[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
De cateva zile e gata si standul. E beton, teapan si asa cum l-am dorit ... si totul se datoreaza lui Cristi. Merci (si sanatate - ca ai nevoie)
E gata si cutia de oveflow.
Mai astept lampa sa vina de la estetician si ma apuc de lipituri si de ce mai am nevoie la ea.
Poze cred ca in week-end ca acu nu prea mai am chef
Plumbaria e gata, trebuie doar sa o lipesc ... dar mai am nevoie de un reactor de zeoliti pitic fara de care nu incep
Se arata Mosu, Dane ca batman

Sumpul e de 50x30x30

Pompa Eheim nu mai este disponibila. Restul raman valabile in continuare:
Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Stand: la dimensiune deschis la culoare (colantat profi wenge)
Pret pentru setul de mai sus: 700 lei negociabil functie de cerinte (fara transport - discutabil pentru judetele invecinate de Satu Mare)

Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoliti: 170 lei (sunt dispus la schimb cu reactor cu pat fluidizat de diametru exterior de 6-7cm) gen fish-street
Pompa Atman 1300lph: 100 lei
Lampa suspendata 5x24W T5 + 12 LED 3W :se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED = 450 lei
Hranitor automat (4 cicluri/zi) =130 lei
Pompe de valuri 2x2500 lph – 2 buc
Driver/Sursa leduri curent constant ELN 30-48 (duce pana la 14 leduri de 3W) 650mA curent constant
Eheim 1002/ 1000lph reglabil = 100
SunSun 600lph reglabil = 60 lei
Loc-line albastru dual nozle 1/2 cu adaptor 3/4 = 50 lei/buc
Loc-line negru dual nozle fara mufa = 50 lei/buc
Hidrometru Sera = 25 lei
Butelie CO2 Germania - 2 kg - revizie valabila 2017 = 250 lei
Filtru Hang-on Dolphin 800 (capacitate aprox 2l de material filtrant, debit reglabil 0-800lph) latime 29cm = 80 lei
Andrei1234, poampa este disponibila. Iti dau detalii pe PM.

Mai sunt disponibile:

Bazin cantuit: 60x45x45 + sump + fittinguri overflow (PVC-U, furtune, surface schimmer, loc-line retur reglabil)
Pompa Eheim 1002
Pret pentru setul de mai sus: 700 lei (fara transport - discutabil pentru judetele invecinate de Satu Mare)

Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoliti: 170 lei (sunt dispus la schimb cu reactor cu pat fluidizat de diametru exterior de 6-7cm) gen fish-street
Lampa suspendata 5x24W T5 + 12 LED 3W :se aprind separat: 2x24W T5, 3x24W T5, 12x3W LED = 450 lei
Driver/Sursa leduri curent constant ELN 30-48 (duce pana la 14 leduri de 3W) 650mA curent constant
Hidrometru Sera = 25 lei
Bitelie CO2 Germania - 2 kg - revizie valabila 2017 = 250 lei
Filtru Hang-on Dolphin 800 (capacitate aprox 2l de material filtrant, debit reglabil 0-800lph) latime 29cm = 80 lei
Hardware:
Pompa Eheim 1002
Pret pentru setul de mai sus: 700 lei (fara transport - discutabil pentru judetele invecinate de Satu Mare)

Reactor pat fluidizat: matrix sau Zeoliti: 170 lei
Hidrometru Sera = 25 lei
Butelie CO2 2kg otel = 150 lei
Bitelie CO2 Germania - 2 kg - revizie valabila = 250
Frumoasa lucratura
Cam da, Shubi
Baieti, am nevoie sa ma ajute cineva.

Trebuie sa construiesc un reactor de zeoliti care sa aiba amprenta de 7cmx7cm maxim cu posibilitatea de a scutura mediile.
Flow-ul din reactor trebuie sa fie de maxim 100lph

Eu am un reactor de zeoliti insa este imens pentru Picolino.

Sunt dispus sa il schimb cu unul mai mic
Pai nu ai decat sa pui apa, nisip si piatra ... sa ciclezi si apoi sa faci mutarea dintr-un bazin in celalalt cu tot cu apa. E cea mai simpla si sigura varianta
Beeeeeetttttoooooonnnnnnn!
Si eu am patit de uita sa mai faca un pas in stabilizarea imaginii
Avem rabdare
Ma Levi, gagica ta nu poate fi si a mea? ))))))))))
Apropo, am vazut zoasii ... sunt bestiali: si cei rosii dar mai ales cei pink
Mai, rezerv de pe acum 1 frag )))
Se pare ca am rezolvat cu tubulatura de 20mm.
Cei de la Romstal imi aduc un tevarai de 3m si spuneau ca pe miercuri o primesc .... in week-end se anunta trambalau
Voi avea de bibilit la PVC-u pentru ca trebuie sa tai cam 1cm din fiecare cot si teu sa minimizez sistemul BA.
Spatiu ce va fi disponibil in cutia overflow se invarte in jurul dimensiunilor de 6cmx18cm
Multumesc, sper sa iasa ce vreau ...
Multumesc!
Am sa dau o fuga pana la Romstal maine iar daca nu au pe stoc/dureaza prea mult, am sa va rog sa mi-o trimiteti cu un curier. Va contactez eu.

In plus, se mai adauga cateva specialitati KZ

Zeobac 10ml
Zeostart 10ml
Sponge Power
Zeolit 1l

Nisip ATI Fiji si ceva piatra vie ... suficient cat sa fie un start decent insa sa-mi respecte principiul de display minimalist.

Cristi mi-a fost alaturi (Thanks) ... si se pare ca mi-a insuflat ideea de a avea in display doar 2 sau 3 acropore mai speciale si ceva encrusting pe o piatra alaturata.

sa nu uit: teste de Ca, Mg, Alk ...

Mai trebuie sa ma gandesc la un pico-reactor de zeoliti ... ceva super mic, din PVC transparent de 60-70mm cu o pico-pompa de max 200lph
koala wrote:Cred ca mai am eu o bucata, undeva pe balcon... mi-a ramas de la BeanAnimalu' facut de Dragos.
Pot sa o caut, da' cum facem sa o primesti?

Eu zic sa verifici sa vezi daca are diametrul de 20
Si ne auzim maine la un telefon pentru detalii

Merci
M-am impotmolit!
Are cineva sa ma ajute cu doua bucati de teava PVC-U cu diametru exterior de 20mm?
Imi sunt suficiente 2x 35 cm sau 1x35 si bucati mai mici ....

PM, va rog. Merci
Skimmerul NAC 7 nu mai este de actualitate.
Restul produselor raman valabile
koala wrote:Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice!
O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.

Sustin
dan.pavelescu wrote:Mai scrie acolo ca pentru a obtine nustiuce valori, se mai adauga doua lingurite.
....iar acum am descoperit ca am facut un bors..

Buna treaba, te poti marita
Il las la dospit pana sa pot sa-l mut de acolo
Insa va sta aprox. 7 zile pana sa cunoasca apa. Oricum, inca nu am stand ... ma va ajuta Cristi sa gasesc un mester bun ... asa ca pana la stand are de asteptat

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: