[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
De obicei se mai deschide asa si isi expune "sfincterul" atunci cand ii este foarte foame.

E posibil sa se si divida, nu stiu
Cand i-ai dat ultima oara de mancare?
Nu stiu boss si chiar daca as sti, nu ti-as recomanda. In general, ma feresc de improvizatii.
Merci!

Mi-a traznit o idee prin izmene. Modulul de leduri pe care-l folosesc are un canal cu 2 leduri de 3000k si 2 de 5000k

http://www.ebay.co.uk/itm/4-Channel-Cree-Epileds-Warm-White-Royal-Blue-Violet-Full-Spectrum-LED-20-Dots-/361110512476?hash=item5413dd235c

Nu cumva ledurile alea pacatoase sunt responsabile pentru minunatul covor de alge verzi?
O pompa peristaltica, vezi topicul lui Mugurel.
Ca sa dormi linistit noaptea, fa-ti un animal fasole.
Si tine cont, ca desi e un peste frumos, nu e chiar sufletul acvariului, punctul de atractie. Cel mai probabil o sa-l vezi din an in Paste..
Deci, l-ai luat din America pentru ca transportul era moca.

Bun asa.. sa te pregatesti sa platesti vama si cum spuneam, sa te pregatesti si de un transformator. Mai bine il luai de la chinezi, ieseai mai ieftin.

Mizer.. acvariul ala e bun doar pe post de veioza, sau cum zicea Madame, pe post de scrumiera (ar fi un moment bun sa te apuci de fumat).
Pacat de banii pe care i-ai aruncat pe fereastra

De curiozitate, pune un link de unde l-ai comandat.
paradoxx wrote:Da.De prin America.

Si nu-i asa ca deja ai pregatit si un transformator 220v>110v?
Nici vorba.. Pentru voi e o amarata de pisica, pentru mine e un membru al familiei
Multumesc.

Nici mie, dar am renuntat la lupta. O las sa-si faca de cap, sa vad ce poate.

Oricum, luni duc bazinul al birou si daca tot il sucalesc de colo-colo, o sa curat tot ce se poate curata.
Buey fraiere, ai pus capac? Pai Pisi cum se mai joaca cu pestii, a?
Tu-ti natia ma-tii, lasa ca-l scot eu, il scot.. vezi tu..

image image

image image

image
Adica Madalin Faimosu?
Omul nu dispune de finante, de aceea i-am recomandat varianta de la aqua-life (217 lei)
Un Tunze Osmolator costa 845 lei, fara transport.
Pe de alta parte, un sistem DIY nu-l costa mai mult de 100 lei (pompa e 60 lei, varianta pentru rulote, cea pe care o folosesc si eu si Koala) un senzor 30 lei, un releu 5 lei, un pic de furtun si un alimentator (pe astea fie le are in casa, fie le gaseste pe la colegi)

Asta ca sa intelegeti ca nu promovez chestiile facute pe genunchi, dar unii (printre care si eu) pur si simplu nu-si permit astfel de investitii, din motive foarte obiective. Desigur ca mi-as dor un acvariu high-tech, la fel si altii, dar..
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, esti un magarus si te urasc din tot sufletul meu de Banel!!!
Sa-l stapanesti sanatos, doo zile nu mai vorbesc cu tine, ca esti gras si urat!
Un ATO cu 2 senzori. Ce am castigat?
Acum, sa-mi fie cu iertare: ce legatura e intre sfanta fantoma si sirena (femeia inutila) din semnatura? Ca nu ma prind

Mamaia de la tara, D-zeu s-o odihneasca, asa avea vorba: "pe ulita erau 2 oameni si o femeie"
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/33570.page
De-a gata: http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/ato-completare-apa-evaporata/sistem-autocompletare-apa-evaporata

Pe bucati - ti-am zis sa cauti topicul ala.. o sa-l caut eu pentru tine acum
Ai nevoie de un extingtor de tip G, care functioneaza cu CO2.
Nu poti sa folosesti extinctorul de la masina, ala e cu praf.

Cu extinctorul te duci la un centru de incarcari CO2 si soliciti schimbarea parghiei cu robinet clasic.

Costurile sunt in functie de centru.

Poti sa faci asta la Buse Gas sau la centrul de pe sos. Preciziei

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: