| Message |
|
|
CristiC wrote:Au inceput sa apara algele verzi
Intr-un acvariu de tip FOWLR, asta e de bine sau de rau? 
|
 |
|
|
|
Doar ce l-ai luat, de ce il vinzi?
Spune-mi te rog ce diametru are tubul (nu cupa)
|
 |
|
|
|
Ieri n-a mers, l-am oprit eu pentru un update, acum ar trebui sa fie ok.
Frumoase plante, frumos acvariu, congrats! Vad ca tot donezi intr-o veselie - poate ar fi timpul sa pui si la vanzare, sa mai recuperezi din investitie.
|
 |
|
|
|
Merci bossule
|
 |
|
|
Carcotasilor! In ciuda tuturor aparentelor, sa stiti ca am fost si eu tanar
|
 |
|
|
um02122 wrote:Crash code, Acute Stroke Unit
Acum stiu cine esti! Esti George Clooney si ai jucat in ER!
|
 |
|
|
|
Ultimul post, inainte de a ma retrage definitiv din acest topic: taie niste fasii de geam si fa intaritoare sanatoase! De jur-imprejur si in H!
Intre timp, fa rost de o bucata de geam identica cu geamul frontal si tranteste-ti-o in cap, apoi inchipuieti ce simte un copil in cazul de fata + presiunea apei care o sa impinga geamul in mod brutal.
Iti doresc succes si sa dea Dumnezeu sa nu ai evenimente neplacute.
|
 |
|
|
Pai cum nene, cum sa o rascracanezi daca nu are craci???
|
 |
|
|
@paradoxx, nu insinuez ca Madame e newbie, dimpotriva, apreciez ce face cu borcanele alea. Pur si simplu imi place numele topicului si asa sunt eu, mai conservator. Asta e chestia de gusturi. Pe partea celalta, cea de bun simt, nea Dragos are dreptate.
Pe un alt forum, a aparut la un moment dat un jurnal ce avea acelasi nume cu un fost jurnal de-al meu (fish soup). M-am simtit.. dezvirginat, plm
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Acum, sa-mi fie cu iertare: ce legatura e intre sfanta fantoma si sirena (femeia inutila) din semnatura? Ca nu ma prind
m?
|
 |
|
|
|
Nu e vorba de batut in geam, ci ce se intampla daca acvariul crapa cand e un copil langa el. Bine n-are cum sa iasa..
MetalARN, eu am invatat o vorba: daca 2 oameni imi zic ca sunt beat, ma duc si ma culc. Alegerea iti apartine.
|
 |
|
|
Iexact, si eu m-am pacalit de vo' 3 ori, am crezut ca a scris Madame ceva si cand colo.. pietris rosu.
Faye, daca iti schimbi tu numele topicului, io fac petitie sa te trimitem la cratita. Lasa-l asa, ca e cool
|
 |
|
|
Ieri am primit un aviz postal, iar azi m-am dust ca o vrabiuta vesela la posta si m-am asezat la coada cu toate babele basinoase.
Ma si gandeam in ce pozitie o sa asez moai-ul, cum lipesc eu niste gsp pe el, ca un om mare, etc.
Cand colo, plm  O recomandata de la Sibiu, si-a tras nevasta-mea amenda ca a stationat pe nustiu ce trotuar
|
 |
|
|
|
O sa apara, acum nu merge pliciul. Incearca maine dimineata sau peste cateva ore.
|
 |
|
|
|
Nu trebuie sa furi cretinule, poti sa ceri frumos si vei primi
|
 |
|
|
|
Nici corali nu mai bag, acum pun ban pe ban ca sa-mi renovez cotetzul.
Dar, pentru ca am adus acvariul la serviciu, viata lui scurta (cea anuntata, pana la "cel mare") nu o sa mai fie scurta, ramane pe pozitii permanent.
|
 |
|
|
Asa e bre, multimea si putimea
|
 |
|
|
|
Multumesc.
Nici vorba sa mai bag ceva, oricum sunt constient ca am sarit calul..
|
 |
|
|
|
Boss, primul clip nu e vizibil, cred ca e privat.
|
 |
|
|
Nu ca ma laud singur, dar sunt foarte multumit de filtrul pe care l-am conceput
Apa e cristal, am ramas surprins azi dimineata.

|
 |
|
|