| Message |
|
|
|
|
 |
|
|
Io am PAR-metru! Ma rog, nu stiu de unde a aparut, dar e la mine in curte
|
 |
|
|
Sa mai pun o poza cu algele?
Sa fim seriosi, abia am reusit sa trec de stadiul de newbie in materie de dulcicole, iar la marine m-am blocat in stadiul Blue
|
 |
|
|
|
Dupa umila mea parere, pe forumul asta nu trebuie sa existe discutii despre preturi. Nu de alta, dar suntem oameni insurati, majoritatea (mai putin Faye)
|
 |
|
|
Gluma ca gluma, dar acum serios: sa se gandeasca Mosu la o solutie pentru vanzarea controllerului in rate, ca vor si alti parliti ca mine sa cumpere si nah.. Viata e greu 
|
 |
|
|
|
Daca nu-mi opresti hobbit-ul, iti trimit zilnic poze cu burta mea. Fara prelata!
|
 |
|
|
Speram sa se enerveze si sa arunce cu un controller dupa mine
|
 |
|
|
Adica dai 100 de dolari pentru o luna de zile? In cazul asta, de ce nu ti-ai luat o jucarie ca a mea, de saisopt de lei?
http://www.tropheus.ro/protein-skimmer/3618-ocean-free-nanoskim.html
|
 |
|
|
Deci in acvariu patru ochi luceste
|
 |
|
|
|
Fie.. filmul se numeste "Betmen revine si se intoarce, mancatias portofelu matale"
|
 |
|
|
Dar cine e distinsul domn din imagine, cel care tine in mana viitorul meu controller? 
|
 |
|
|
Bah bossule, ce plante pitice imi dai si mie? 
|
 |
|
|
|
Eu am luat rulouri de la Ikea, pe exterior sunt reflectorizante iar pe interior sunt colorate.
Nu mai stiu cat au costat, dar presupun ca le gasesti la ei pe site
|
 |
|
|
|
Ia-ti componentele si ti le montez eu, plm
|
 |
|
|
|
Cel mai simplu e sa-l faci chiar tu. Vezi ca a pus Radu o schema pe undeva, e incredibil de simplu.
|
 |
|
|
|
S-a uitat si la controller, incearca sa-l repare.
|
 |
|
|
Eu nu m-am bagat din motive de nestiinta si de maini stangi. Astept sa-si faca Radul timp si pentru mine 
|
 |
|
|
Ventilatoare si da drumul mai mult la robinetul de la schimbul la picatura.
Adica sa nu mai fie la picatura, ci la picaturi 
|
 |
|
|
Si io am stat cu grija ca nu i-a placut palinca premium de Bihor de la unchiu Pave
|
 |
|
|
|
Nu stiu cum sa-l cuplez la sistemul existent, l-am rugat pe Radu sa ma ajute, dar momentan e prins cu alte probleme..
|
 |
|
|