneti cate buc. ati vrea sa-i putem transmite in cazul in care va gasi.Dragos,am inteles ca tu ai vrea 10.Si Gabi am inteles ca e interesat.
Eu momentan sunt in stadiul de tratative(soldate cu esec pana in momentul asta)cu jeneralu' meu,sa vedem daca primesc acceptul de a tine "urateniile" astea in viitorul bazin.
|
 |
|
Sebastian Costin wrote:You are so beautiful ....

"To me
Can't you see
You're everything I hope for
You're everything I need"
|
 |
|
Servus Gelu,ma bucur ca e totul in regula.Fain bazinasu' tau.
|
 |
|
Cu placere.Sa-ti creasca mare.
|
 |
|
Eu am folosit Loctite SuperGlue Gel.Scoteam o bucatica de piatra,puneam o picatura de gel pe ea,fragul deasupra si gata.Am incercat sa lipesc sub apa cu el dar nu prea am avut succes.Poate nu faceam eu ceva bine,dar nu a mers.Astia moi eu nu i-am lipit,i-am pus frumos pe piatra,intr-ul loc mai ferit de curent(intr-o gaura din piatra de exemplu) si s-au lipit singuri dupa un timp.
|
 |
|
Excelenta.Ce culori superbe
|
 |
|
Vand Sinularia,patru tulpini unite intr-un picior comun,inaltime aprox. 20-25cm.Perfecta stare de sanatate,nu necesita hranire.
Atasez si niste poze,mai vechi ce-i drept,dar pentru cine este interesat pot face altele recente.Pret:200 RON
|
 |
|
ALT_valy wrote:Ce noroc au dom`ne unii !!!!!
Nu e vorba de noroc
Vorbisem cu Gelu cu o saptamana inainte pentru BSP si zoasi,dar sunt sigur ca-ti va trimite cand vor mai creste,e om de cuvant de asta pot sa te asigur.
|
 |
|
Gelu,merci de BSP si zoasi.
|
 |
|
Ce faina s-a facut Euphyllia !
|
 |
|
Macroalgele sunt interesante.Nu vei avea probleme cu ea,dar daca nu o mai vrei,o scoti(se scoate foarte usor) si mi-o trimiti mie pentru "salai".Se dau in vant dupa ele.
|
 |
|
Prima dragoste nu se uita...am dreptate,tovarashu'?
|
 |
|
Da,asa e cu SPS-urile,merg bine,cresc si la un moment dat mor fara cel mai mic semn ca ceva nu ar fi in regula.Am avut o acropora verde la un moment dat,care s-a dus in 2 ore si exact ca si la tine,fara nimic modificat in chimia apei.Pur si simplu vedeam cum se desprinde tesutul.Foarte ciudat a fost fenomenul.Am ramas socat de cat de repede pot muri.
Superb Moorish-ul.
|
 |
|