[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: skim
Forum Index » Profile for skim » Messages posted by skim
Eu de aici mi-am luat....gasesti cam ce vrei legat de osmoza, produsele sunt ok, preturi ok, si sunt toate provenienta Austria (acolo sunt fabricate)
http://www.aqua-welt.ro/
Foarte frumos,....obiectiv de calitate si fotograf de clasa!
Frumos!
Imi place proiectul tau!
De vanzare 2 buc Overflow Tunze 1074/2 in stare perfecta, functionabile.

Pret 400 ron ambele buc.

Contact pe pm.
Gasesti si aici- http://www.reefcenter.ro/shop/oferte-speciale/diverse/allinone-biopellets/
Acel peste frumos colorat e un toby fish, Canthigaster Janthinoptera- dar e recomandat pe fish only.
Cumpar ph-controler, fara sonda, (nu ma intereseaza jbl)
Oferte pe pm.
De vanzare 4 tuburi Dymax Tropical 21w T5.-aproape noi. (folosite 3 saptamani)
Pret 20 ron/buc.
Vandut!
E vorba de o lampa Juwel (Rio 180) 2*45w T5,dotata cu 2 tuburi-Marine Blue 15000k si White Marine 10000k.
Pret 220 ron.
Respect la toata lumea opiniile dar exemplul meu dat lui Sebastian ...la mine personal e unul de succes
Referitor la sare...nici nu stiu ce sa zic..de bine sau de rau...ma abtin.Am folosit si eu RedSea, dar am renuntat datorita pretului/kg.
Singurul lucru ce ma intereseaza la sare e sa obtin salinitatea dorita in rest nimic,deoarece fac aditii.
Acroporele sunt cel mai greu de tinut din randul sps-ilor,chiar si o carenta mica de fier,potasiu sau iod daca e, prezinta un regres foarte repede.. (sa nu mai vorbim de pierderea culorii)..singurul succes e stabilitatea sistemului fiecaruia.
Bafta la toti
La multi ani.
Sunt incantat de ceea ce ai realizat...este foarte frumos...nu vad din poza montipora pink care o ai de la mine...decat plugurile.....)))
Referitor la testele facute de tine ar trebui mici ajustari facute (parerea mea) dat fiind faptul ca esti axat pe sps.
(Ca) ar trebui ridicat "usor" la 450-460,(Mg)-de asemenea valoarea ideala ar fi 1380,,deoarece sps tai sunt cam puiuti....
KH-e OK.,,,dar banuiesc ca doresti sa ai o crestere vizibila a coralilor si atunci ar fi indicat ( parerea mea) sa il ridici la 12,2-12,4,-este valoarea la care anumiti sps nu suporta! (ex.pocilopora)...daca vei dori sa ridici kh la aceasta valoare iti recomand sa o faci foarte lent....un kh de 8-9..e ideal pentru sps maturi. (mari) In rest ce sa zic ...bafta ca vei avea nevoie in timp...
La Multi Ani!
Sunt Cosmin Lucaciu din Oradea si ma bucur ca pot intalni aici multi prieteni ai acvaristicii marine si nu numai,,,,initial am creat contul aici pentru varul meu ,ca sa se poata documenta mai bine despre acvaristica marina...dar i se pare cam complicat si am decis sa preiau eu comanda...

Forum Index » Profile for skim » Messages posted by skim
Go to: