[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
As comenta si eu, dar nu-mi permite religia, sunt cu ala mare in doua luntri
Io doar 7 (sa-mi bag, ce tanar si frumos sunt!)
A se nota, ca indicatiile pretioase de la Tovarasu' au fost primite exact in anul de gratie 1972, cand am avut onoarea sa apar pe lume.

Bucuria mare a fost cand s-a deschis magistrala 2, luam 1 leu si ma plimbam de zevzec cu metroul, de la capat (Piata Unirii) pana la IMGB. Deh.. n-aveam iPhone si Flappy Birds pe vremea aia
Asta e de pe vremea cand o calatorie costa 1 leu
Boss, nu cu silicon rezolvi problemele electrice, mai ales pe cele din apa.
Ia pompa, distruge-o complet si arunc-o la gunoi.

O pompa noua (chiar si cea mai scumpa) e cu mult mai ieftina decat viata ta.
Si nici apa nu le mai punem, ca e de la robinet
Uite mai Blue, pune mana pe carte. Te ajuta fratele nostru Dorian

Dar ce, spatium meu liber din acvariu pute?
Si totusi e rusinos pentru generatia tanara. Io sunt batran, scoala e o amintire (urata si) indepartata.. sper ca au mancat-o cainii intre timp.

Un tanar cu mintea frageda, nestresat, fara grija zilei de maine, fara o nevasta cicalitoare, fara copii, care are la indemana cea mai mare sursa de informatii din lume (internetul), sa nu cunoasca niste reguli elementare..

Plm! (am o scurta povestioara cu "plm", dar mi-e jena s-o pun aici. Fanii mei o pot gasi pe facebook )
dan.pavelescu wrote:
1 - conform celor invatate in clasa a II-a: inainte de litera B si P se scrie obligatoriul cu M, indiferent care este cuvantul. Exceptie fac substantivele proprii.

Fixed
Ia te rog doua lectii, de la un batran inutil:

1 - conform celor invatate in clasa a II-a: inainte de litera B si P se scrie obligatoriul cu M, indiferent care este cuvantul.
2 - conform ortografiei limbii romane, baga la cap:

"Se scriu in limba romana cu initial? majuscula numele de persoane, pseudonimele si poreclele."

Daca nu ma crezi pe cuvant, iti dau material de studiu, apoi te ascult
Blue14 wrote:
Am vorbit cu shubi si o sa imi faca un sump gata compartimentat, un sistem ato si un nou stand, imi iau si tunze 9004 si un reactor facut tot de shubi deci filtrarea o inbunatatesc....

Ptiu, sa nu-ti fie de deochi, ti-a venit mintea la cap!
Felicitari pentru decizia asta..

P.S. apropo de nentu' Shubi - scrie-i numele cu litera mare. In primul rand pentru ca asa e corect dpdv al limbii romane, in al doilea rand pentru ca e mai batran decat tine si merita o tara de respect
Curierul ajunge in 24 de ore, indiferent din ce localitate vine..
Blue14 wrote:
Stiu care e, lumina exagerata!, daca nu vrea mama azi sa mearga cu mine la geplast ma apuc si modific lampa la 2 leduri alb/albastru/albastru royal in loc de cate 3 ca dureaza 10 minute sa caut colofoniul in casa si 2 minute sa schimb legaturile!!
Acum cand imi iau skimmer (tunze 9004) imi iau si un test de fosfor hanna si daca e sa am diatome bag dynoxal....
De ieri am pus niste fluval clearmax in reactor, mi-a dat system cand mi-a trimis skimmerul ... desi nu cred ca am po4....

E, rahat.. scade durata de iluminare si pune o placa de plexiglas mai groasa intre lampa si apa, ca sa mai estompezi lumina
Aia era "Mariana Cur de fier", o curva celebra din Bucurestiul de altadata
Mai, acvariul arata bine, dpdv al aranjamentului.

Dar depisteaza o data pentru totdeauna care e problema reala cu algele/cyano/ce ai pe pietre si pe nisip.
koala wrote:Mie-mi place de Tammy, aia... are mecla de vulpe perversa!

De aia te iubesc io pe matale

Anca, Andrei.. sunteti oameni maturi, ce D-zeu..
Iti dai seama bre ca am glumit. N-au nici o legatura caii aia "de performanta" cu aia "de la munte, de la tara".
Unii sunt pentru calarit si viteza, altii sunt de povara
Ce-s bre aschimodiile alea?

Uite acilishea, la bajatu', cai de la tara, sanatosi. A, e si un porc in poze!!

image image
image image
image
Mda, nici la mine nu incape.

Ia ce ti-am zis eu, Ocean Free - are diametrul de 4.5
http://www.tropheus.ro/protein-skimmer/3618-ocean-free-nanoskim.html
Nu mai am finante boss, mi-au fugit arendasii in Kurlanda

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: