[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
plm
Exact!
bag.. am tras un pui de somn, nu prea am chef sa ma apuc de lampa.

deci maine
plm, mi-a luat un sfert de ora sa gasesc trusa de carote. intre timp mi-a pierit tot cheful..

nap time o ora, apoi vad eu daca ma mai apuc de lampa
ne oprim aici, sunt destui doritori, multumesc!
Daca te uiti la poza, vezi exact modelul de ventilator

Cand? Daca nu ma loveste lenea, azi
plm, sa ma apuc de lampa, no?

image
Tu-l in nas.. am zis ca mai scap de o priza

Koala, ti-l dau pe Sile?
Il donez pe Sile, a devenit deja prea mare pentru bazinul meu.
Doritorul trebuie sa-si miste funduletul pana in Colentina.

image
Bun asa.
Daca incep sa adaug nopox, pot sa scap de jigodia aia de reactor cu phosguard, da?
Si daca n-ai intrebat tu, inseamna ca e litera de lege, sau ce?
In functie de locurile enumerate de mine, fix in cazul meu, nopox-ul se imprastie diferit, de aia intreb.
koala wrote:Geamgeria aia e pe str. Maica Domnului, oarecum vis-a-vis de "pleiada" de magazine cu "electronica".
Tot de acolo am luat si eu geamul ultra-clar, pentru lampa de la bazinul mare. Preturile sunt oneste, meseriasul ala face si gauri in geam (daca ai nevoie).

Am mers de nebun pana la geamgeria vietii, ca sa-mi fac io ca un boss capac din sticla optiwhite.
Plm frate, aduc doar la comanda, asa ca m-am ales cu o superbitate de sticla float

Si unde plm e meseriasul ala, ca erau doo cucoane, una la casa si una care taia geamurile
Bai sogorilor, intrebare de optishpe virgula trei puncte: unde plm se pune nopoxul vietii? In acvariu? In "sump", ca sa treaca prin matrix/denitrate? La iesirea din "sump", ca sa se imprastie bine prin tot bazinul?
https://youtu.be/gFJqSOYam2U?t=3m3s
plm, daca tot n-am bani nici sa trec strada, ce sa si faci?

image
pune bre niste ghivece cu muscate pe marginea acvariului si gata
bre, dar arata bine bazinul, de ce-l tot zgandari?
o las, ca oricum nu pot pune pompa aia (skimmer-ul nu e prevazut cu sistem evacuarea apa cu reglaj), plm
don' contabil. iti dau coralii mei pe o masina? de mult imi doream un bemweu cu ~500 ron
io la paispe ani nu aveam nano reef, dar invatasem deja 2 lucruri esentiale pentru viata:

- sa fumez
- gioco di mano cu finalizare

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: