[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Pana sa se lanseze trebuie sa incropesc lampa, oare pentru 16 leduri de 3W o fi suficient un radiator de aluminiu pe 10x10cm cu un ventilator de 9 cm deasupra?
Frumos proiect si frumoasa evolutie, te felicit.
Cat despre no3 ...eu zic ca o sa-l gasesti undeva in 10ppm
Su dupa ce sta colanrul acela la prajit 2-3 luni in mediu salin?
Exact, sunt diferente foarte mari intre producatori in ce priveste indicele de reflexie .... iar cele DIY nici nu cred ca se apropie de cel mai slab brand.
Giesseman, sunt cu 10-20 lei mai scumpe/bucata dar foarte apreciate la fel ca cele ATI.
Mi-ar placea sa vad si o poza cu modulul cu pompe de dozare
Si ma gandesc ca Main controllerul - are sa fie pregatit sa accepte module la achizitie ulterioara. I am right?
Pfffff .... ''mosu'' asta e tare dificil
Dennerle-ul ala e muci, dupa parerea mea.
Cica e circulator iar in afara de prostia aia de burete nu faced altceva decat sa suga jeg de la suprafata si sa-l plimbe prin bazin.
Mai bine JBL-ul ....desi e urat sa-l bagi in bazin.
Tot la Hang-on ajungi )
Macar acolo mai poti pune una alta daca e maricel
Ma intereseaza o pompita Eheim Compact 300l/h, am nevoie pentru un reactor micut.
Sau o echivalenta cu debit reglabil de maxim 300lph. Toata chestia este sa aiba outul centrat pe mijloc ca mi-e limitat spatiul
Oferte pe PM.

Multumesc
Aici probabil ai sa ai de furca cu urmatorul aspect:

Ledurile de 10W au o intesitate foarte mare comparat cu tuburile de langa .... asa ca daca apropii lampa ca sa maximizezi fluxul tuburilor ai sa prajesti coralii cu ledurile.
Daca, in schimb, ridici lampa sa nu arzi coralii cu ledurile ...vei pierde din puterea tuburilor ....
ideal este T5 cu LED de 3w
In principiu are:

7 canale de culoare dimmabile independent
Wi-fi incorporat
iesire aprox: 45W
Arox: 12.5x12x5 cm
Acum sa nu intelegem ca acest bazin are sa fie un copy-paste .... nu, nu vreau sa fiu prim-ministru

Am ales varianta pe alb deoarece imi pare mai elegant ... iar Picolino se doreste a fi unul elegant si Hi-tech

Am sa astept ... si am sa parcurg incet fiecare pas ...astfel incat sa iasa ceva frumos.

Apropo: astept sa iasa pe piata Aqua Illumination Prime .... ca Ecotech XR15 .... e inca prea scumpa pentru mine ...deci stiti si urmatorul pas
Gata, e destul, incearca sa pastrezi valoarea asta.
CristiC wrote:Arata "festiv" iesirile alea.

Da, e un loc-line cu caracter ... asta-i BA model Ion Ratiu
V-am promis ca va arat ce mesteresc...
Ideea este ca a trebuit sa tai cate 1 cm din cot si din teu deoarece depaseau dimensiunile maxime acceptate de cutia de oveflow:

image

Dupa asamblare ele vor arata astfel:

image

Dupa ce totul va fi curat:

image
Hermitii nu mi-au placut adica ori rasturnau ceva prin bazin, ori omorau un melc sa-i fure cochilia ...ceva trebuia sa faca ...
Ma gandesc ca nu ai sa lasi firele alea asa cu sunt in ultima poza ....
Mai spre seara am sa urc cateva poze cu sistemul BA la care am lucrat zilele trecute. in sensul ca a trebuie sa indes full-open-si returul in spatiul de 18x6cm respectand principiul Bean Animal ... Apropo, are cineva tub modular loc-line de 3/4? As avea nevoie de vreo 30 cm
Nu ai uitat de fragul ala de zoashi speciali? ))
Sarbatori faine, Gabi!
...puteai face si tu FTS ....
Din cate stiu carbunele trebuie sa fie fluidizat pasiv. Plus ca nu cred ca este recomandat ca mulmul ze zeoliti, atunci cand se agita, este bine sa imbacseasca saculetul cu cabune activ.
Sper ca zeactorul de zeoliti l-ai pus dupa schimmer
Poate ne faci o poza cu sumpul
393 wrote:Mai multe detalii despre hranitorul automat daca se poate?
Multumesc.

Hranitorul automat este unul BOYU
4 cicluri de hrana/ zi cu una sau doua rotatii de hranire (cantitatea pe 0 rotatie este reglabila)
Functioneaza pe baterii si are suport de prindere pe marginea acvariului reglabil sau se fixeaza in capacul de hranire

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: