[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Koala, iti garantez ca nimic nu trece de burta mea in drum spre frigider

Andrei, poate ca omul si-a ales nickname-ul dupa un joc mai vechi, Elven Legacy
Nu dom'le, vorbesc serios. Am cautat, nu gasesc ziare, nu gasesc pliante de la Cora/Carefour/Auchan/draci. Am doar coli A4 si cur-papir.
Multumesc baieti.

Sincer, nu am ziare in casa. Merge cu hartie igienica?
Nu stiu, s-au uitat unul la altul vreo 10 minute, dupa care pom-pom a sters-o englezeste. N-am auzit daca s-au injurat de mame
Salut!

Trebuie sa transport pe distanta scurta niste bucati de piatra vie. Nu am nici o galeata si nici un recipient in care sa incapa.
Problema e ca piatra iese din casa dimineata la ora 7 si e posibil sa ajunga la destinatie dupa ora 17. E suficient sa o "impaturesc" intr-un sac de plastic?
Vinnie Jones si Alan Ford, pe langa faptul ca sunt actorii mei favoriti, fac niste mini-clip-uri absolut bestiale (in dulcele grai englezesc)

Exemplu:

Si ca sa raman ontopic, luati o poza cu mine. Eu sunt cel din stanga, cu privire de intelectual

image
Ma, ceva se intampla. Doi intr-o zi? Pasari rare, playing chicken:

image

Ala mai gras a invins, paianjenul a spalat putina

image
Blue14 wrote:Frumos!, il are de la elevan.

Nu-l am de la Elevan ci de la Elven. Nu-i asa, Blue14 ca nu ti-ar placea sa-ti poceasca cineva nickname-ul, sa-ti spuna Bully14, sau Bubu14?

Nu am vazut daca mai are pampoane, cand l-am adus avea. Acum a disparut iar, probabil ca isi mai face aparitia peste o luna
freaking aliens!

image image

image image

nu l-am vazut de cand l-am bagat in acvariu, cam de o luna. ii pusesem cruce si il trecusem la disparuti
Eu am un yellow watchman goby si asa sta, cum zice Koala. Si-a gasit loc sub o piatra si urmareste din umbra ce se intampla, nu e foarte activ.
Cu tot respectul duduie, dar iti lipsesc cateva tigle de pe casa
um02122 wrote:
Daca coci/fierbi/etc o piatra vie cu anumite specii de Palythoa care contin palytoxina, poti sfarsi prin a inhala vapori cu toxina, fapt ce se infaptuieste prin actul de a respira (inspir/expir), care duce la dureri de cap, ameteli, emeza, tahicardie, tahipnee, infarct si chiar moarte. Manusile si ochelarii nu te-ar proteja in acest caz, dar i-ar face pe doctorii de la Urgente sa se tavaleasca de ras.

Problema nu e ca o patesti tu, dar poti sa-i imbolnavesti si pe cei din jur.

+1
Exista si niste povesti pe internet despre cum s-au intoxicat unii. Nu te juca..

Daca tot aveti bani, angajeaza o firma care sa vina si sa-ti seteze acvariul, aparatura, tot ce trebuie, apoi sa iti explice ce trebuie sa faci si mai ales, ce nu trebuie sa faci.

Nu e rusine sa ceri sfaturi, eu o fac foarte des si mai mereu solicit "explicatii simple, ca pentru prosti"
Am folosit si noi extinctoare pe post de butelie co2, dar inainte de utilizare au fost golite, le-am facut revizii, le-am schimbat robinetul si am specificat la ce vrem sa le folosim..
image
Copile, invata sa multumesti pentru sfaturi si (important) sa le urmezi.

Chestii de genul "stiam", "am facut deja", "o sa" - nu te ajuta. In curand nu o sa te mai ajute nimeni cu atitudinea asta..

Chiar daca ai facut exact cum te-a sfatuit omul, nu te scuza de la un "multumesc, exact asa am procedat pentru ca la fel m-a sfatuit si X sau Y"

Si care e schema de pui poze numai seara? Chiar daca "seara" e dupa 3-4 zile, de ce nu acum?
Ai pus problema de parca eu as fi un capcaun
Doar daca vrei sa dai si la altii, mie imi e suficienta una.
Bossule, sa moara Franta daca am mai pomenit una ca asta, cum sa numeri bre punctele de pe pesti?

Adu-mi aminte sa nu te angajez ca si contabila, ca ma mananca puscaria
Update? Ca am cam sughitat azi
Andrei parca, nu?

In primul rand scuze ca raspund tarziu, azi am fost taran (am fost la tara, am terminat de pus gardul, au venit si indivizii de la electrica si au montat contoarul la poarta, zi plina)

Ai sa razi, dar chiar intentionez s-o fac, kitsch sau nu, pe mine ma fascineaza mohai-ul din avatarul tau

In al doilea rand, nu sunt domn, ci un copil (bat-chubby kid)

In al treilea rand, nu-mi place sa raman dator. Daca la randul meu te pot ajuta cu ceva (chestii fizice, gen echipamente, solutii, minuni, sau chestii virtuale care tin de IT - un website, scripturi, etc), te rog sa-mi spui.

In al patrulea rand, daca nu e deranj mare sa-l pui la posta.. Stii vorba aia: da-mi Doamne rabdare, DAR ACUM, ACUM, ACUM!!!

Sa inteleg ca in iulie vii in tara? Daca treci prin Bucuresti, mai strangem 2-3 mosnegi si iesim la o citronada, ok?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: