| Message |
|
|
|
Nu de tine ziceam, Blue ti-a recomandat acelasi ceva care ti-a fost recomandat cu o pagina inainte. Drept dovada ca nu citeste cu atentie ;)
|
 |
|
|
|
Nu ca ar fi aceeasi pompa recomandata de nea Dragos, dar trecem peste.
|
 |
|
|
|
Blue, doo sfaturi de la tataie Pavelescu:
- foloseste in plm semnele de punctuatie. nu trebuie sa te zbati ca la academie, dar cat de cat..
- inainte sa postezi, reciteste ce ai scris. daca observi ca propozitia nu are nici cap, nici coada, fa bine si corecteaza.
Ma jur ca ti-am citit ultimul post de 4 ori si tot n-am inteles ce mama naibii ai vrut sa spui.
P.S. daca o bagi pe aia cu tableta si autocorectul, te injur de arendasi.
|
 |
|
|
Sa cresti periodic 
|
 |
|
|
vladwill wrote:
dan.pavelescu wrote:Daca te pasioneaza endlerii, vezi ca are conul Emil (rick) o linie pura.
Cum dau de Conul Emil? Il gasesc folosind search-ul forumului sau imi poti da un link cu vreun post facut de el ... si d-acolo ma descurc eu ... Multumesc !
Ia vezi bossule aici: http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33924.page
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Daca te pasioneaza endlerii, vezi ca are conul Emil (rick) o linie pura.
|
 |
|
|
um02, am nevoie de o poza cu tine, vreau sa pun un tablou cu tine in sufragerie.
chestia asta cu nea Nicu o tot zic si eu de ceva vreme si nu ma baga nimeni in seama.. as mai completa cu un amanunt, si-a semnat singur condamnarea la moarte imediat ce a achitat datoria externa.
stiu ca nu ai o parere prea buna despre mine, dar considera-ma fanul tau nr. 1 
|
 |
|
|
Ar mai fi niste nepotriviri (exceptie facand burta):
- n-am bani
- o sug la capitolul bataie
|
 |
|
|
bsbircea - chiar nu am burete, pompa de la biocirculator e infipta in teava de douajcinci care transporta apa in filtru
catalosule - ca dumneata oi fi vreun Terente
um02122 - anul asta sarbatoresc 20 de ani de casnicie si 25 de cand umblu cu madame batman
referitor la alge, am ramas cu sechele de la acvariul dulcicol. cand vad alge in acvariu, ma umplu de bube. am si eu un nemo idiot care ma ciuguleste cand bag mana in acvariu, tu-i ceapa lui
nene Dragos, cu zgarcenie puneam, aproximativ 10 ml, chiar mai putin.
|
 |
|
|
|
Nu am nici un burete sefu. Biocirculatorul l-am modificat si functioneaza doar ca o pompa care impinge apa in "filtru" si ca surface skimmer.
|
 |
|
|
Da boss. Sincer (si imi cer scuze) eu habar n-am cine esti
Ne "auzim" maine pe facebook, eu acum ma duc la scutece.
|
 |
|
|
|
Sa traiesti permanent!
|
 |
|
|
|
Bine bre.Oferta ramane valabila, daca te razgandesti, imi spui
|
 |
|
|
Am facut si o poza la jucarii, vezi daca te ajuta ce am aici:

|
 |
|
|
|
Nu folosesti 4 pompe, programezi doar una, ca sa dormi linistit pana iti iei alta pompa.
Sa-mi zici daca te hotarasti, ca sa o bag in ghiozdan din seara asta.
|
 |
|
|
|
Treci pe la mine boss, fara licori. Am dremel, dar cu "capetele" stau prost.
|
 |
|
|
Roger!
sper sa ai vise erotice cu negrul ala

|
 |
|
|
Povesteste ce vrei, dar nu de barbosi grasi, imbracati in fuste, care se boiesc la bot
M-am exprimat in diagonala, nu REGENERAT ci REFOLOSIT pana la epuizare, asa era corect. Mea pulpa!
Saptamana trecuta am facut 2 schimburi masive de apa. O sa mai fac, ca alta solutie nu intrevad.
NOPOX n-am mai dozat de cateva zile, de cand am scos si antiphos-ul. Intr-adevar, alge sunt, dar putine, cel putin asa mi se pare mie. Cand are timp colegul bsbircea, poate isi da cu parerea.
|
 |
|
|
|
Bre, pana gasesti o pompa care sa te coafeze, nu vrei sa-ti trimit pompa mea de dozaj? E un Jebao cu 4 capete, virgina.
Probezi daca merge, cum merge, daca poti avea baza in ea, apoi iti cumperi matale ce doresti si imi returnezi jucaria.
|
 |
|
|