[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Recipientul de la stingatoarele de tip G este identic cu orice alta butelie pentru CO2 din lumea asta, pur si simplu este o butelie pentru CO2 si atat.

Nu-ti iei niste pistol shrimpi, sa faca frumos cu goby?
Seamana cu ce am avut eu
Nu stiu de ce, dar arata al naibii de cunoscut
Blue14 wrote:Ai folosit cumva lipici expodic?, daca da ai grija ce el ti-a tulburat apa si da carenta de oxigen....

Sefule, nu stiu daca ai retinut: AM MUTAT acvariul, de acasa la serviciu. 20 de km, stii? Mi se pare total de bun simt sa se tulbure apa, plm

*epoxidic
Am facoot coorat in birooo si am transpirat ca un magar de cursa lunga
Bani sa fie, ca treaba merge..
Da, dar mai intai urmeaza o renovare a livingului (sapa autonivelanta, ca e in 2 ape, piatra decorativa, tavan fals, zugraveala "venetiana").
Apoi o sa urmeze finalizarea mobilierului (m-am apucat sa-l fac si nu mi-au iesit 2 piese la fel, plm). Dupa care, liber la acvariu
La Domnia doomneavoastra m-am gandit Oo
Daca fac un calcul cati bani am dat pe produsele Dennerle anul asta.. cred ca trebuie sa-mi faca Dennerle un mic bust din bronz
Daca-mi permiteti o glumita

image
Cu chiu, cu vai, am reusit sa facem mutarea. Ii multumesc lui Radu pentru ajutor si-l mut in bot
Incredibil, eu n-am varsat atata apa pe parchet de cand m-am apucat de acvaristica, din 2008, cat a varsat Radu in numai 5 minute. Cum sa-i scape frate furtunul din mana de 4 ori la rand?

Bineinteles ca nu exista nici o carota pentru lemn in firma, asa ca momentan stau cu cablurile intinse peste tot. Macar e pe pozitie, oi face eu si curatenie

image image

La cat s-a tulburat apa si la cat s-a mutut nisipul.. ma astept si la ceva pierderi..

Ma scoozati, Preamarite!
Eu ma uit pe geam, sa vad daca ai venit si tu te dai pe forum..
Grandma!
Mda, cam asa e.. sper sa iasa bine toata tevatura asta.
Maine o sa pigulesc controllerul. Momentan toate echipamentele (mai putin cele vitale) sunt impachetate in pungi si pungute, pentru transportul de maine.
Multumesc nea Dragos.
Comanda-ti sticla opti-white si fa-ti un acvariu cum scrie la carte. Lasa mofturile cu colturi rotunjite.. In primul rand pentru ca sunt NASOALE, in al doilea rand pentru ca e doar o fitza de moment la tine.
Trendul asta cu colturi rotunjite o sa te tina exact 3 zile, la fel ca sarea Kent, ca fosfatii, ca..
Oy! Lui Pavelescu ii place!
Te-ai uitat ce inaltime are varianta scapers?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: