[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
CristiC wrote:Au inceput sa apara algele verzi

Intr-un acvariu de tip FOWLR, asta e de bine sau de rau?
Doar ce l-ai luat, de ce il vinzi?

Spune-mi te rog ce diametru are tubul (nu cupa)
Ieri n-a mers, l-am oprit eu pentru un update, acum ar trebui sa fie ok.

Frumoase plante, frumos acvariu, congrats! Vad ca tot donezi intr-o veselie - poate ar fi timpul sa pui si la vanzare, sa mai recuperezi din investitie.
Merci bossule
Carcotasilor! In ciuda tuturor aparentelor, sa stiti ca am fost si eu tanar
um02122 wrote:Crash code, Acute Stroke Unit

Acum stiu cine esti! Esti George Clooney si ai jucat in ER!
Ultimul post, inainte de a ma retrage definitiv din acest topic: taie niste fasii de geam si fa intaritoare sanatoase! De jur-imprejur si in H!
Intre timp, fa rost de o bucata de geam identica cu geamul frontal si tranteste-ti-o in cap, apoi inchipuieti ce simte un copil in cazul de fata + presiunea apei care o sa impinga geamul in mod brutal.

Iti doresc succes si sa dea Dumnezeu sa nu ai evenimente neplacute.
Pai cum nene, cum sa o rascracanezi daca nu are craci???
@paradoxx, nu insinuez ca Madame e newbie, dimpotriva, apreciez ce face cu borcanele alea. Pur si simplu imi place numele topicului si asa sunt eu, mai conservator. Asta e chestia de gusturi. Pe partea celalta, cea de bun simt, nea Dragos are dreptate.
Pe un alt forum, a aparut la un moment dat un jurnal ce avea acelasi nume cu un fost jurnal de-al meu (fish soup). M-am simtit.. dezvirginat, plm
dan.pavelescu wrote:Acum, sa-mi fie cu iertare: ce legatura e intre sfanta fantoma si sirena (femeia inutila) din semnatura? Ca nu ma prind

m?
Nu e vorba de batut in geam, ci ce se intampla daca acvariul crapa cand e un copil langa el. Bine n-are cum sa iasa..
MetalARN, eu am invatat o vorba: daca 2 oameni imi zic ca sunt beat, ma duc si ma culc. Alegerea iti apartine.
Iexact, si eu m-am pacalit de vo' 3 ori, am crezut ca a scris Madame ceva si cand colo.. pietris rosu.

Faye, daca iti schimbi tu numele topicului, io fac petitie sa te trimitem la cratita. Lasa-l asa, ca e cool
Ieri am primit un aviz postal, iar azi m-am dust ca o vrabiuta vesela la posta si m-am asezat la coada cu toate babele basinoase.
Ma si gandeam in ce pozitie o sa asez moai-ul, cum lipesc eu niste gsp pe el, ca un om mare, etc.

Cand colo, plm O recomandata de la Sibiu, si-a tras nevasta-mea amenda ca a stationat pe nustiu ce trotuar
O sa apara, acum nu merge pliciul. Incearca maine dimineata sau peste cateva ore.
Nu trebuie sa furi cretinule, poti sa ceri frumos si vei primi
Nici corali nu mai bag, acum pun ban pe ban ca sa-mi renovez cotetzul.

Dar, pentru ca am adus acvariul la serviciu, viata lui scurta (cea anuntata, pana la "cel mare") nu o sa mai fie scurta, ramane pe pozitii permanent.
Asa e bre, multimea si putimea
Multumesc.

Nici vorba sa mai bag ceva, oricum sunt constient ca am sarit calul..
Boss, primul clip nu e vizibil, cred ca e privat.
Nu ca ma laud singur, dar sunt foarte multumit de filtrul pe care l-am conceput
Apa e cristal, am ramas surprins azi dimineata.

image

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: