Message |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria
VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a
se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Multumim de intelegere!
ADMINISTRATIA
Cred ca stii ce urmeaza, nu?
Alber
|
 |
|
koala wrote:Niciodata filtrarea nu e de ajuns... cu cat mai mare e suprafata de filtrare, cu atat mai bine!
Deci da, pune ideea ta la vedere!... daca e cazul, deschide un topic nou (sa nu amestecam borcanele).
Asa e. Acum imi fac lectiile. Vreau sa citesc mai mult ca sa stiu ce intrebari sa pun.
Multumesc pentru ajutor .
O zi buna
|
 |
|
Multumesc  asa o sa fac
|
 |
|
E bine atunci .Ce fac le separ pe cele care au alta compozitie sau le las pe toate?
Multumesc pentru raspuns
|
 |
|
Am cumparat acum cateva zile 1l Matrix de pe net,de la o firma.... In punga de Matrix am gasit 20% pietre de diferite culori si compozitii .
Este normal ? Ce am vazut in poze avea culoarea alba
|
 |
|
Postez un desen cu capacul care il am eu pentru acvariul plantat, si cum am instalat montajul. Idei, sugestii sunt binevenite
|
 |
|
Salut. Super proiectul urmaresc cu interes.
Am cumparat 3 elementi Peltier acum ceva timp.Am incercat sa fac o lada frigorifica mai puternica pentru masina.
Din ce am experimentat cu ele iti pot spune ca genereaza mult mai multa caldura decat rece.
Sper sa gasesti o solutie.
O zi buna
|
 |
|
Recomand ! Am primit o plasa de plante la ultima tunsoare  .Sanatoase fara alge
Multumesc sebi
|
 |
|
Np o sa le curat si o sa fie ok
|
 |
|
Au ajuns plantele ,ambalate termic frumos.Multumesc.
Un pic dezamagit de Anubias nana ........
|
 |
|
Salut Stefan! Am primit moss-ul, arata foarte bine .Ambalat frumos .
Multumesc.
|
 |
|
Sa rezolvat.
Multumesc se poate inchide.
|
 |
|
Pentru colegi care nu se pricep, sau nu au timp si au nevoie de un montaj, piesele + manopera in schimbul unor plante sau creveti.
|
 |
|
Salutari.
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat ....
Montajul este mai eficient daca se foloseste cu un singur ventilator (nu cu releu + 2-10 ventilatoare). Pentru racire recomand
Si ceva poze cu montajul.
|
 |
|
Cumpar 2-3 poturi de Riccia fluitans.
Astept PM
|
 |
|
Sincer,la asta ma gandeam si eu . Asa sau asezat pietrele .... asa vrea sa iasa.Mai trebuie sa cumpar cateva pietre sa maresc un pic baza, sa arate ca niste radacini .
Sa pun ricia pe trunchi ar merge?dar nu pe tot pe ici pe colo sa arate ca si cum a fost inundat. si un covor HC . in conditiile astea ce plante mici -tufe sa aleg?
|
 |
|
A trecut ceva timp de cand nu am mai postat ...
Am golit acvariul de nisip ,a iesit un miros  Bine ca am scos tot si am salvat plantele si pesti . Multumesc de sfat Porcu
Acum acvariul are 3 saptamani de cand sta la ciclat si lucrez la hardscape . Daca nu cer prea mult  imi puteti da niste sfaturi legat de ce plante se potrivesc ?
Lumina am 5 tuburi t8 3 Philips 865 ,2 Osram Fluora
Plantele le tin intr-un acvariu de 60l si am 2 neoane de 36w osram fluora este ok ca lumina?
|
 |
|
In regula. Multumesc
Ce tensiune trece prin contactul senzorului? Din ce am citit in specificatii Minimum Voltage: 100V DC . Se poate folosi un releu de 12v ?
|
 |
|
Salut
Mihai te rog frumos poti sa imi dai si mie linkul cu ce tip de senzori vrei sa folosesti (daca nu e cu suparare) ,vreau sa bricolez si eu un montaj pentru schimbatul apei in acvariu.
Multumesc
Am gasit linkul .... am citit mai atent
Mihai pot sa cumpar de la tine 2 senzori cand ajung? Nu am card paypal ......
Multumesc
|
 |
|
Tuburile sunt destul de aproape de apa, nu incalzeste apa ?
E bine ca nu ai probleme.  Caut ceva modele sa imi refac si eu capacul .
Mersi pentru poza .
|
 |
|