[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Poate ca la lumina puternica se vad bulele mai bune si iti lasa impresia ca sunt mai multe
Deci pana la urma cum e cu bulele, ca nu pricep. Le vezi cand ies din out-ul filtrului? Sau le vezi la suprafata si presupui ca au iesit din filtru?

Dar mai zici si ca in filtru exista aer, cand il zgaltai. Nu cumva umpli sertarele prea mult si capacul nu mai strange atat de bine pe cat ar trebui?
IwaGumiGUY wrote: Filtrele nu pot fi cauza mai ales ca sunt luate de noi cu garantie.

Seriously?

Daca sunt noi si cu garantie, nu pot fi defecte, nu pot avea hibe?
Eu am cumparat (nu pentru mine, logic) 30 de tv-uri Samsung si 20 Grundig. Evident noi si cu garantie. La prima punere in functiune am constatat ca:

1 Samsung era defect, nu se aprindea
1 Grundig se aprindea, dar afisa un frumos ecran verde (OSD-ul nu se vedea)
2 telecomenzi Grundig erau defecte

Faptul ca sunt noi si au garantie = vax albina

N-am gasit la prima cautare pe Google si nici n-am sa ma stradui, dar pe vremuri mi-am cumparat un set nou nout de in/out marca JBL. Am avut surpriza sa constat ca imi curgea apa la imbinarea dintre furtun si outset. De ce? Din fabricatie, avea o muchie ramasa de la turnare. Am pilit-o cu pila de unghii a nevesti-mii si am rezolvat problema.

Tu ai inceput problema asa, citez:

Filtrele sunt noi , nu au nici o problema , nu trag aer pe nicaieri , conexiunile sunt foarte bune, nu exista fisuri sau crapaturi

De unde stii? Cum ai verificat?

Mentionez faptul ca seara cand se sting luminile daca agit putin filtrele fac un zgomot destul de mare de la spargerea bulelor care ajung la rotor, asemenea unui filtru care trage aer pe la garnitura .

Iata problema..

Asadar, unde ai montat reactorul de CO2? Cat CO2 bagi? Ai PH Controller? Electrovalva ai? Daca da, o opresti pe timpul noptii?

Tot ce pot sa-ti garantez, e ca in filtrele tale nu se produce fotosinteza, daca asta e raspunsul pe care banui eu ca-l astepti.

Bafta
Pai sa-ti mai trimitem si de la noi, nu?
Ma cam lasa memoria, dar parca imi amintesc ca am pierdut capacul de la Rio 240 si am folosit unul de la Rekord 60.

Pentru ca Juwel produce si hranitoare, au facut capacele la fel, ca sa sa potriveasca hranitorul vietii.
De ce ma faci gras?? Nu sunt gras! Am oasele late si retin apa. TOATA apa
Fetelor, stop joc. Cand sunteti nervoase, ganditi-va ca eu sunt frumos si sexy
Nici vorba. Dar pentru pasiune strangi din buci si pierzi cat mai repede bonul de la magazin
Azi am facut schimbul de apa si am adaugat doua maimute noi in acvariu: milka si inca ceva (probabil zoasi). Ambele primite de la Ionut Latcan smilie

Am curatat frumos geamurile, l-am jetuit pe Sile (sa-l stapanesti sanatos Niro), am aspirat gazonul de alge verzi. Si toate astea pentru Blue, ca sa pot face maine poze

Plm, trebuie sa si filmez efectul ala de nori, manca-i-as sufletul lui Shubi
Eheim 2078 - am avut doua bucati + o interfata USB
Cu mare placere, te astept sambata la Animax Vulcan
Pff.. poza imi apartine, iata dovada:

image

georgemonda wrote:Da dar cu mancare putreda se formeaza un sol bogat

adica cum, i se ingroasa fundul galetii?
abia incepuse sa se ridice, am facut schimbul de apa, bineinteles cu aparatura oprita.
acum am luat-o de la zero, deci slabe sanse sa-ti dau o cupa luni
El pune mancare ca sa putrezeasca acolo si sa-i produca fosfati sau ce mama naibii vrea el, nu sa hraneasca piatra seaca
Din punctul meu de vedere, Eheim este Mercedes-ul filtrelor

Din pacate, se pare ca bugetul nu e punctul forte al omului, asa ca am omis sa-l aduc in discutie.
Nu stiu, nu-mi inspira incredere, pare a fi o chinezarie de 2 bani.

Decat sa cumperi un filtru infect si ieftin, apoi sa plangi dupa bani, mai bine pui deoparte si iti iei ceva ca lumea.

Uite alte 2 variante, extern si cascada, mai ieftine ca Tetra si JBL:

http://pepika.ro/filtru-extern-aquael-minikani-80-20575215--p177108.html
http://pepika.ro/filtru-extern-aquael-fzn-3-20575497--p177102.html
la 8, 8 si ceva, fix!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: