Trebuie sa transport pe distanta scurta niste bucati de piatra vie. Nu am nici o galeata si nici un recipient in care sa incapa.
Problema e ca piatra iese din casa dimineata la ora 7 si e posibil sa ajunga la destinatie dupa ora 17. E suficient sa o "impaturesc" intr-un sac de plastic?
um02122 wrote:
Daca coci/fierbi/etc o piatra vie cu anumite specii de Palythoa care contin palytoxina, poti sfarsi prin a inhala vapori cu toxina, fapt ce se infaptuieste prin actul de a respira (inspir/expir), care duce la dureri de cap, ameteli, emeza, tahicardie, tahipnee, infarct si chiar moarte. Manusile si ochelarii nu te-ar proteja in acest caz, dar i-ar face pe doctorii de la Urgente sa se tavaleasca de ras.
Problema nu e ca o patesti tu, dar poti sa-i imbolnavesti si pe cei din jur.
+1
Exista si niste povesti pe internet despre cum s-au intoxicat unii. Nu te juca..
Daca tot aveti bani, angajeaza o firma care sa vina si sa-ti seteze acvariul, aparatura, tot ce trebuie, apoi sa iti explice ce trebuie sa faci si mai ales, ce nu trebuie sa faci.
Nu e rusine sa ceri sfaturi, eu o fac foarte des si mai mereu solicit "explicatii simple, ca pentru prosti"
Am folosit si noi extinctoare pe post de butelie co2, dar inainte de utilizare au fost golite, le-am facut revizii, le-am schimbat robinetul si am specificat la ce vrem sa le folosim..
In primul rand scuze ca raspund tarziu, azi am fost taran (am fost la tara, am terminat de pus gardul, au venit si indivizii de la electrica si au montat contoarul la poarta, zi plina)
Ai sa razi, dar chiar intentionez s-o fac, kitsch sau nu, pe mine ma fascineaza mohai-ul din avatarul tau
In al doilea rand, nu sunt domn, ci un copil (bat-chubby kid)
In al treilea rand, nu-mi place sa raman dator. Daca la randul meu te pot ajuta cu ceva (chestii fizice, gen echipamente, solutii, minuni, sau chestii virtuale care tin de IT - un website, scripturi, etc), te rog sa-mi spui.
In al patrulea rand, daca nu e deranj mare sa-l pui la posta.. Stii vorba aia: da-mi Doamne rabdare, DAR ACUM, ACUM, ACUM!!!
Sa inteleg ca in iulie vii in tara? Daca treci prin Bucuresti, mai strangem 2-3 mosnegi si iesim la o citronada, ok?