[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Probabil, dar eu imi rup carca pentru ei, ca arendasii mei sunt in concediu
Blue14 wrote:
Arendasii stiu ce pun, pe tata nu il intereseaza ce cereale pun ei...

image

bah, sunteti niste hiene

image
Shubi wrote:Auzi, da cascaval....sau intentie sa cupere vaci...capre....are ?

tacsu e nea Gigi Becali??
Shubi wrote:Pavelscule, multumesc pentru reply, asta si asteptam, da in privat

plm, am inteles gresit

Shubi wrote:
Ca plan de viitor nu vad decat unul singur: sa ne infieze pe toti 3, evident IO, Pavelescu si Koala, doar si numai drept frati gemeni, parintii lui Blue, de fapt numa` tata ca mama face gargara
Speram ca tata bea bere si frige chestii colesterolice
Vom dispune de 2 chestii beton: timp berechet si bani munciti de altii

asta e de pus in rama

Blue14 wrote:Ca voi n-ati fost candva exact in aceeasi situatie ca mine!!!

Ba, nu prea. Cand eram ca tine, aia care nu munceau dar aveau bani, infundau puscaria, google dupa "legea 18/1968"
plm, sunt o baba comunista
M-am lamurit, skimmerul powered by air pump e frectie la picior de lemn, baba si mitraliera, virgina ca bianca dragusanu, plm.

Maine il modific, am cotrobait prin cutia cu maimute si am dat de asta:

image
georgemonda wrote:Sau pe suri de la nea koala

Renunti la discusi?
Plm, n-aduce nimeni in Europa?
Salut bossilor!

Unde gasim si noi niste proteine din astea?
http://www.liveaquaria.com/product/prod_display.cfm?c=2190+3064&pcatid=3064

Te-au lucrat angajatii bre
Bre, esti batran
Prima deceptie pe anul asta.. am gasit peppermint-ul mort, il manca Sile
Oameni buni, ati deviat total de la subiect si ati facut sa para ca am ceva cu Shubi.

Omul mi-a vandut un lucru BUN, pentru care ii multumesc si m-a rugat in mod explicit sa scriu 3 cuvinte despre el, cu ce imi place si ce nu imi place.

Nu conteaza ca pot sa iau carcasa din Colentina sau din China, sau ca as fi gasit pe net cum se leaga un controller cu ldd-uri, sau ca dincolo era mai roz si mai ieftin.

Ma repet: NU AM NIMIC CU SHUBI, CONTROLLERUL E FOARTE OK! Am enumerat niste chestii pe care eu le consider minusuri si atat.

Daca opiniile sincere sunt interzise, va rog sa stergeti acest topic.
Pare
Si uite ce ziceam.

In lipsa unei carcase adecvate, am fost nevoit sa fac o fecioreasca ca-n Albania:

image image
Exact!

Eu am optat pentru controller + placuta cu ldd-uri.

Chiar daca pare banal, ma uitam la ea ca la masini straine, nu pricepeam nimic Si nu sunt singurul in situatia asta, nu dau nume ca se supara Blue
Dat fiind ca habar n-am cu ce se mananca ldd-urile alea si electronica in general, chiar n-aveam de unde sa stiu ce fir scot si unde il bag. Legaturile le-am facut cu Shubi, prin telefon.
Daca aveam o schema, nu-l mai deranjam pe om.

Totusi, ce e asa de grav ca am sugerat o schema?
Orice produs, chiar si din China, vine cu schema/instructiuni/etc.

Dragule, e parerea mea. Stii vorba aia, cate bordeie..
Carcotas? Da, sunt. Prefer sa spun ce ma deranjeaza, nu sa pup in fund
Eu ma refeream la o schema de legatura intre controller-placuta cu ldd-leduri.
Cum zicea cineva, nu dam nume: nu toti ne-am nascut ingineri Iar faptul ca nu-mi place carcasa - plm, nu-mi place! Nu conteaza ca vreau s-o agat in cui, sa-l pun la vedere pe frunte, sau la loc intunecos si rece.

Shubi mi-a cerut o parere sincera iar eu mi-am exprimat-o, nu vad de ce trebuie sa ma ascund dupa deget.

Ma repet: recomand cu caldura controller-ul, este o piesa excelenta, nu am postat ca sa-l denigrez pe Shubi..
Pune un anunt la cumparari cu ce iti trebuie si noi ne repezim sa-ti donam. Apoi printezi thread-ul ca sa ai dovada

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: