| Message |
|
|
|
reef booster, bioptim si biodigest.
plm
|
 |
|
|
Exact!
|
 |
|
|
bag.. am tras un pui de somn, nu prea am chef sa ma apuc de lampa.
deci maine 
|
 |
|
|
|
plm, mi-a luat un sfert de ora sa gasesc trusa de carote. intre timp mi-a pierit tot cheful..
nap time o ora, apoi vad eu daca ma mai apuc de lampa
|
 |
|
|
|
ne oprim aici, sunt destui doritori, multumesc!
|
 |
|
|
Daca te uiti la poza, vezi exact modelul de ventilator
Cand? Daca nu ma loveste lenea, azi
|
 |
|
|
plm, sa ma apuc de lampa, no?

|
 |
|
|
Tu-l in nas.. am zis ca mai scap de o priza
Koala, ti-l dau pe Sile?
|
 |
|
|
Il donez pe Sile, a devenit deja prea mare pentru bazinul meu.
Doritorul trebuie sa-si miste funduletul pana in Colentina.

|
 |
|
|
|
Bun asa.
Daca incep sa adaug nopox, pot sa scap de jigodia aia de reactor cu phosguard, da?
|
 |
|
|
Si daca n-ai intrebat tu, inseamna ca e litera de lege, sau ce?
In functie de locurile enumerate de mine, fix in cazul meu, nopox-ul se imprastie diferit, de aia intreb.
|
 |
|
|
koala wrote:Geamgeria aia e pe str. Maica Domnului, oarecum vis-a-vis de "pleiada" de magazine cu "electronica".
Tot de acolo am luat si eu geamul ultra-clar, pentru lampa de la bazinul mare. Preturile sunt oneste, meseriasul ala face si gauri in geam (daca ai nevoie).
Am mers de nebun pana la geamgeria vietii, ca sa-mi fac io ca un boss capac din sticla optiwhite.
Plm frate, aduc doar la comanda, asa ca m-am ales cu o superbitate de sticla float
Si unde plm e meseriasul ala, ca erau doo cucoane, una la casa si una care taia geamurile 
|
 |
|
|
|
Bai sogorilor, intrebare de optishpe virgula trei puncte: unde plm se pune nopoxul vietii? In acvariu? In "sump", ca sa treaca prin matrix/denitrate? La iesirea din "sump", ca sa se imprastie bine prin tot bazinul?
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
plm, daca tot n-am bani nici sa trec strada, ce sa si faci?

|
 |
|
|
pune bre niste ghivece cu muscate pe marginea acvariului si gata
|
 |
|
|
|
bre, dar arata bine bazinul, de ce-l tot zgandari?
|
 |
|
|
|
o las, ca oricum nu pot pune pompa aia (skimmer-ul nu e prevazut cu sistem evacuarea apa cu reglaj), plm
|
 |
|
|
don' contabil. iti dau coralii mei pe o masina? de mult imi doream un bemweu cu ~500 ron
|
 |
|
|
io la paispe ani nu aveam nano reef, dar invatasem deja 2 lucruri esentiale pentru viata:
- sa fumez
- gioco di mano cu finalizare
|
 |
|
|