IwaGumiGUY wrote: Filtrele nu pot fi cauza mai ales ca sunt luate de noi cu garantie.
Seriously?
Daca sunt noi si cu garantie, nu pot fi defecte, nu pot avea hibe?
Eu am cumparat (nu pentru mine, logic) 30 de tv-uri Samsung si 20 Grundig. Evident noi si cu garantie. La prima punere in functiune am constatat ca:
1 Samsung era defect, nu se aprindea
1 Grundig se aprindea, dar afisa un frumos ecran verde (OSD-ul nu se vedea)
2 telecomenzi Grundig erau defecte
Faptul ca sunt noi si au garantie = vax albina
N-am gasit la prima cautare pe Google si nici n-am sa ma stradui, dar pe vremuri mi-am cumparat un set nou nout de in/out marca JBL. Am avut surpriza sa constat ca imi curgea apa la imbinarea dintre furtun si outset. De ce? Din fabricatie, avea o muchie ramasa de la turnare. Am pilit-o cu pila de unghii a nevesti-mii si am rezolvat problema.
Tu ai inceput problema asa, citez:
Filtrele sunt noi , nu au nici o problema , nu trag aer pe nicaieri , conexiunile sunt foarte bune, nu exista fisuri sau crapaturi
De unde stii? Cum ai verificat?
Mentionez faptul ca seara cand se sting luminile daca agit putin filtrele fac un zgomot destul de mare de la spargerea bulelor care ajung la rotor, asemenea unui filtru care trage aer pe la garnitura .
Iata problema..
Asadar, unde ai montat reactorul de CO2? Cat CO2 bagi? Ai PH Controller? Electrovalva ai? Daca da, o opresti pe timpul noptii?
Tot ce pot sa-ti garantez, e ca in filtrele tale nu se produce fotosinteza, daca asta e raspunsul pe care banui eu ca-l astepti.