[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Eu ma refeream la Moai, nu la skimmer (nu stiu de ce am scris moHai)
Pentru ca-mi place! Si de ce nu, sa-l bag in acvariu (Oliver Knott face setup-uri cu vaci, care e problema?)
dafuq, arata ca o arma de distrugere in masa

daca nu doreste nimeni mohai-ul ala, ii poti stabili un pret? ca l-as cumpara eu, multumesc
Ajuta-ne totusi cu dimensiunile acvariului, ca sa te putem ajuta cu sfaturi.
Nu e cam mult 14 ore pe zi la 100%?

Intreb doar, nu stiu care sunt regulile la acvariile sarate. Eu imi tin lampa 10 ore pe zi, din care o ora = rasarit si o ora = apus. In rest, cele 4 canale sunt undeva intre 50 si 80%

Akaiu, danke!

Mugurel, cred ca da. Care era intrebarea?
Da, am probleme cu paranoia si cu neamtul ala care imi tot ascunde papucii..
chiller-shmiller..

aer conditionat in camera iti trebuie, sa te simti si tu bine, nu doar pestele
Mugurel, ma interesam pentru viitorul acvariu, stii ca vreau sa-l impanzesc cu senzori
Blue, poate ca se mai gaseste pe inca 20 de site-uri, eu zic de unde l-am luat.
Akaiu, de unde pot cumpara senzorii aia minune? Daca ai un link mura-n gura, apreciez

Exact!
Nu e facut de mine, nu stiu ce senzor are. E sistemul de la dl Peti, pe care mi l-au recomandat multi
Te iubesc in cel mai non-gay mod <3
Iti zisei in particoler bre! Pune la Edyr in pachet, ca nu ma alearga banii prin cartier

Multam frumos, mare boier!
Eu am o cutie pentru mancare de catei, luata din HB. E d-aia da firma si da fitze, casamoarafetili
Sarutmana mult, dar sa ma lasi cu banii la pensie, ca acum sunt paduche albanez.
Mai ai adresa mea sau ti-o trimit in privat?
Ia legatura cu Shubi, sau cu Tudor Macovei daca-l cunosti, sa iti faca un capac frumos.

Senzorul e protejat de un capacel (pe care il curat des). Ieri am probat, senzorul functiona bine, de ce s-a blocat.. naiba stie.
Mi-a explicat Radu cum sa adaug un al doilea senzor, pentru nivelul maxim.

Momentan am rezolvat-o prin metoda Visinescu: am pus ato pe o priza programabila, care merge doar 5 minute pe zi. O sa cumpar un senzor si modific instalatia, plm.
Bre, matale deschizi gura rar, dar cand o faci.. era sa cad de pe scaunel
Abia acum am vazut si eu ca dl. Peti are lampi ATI pe site

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: