[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Bai, sa-mi bag picioarele, eu nu mananc de nevoie, eu mananc pentru ca imi place sa mananc, indiferent de ora!
Am eu o vorba, dar nu ti-o pot spune aici, ca mi-e rusine de Madame Faye
Sau pur si simplu foloseste metoda de rotate pe care ti-am spus-o, chiar daca tie pe tableta iti afiseaza bine pozele.

Incepe cu ultima poza pe care ai pus-o aici, vezi daca merge
Pentru ca din seria filmelor si pentru ca autorotate.

Macar tine tableta in pozitie orizontala, la urmatoarea poza (sau verticala, sa fie opusul pozitiei pe care o folosesti de obicei)
Mergi prea departe

Referitor la incalzitor/termometre. Incalzitorul probabil ca nu e potrivit pentru acvariul tau, e supradimensionat. Asta inseamna ca trebuie calibrat, dar iti trebuie un termometru precis (pui incalzitorul [ex] pe 25 de grade, ca sa obtii o temperatura reala de 28)

Costapur nu e recomandat din burta, chiar functioneaza ca element de combatere a gris-ului. Temperatura ridicata si aerarea ajuta, dar ajuta si mai mult daca folosesti Costapur.

Da jos acvariul din pod, il cureti si il lasi gol. Cand vrei sa pui pesti in carantina, pui in el apa din acvariu

Cu prima ocazie iti dau eu un termometru digital Juwel. E o jucarie mica, dar chiar indica bine temperatura.

Si nu mai tipa la mine, ca sunt emotiv si instabil psihic si de aia ma ingras
Blue14 wrote:
3. Nu am pe tableta nici o aplicatie de rotire!

Plm, ai ipad degeaba

Intra in photos app, mergi la poza cu pricina, edit > crop > rotate > save

A scris pe undeva ca i-a cumparat? Poate ca i-a primit cadou, poate i-a salvat de la altcineva din acvariu, poate a fost o chestie de moment, n-ai de unde sa stii.
Mai, lamureste-ma si pe mine.

1 - de ce tot pui poze de-a-ndoaselea?
2 - ce se intampla cu pietrele tale? par a fi acoperite de noroi si vegetatie moarta
Bine boss, cum zici matale

Macar ia-ti un mic bazin pentru carantina, ca poate-ti mai vin idei
Repede, fugi si cumpara Sera Costapur.
Sunt mai multe optiuni pentru gris, dar Costapur a functionat de minune in fostul meu acvariu.
Sper ca nu te muti cu serviciul din Pantelimon in Colentina
Intre timp pomi a ajuns un maestru in domeniu, nu cred ca e cazul sa-l urechezi tu, mai ales ca nu stii care a fost situatia la vremea respectiva, cum a intrat in posesia pestilor, etc
Nu stiu daca trebuie sa-mi para rau ca te pierdem, sau daca trebuie sa ma bucur pentru tine ca mergi la mai bine.
Multa bafta pe unde te duci!

P.S. ai idee pe unde e PAR-metrul? Ca eu i-am pierdut urma
Testerul ala e cadoul de ziua mea? Hai nu fi chitra, da-mi-l mieeeeeee
meserie
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Opincaru, scuze bro ca nu te-am recunoscut, imi erai teribil de cunoscut si nu stiam de unde sa te iau.
Pacatele batranetii, deh..
Daca-ti faci marin cum ti-ai facut si plantat..
Din pacate in clip nu se vede efectul, ca pe viu. Plm

Poze, fara prea mare tragere de inima..

image image

image image

image image

Poate s-o indura vreunul sa vina si sa faca niste poze mai de doamne ajuta..

Imediat vine si un clip, in care se vede efectul de nori.
Mie mi-e lene sa ma ridic de pe scaun si sa fac 2 poze cu telefonul, iar tu imi zici de photoshop?
Incearca sa le desfaci si vezi daca sunt bine puse garniturile, da-le cu ceva eventual (glicerina boraxata)

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: