Bai, sa-mi bag picioarele, eu nu mananc de nevoie, eu mananc pentru ca imi place sa mananc, indiferent de ora!
Am eu o vorba, dar nu ti-o pot spune aici, ca mi-e rusine de Madame Faye
Referitor la incalzitor/termometre. Incalzitorul probabil ca nu e potrivit pentru acvariul tau, e supradimensionat. Asta inseamna ca trebuie calibrat, dar iti trebuie un termometru precis (pui incalzitorul [ex] pe 25 de grade, ca sa obtii o temperatura reala de 28)
Costapur nu e recomandat din burta, chiar functioneaza ca element de combatere a gris-ului. Temperatura ridicata si aerarea ajuta, dar ajuta si mai mult daca folosesti Costapur.
Da jos acvariul din pod, il cureti si il lasi gol. Cand vrei sa pui pesti in carantina, pui in el apa din acvariu
Cu prima ocazie iti dau eu un termometru digital Juwel. E o jucarie mica, dar chiar indica bine temperatura.
Si nu mai tipa la mine, ca sunt emotiv si instabil psihic si de aia ma ingras
A scris pe undeva ca i-a cumparat? Poate ca i-a primit cadou, poate i-a salvat de la altcineva din acvariu, poate a fost o chestie de moment, n-ai de unde sa stii.
Intre timp pomi a ajuns un maestru in domeniu, nu cred ca e cazul sa-l urechezi tu, mai ales ca nu stii care a fost situatia la vremea respectiva, cum a intrat in posesia pestilor, etc
Sa-l stapanesti sanatos si sa te bucuri de el. Opincaru, scuze bro ca nu te-am recunoscut, imi erai teribil de cunoscut si nu stiam de unde sa te iau.
Pacatele batranetii, deh..