Asadar, asa cum am promis, un scurt review.
Am tinut controllerul in teste o zi intreaga si mi-am format o parere. Daca e obiectiva sau subiectiva, ramane de vazut
Plusuri:
- programare facila, fara nici un fel de manual am invatat sa-l bibilesc si sa navighez prin meniu foarte usor. are un singur buton (se roteste si se apasa pe el, lung sau scurt, in functie de necesitati, la fel ca la StormX)
- mod de noapte
- mod de zi
- fazele lunii (controleaza moonlight-ul/mod noapte)
- mod "nori" - excelenta simularea norilor, am ramas placut surprins. daca as fi avut leduri mai potrivite pentru asa ceva (mai indepartate, ale mele sunt inghesuite pe o placuta mica), efectul ar fi fost si mai si.
- mod "fulgere" - excelent realizat, dar eu n-am sa-l folosesc, imi aduce aminte de un scurt circuit
- simulare rasarit si apus, automat (in functie de timezone, simuleaza pe bune) sau manual (se alege ora de rasarit, ora de apus si "rampa", adica timpul cat dureaza dimarea)
- se pot seta 2 canale pentru controlul pwm al ventilatoarelor
Minusuri (sa ma ierti Shubi ca sunt carcotas):
- carcasa.. nota 4, corijent pe vara!
stiu ca e facuta la cnc, dar arata de parca e facuta in paleolitic, cu unelte din silex.
in primul rand ca e rugoasa pe margine, nefinisata, fara posibilitate sa o agati in cui, pe perete, etc. eu am improvizat si am prins-o pe o doza cu hot glue.
- lipsa sursa firmware (poate as fi vrut sa schimb ceva denumiri prin meniuri, etc)
- lipsa posibilitate upgrade soft, mufa usb e ascunsa in carcasa, sau lipsa
- lipsa unei scheme pentru legaturi (e drept, am primit tot suportul necesar prin telefon, dar era buna si o schema)
Cam asta e. E un controller pe care il recomand oricui, din toata inima. Lui Shubi ii recomand sa mai lucreze la carcasa, eventual sa faca doua modele:
- un model simplu, doar pentru controller
- un model extins, in care sa incapa si placuta cu ldd-uri
Neaparat sa conceapa si o schema pentru legaturi.
A da, si sa branduiasca cumva carcasa, sa nu mai arate a lucru rusesc
Shubi maestre, ma poti injura daca te-am suparat