Message |
|
Eu nu vreau sa te prostesc dar Cypraea Tigris sunt melci carnivori
Nu cred ca te vor scapa de alge....
|
 |
|
Cumpar Mangrove..mici,mari nu e problema.
Daca aveti careva de vandut astept oferte pe pm
|
 |
|
Am citit cate ceva despre Forest unii zic de bine, altii nu....fiecare testeaza pe banii lui pana la urma. Pare o copie a KZ ,mult mai complicata, dar mai ieftina..din pacate fiind noi pe piata nu prea am gasit review cu bazine ce folosesc metoda de cativa ani...
|
 |
|
Interesant ...adica ce simplu pare in descriere dar sant convins ca in practica e cu totul altceva,
|
 |
|
Foarte frumos bazinul!...rasfoiesc paginile topicului de cateva zile...si se vede ca e pasiune mare. Dar, eu personal iti recomand sa nu compari acest brand Aquaforest cu Zeovit....sunt total total diferite...Sa nu crezi marketingul de piata ca daca tu folosesti Aquaforest vei obtine acelasi lucru ca si cu Zeovit ..dar iesi mai ieftin...niciodata!
|
 |
|
Pe mine unul nu ma intereseaza ca cineva vinde corali cu WYSIWYG....pt ca in opinia mea e o prostie.. Sincer , cand cumperi ceva ce poate fi asa greu sa ceri in mail 2-3poze reale (de moment) cu coralul respectiv?.Eu sunt patit cu ideea asta de marketing WYSIWYG chiar cu cei de la W.C.(una era in poza...si alta era in puna).Din ce am vazut e cert ca cei care au in stoc marfa mai putina o promoveaza prin WYSIWYG..iar cei cu rulaj mai mare prea putin.
|
 |
|
Reducere de pret 350 ron respectiv 250 ron
|
 |
|
Trebuie sunat intrebat daca mai sunt pe stoc......in orice caz e demential coralul...dar la mine ceva nu ii place..
|
 |
|
La noi am vazut aici
Fragment
-http://www.reefcenter.ro/shop/corali/frag-sps/
Si colonie mare
-http://www.reefcenter.ro/shop/corali/corali-sps/
Si cred ca era si la baietii de la tropus din Szeged....dar acolo nu am intrebat ce si cum..
|
 |
|
Pe PM va spun eu unde sunt appleberry la 60 RON DIMENSIUNE LA FEL CA SI CEA DIN POZA!.....Asa ca oferta e cam ''tripla''.
no offense bro
|
 |
|
Vand Eheim Compact +5000 , pret 450 ron si Eheim Compact +3000 pret 300 ron.Ambele sunt folosite putin, in perfecta stare. Tel-0755655461
|
 |
|
Gasesti aici- (sunt mici) -http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/oferte/cornbulb-anemone/
Cel mai bine suna sa vezi ce si cum..
|
 |
|
Shubi, o nudibranchie o aduci in bazin mai degraba cu un coral si nici vorba cu o bucata de piatra vie.....si ca si o simpla opinie...eleven are perfecta dreptate..piatra vie e una si cea reinviata e alta..asta e clar!!.Un exemplu ...sistemul zeovit cere sa utilizezi neaparat si o cantitate corespunzatoare bazinului de piatra ' vie ' si nu reinviata......scuze de offtopic
|
 |
|
Vand zeolit (ZEOVIT produs de Koralen Zucht) 2 pungi a cate 1000ml / punga.Pungile sunt nedesfacute cumparate de la R.F.-Oradea.
Pret-50 ron/ buc.
|
 |
|
Salut! E bine ca a ajuns ok. L-am folosit aprox.1 an..le-am luat pe amandoua de noi si unul il foloseam la bazinul de carantina si unul pentru display.
|
 |
|
Sa-l folosesti sanatos!. Mai am disponibil 1 buc...e la fel , folosit dar in perfecta stare.
|
 |
|
L-am folosit eu.....e praf...incearca refractometrul de la Red Sea, e chiar ok si e cu ATC
|
 |
|
Vand skimmer Bubble Magus NAC3+ , in stare perfecta de functionare.Il vand deoarece am trecut la un volum mai mare si acesta nu face fata.
Pret 250 ron.
Specification
Needlewheel protein skimmer BM-NAC3+
Capability : 100L-300L(25G-80G)
Pump: Atman PH1100
Pump power: 8W, 220V 50Hz /110V 60Hz
Air intake : 200L/H
Dimensions:175*110*445mm ( 6.8" * 4.3" * 17.5 ")
cylinder: 4"
Water Level :8"-10"
Alte detalii pe PM.
|
 |
|
Poze
|
 |
|
Pacat,
Nu cred ca ia picat bine faptul ca l-ai bagat in refugiu....dupa ce a fost in display (stres, neacomodare iar prins iar loc nou...stres..ssmd). Cert e ca sunt extrem de sensibili....
|
 |
|