[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Io am PAR-metru! Ma rog, nu stiu de unde a aparut, dar e la mine in curte
Sa mai pun o poza cu algele?

Sa fim seriosi, abia am reusit sa trec de stadiul de newbie in materie de dulcicole, iar la marine m-am blocat in stadiul Blue
Dupa umila mea parere, pe forumul asta nu trebuie sa existe discutii despre preturi. Nu de alta, dar suntem oameni insurati, majoritatea (mai putin Faye)
Gluma ca gluma, dar acum serios: sa se gandeasca Mosu la o solutie pentru vanzarea controllerului in rate, ca vor si alti parliti ca mine sa cumpere si nah.. Viata e greu
Daca nu-mi opresti hobbit-ul, iti trimit zilnic poze cu burta mea. Fara prelata!
Speram sa se enerveze si sa arunce cu un controller dupa mine
Adica dai 100 de dolari pentru o luna de zile? In cazul asta, de ce nu ti-ai luat o jucarie ca a mea, de saisopt de lei?
http://www.tropheus.ro/protein-skimmer/3618-ocean-free-nanoskim.html
Deci in acvariu patru ochi luceste
Fie.. filmul se numeste "Betmen revine si se intoarce, mancatias portofelu matale"
Dar cine e distinsul domn din imagine, cel care tine in mana viitorul meu controller?
Bah bossule, ce plante pitice imi dai si mie?
Eu am luat rulouri de la Ikea, pe exterior sunt reflectorizante iar pe interior sunt colorate.
Nu mai stiu cat au costat, dar presupun ca le gasesti la ei pe site
Ia-ti componentele si ti le montez eu, plm
Cel mai simplu e sa-l faci chiar tu. Vezi ca a pus Radu o schema pe undeva, e incredibil de simplu.
S-a uitat si la controller, incearca sa-l repare.
Eu nu m-am bagat din motive de nestiinta si de maini stangi. Astept sa-si faca Radul timp si pentru mine
Ventilatoare si da drumul mai mult la robinetul de la schimbul la picatura.
Adica sa nu mai fie la picatura, ci la picaturi
Si io am stat cu grija ca nu i-a placut palinca premium de Bihor de la unchiu Pave
Nu stiu cum sa-l cuplez la sistemul existent, l-am rugat pe Radu sa ma ajute, dar momentan e prins cu alte probleme..

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: