Io doar 7 (sa-mi bag, ce tanar si frumos sunt!) A se nota, ca indicatiile pretioase de la Tovarasu' au fost primite exact in anul de gratie 1972, cand am avut onoarea sa apar pe lume.
Bucuria mare a fost cand s-a deschis magistrala 2, luam 1 leu si ma plimbam de zevzec cu metroul, de la capat (Piata Unirii) pana la IMGB. Deh.. n-aveam iPhone si Flappy Birds pe vremea aia
Si totusi e rusinos pentru generatia tanara. Io sunt batran, scoala e o amintire (urata si) indepartata.. sper ca au mancat-o cainii intre timp.
Un tanar cu mintea frageda, nestresat, fara grija zilei de maine, fara o nevasta cicalitoare, fara copii, care are la indemana cea mai mare sursa de informatii din lume (internetul), sa nu cunoasca niste reguli elementare..
Plm! (am o scurta povestioara cu "plm", dar mi-e jena s-o pun aici. Fanii mei o pot gasi pe facebook )
dan.pavelescu wrote:
1 - conform celor invatate in clasa a II-a: inainte de litera B si P se scrie obligatoriul cu M, indiferent care este cuvantul. Exceptie fac substantivele proprii.
1 - conform celor invatate in clasa a II-a: inainte de litera B si P se scrie obligatoriul cu M, indiferent care este cuvantul.
2 - conform ortografiei limbii romane, baga la cap:
"Se scriu in limba romana cu initial? majuscula numele de persoane, pseudonimele si poreclele."
Daca nu ma crezi pe cuvant, iti dau material de studiu, apoi te ascult
Blue14 wrote:
Am vorbit cu shubi si o sa imi faca un sump gata compartimentat, un sistem ato si un nou stand, imi iau si tunze 9004 si un reactor facut tot de shubi deci filtrarea o inbunatatesc....
Ptiu, sa nu-ti fie de deochi, ti-a venit mintea la cap!
Felicitari pentru decizia asta..
P.S. apropo de nentu' Shubi - scrie-i numele cu litera mare. In primul rand pentru ca asa e corect dpdv al limbii romane, in al doilea rand pentru ca e mai batran decat tine si merita o tara de respect
Blue14 wrote:
Stiu care e, lumina exagerata!, daca nu vrea mama azi sa mearga cu mine la geplast ma apuc si modific lampa la 2 leduri alb/albastru/albastru royal in loc de cate 3 ca dureaza 10 minute sa caut colofoniul in casa si 2 minute sa schimb legaturile!!
Acum cand imi iau skimmer (tunze 9004) imi iau si un test de fosfor hanna si daca e sa am diatome bag dynoxal....
De ieri am pus niste fluval clearmax in reactor, mi-a dat system cand mi-a trimis skimmerul ... desi nu cred ca am po4....
E, rahat.. scade durata de iluminare si pune o placa de plexiglas mai groasa intre lampa si apa, ca sa mai estompezi lumina
Iti dai seama bre ca am glumit. N-au nici o legatura caii aia "de performanta" cu aia "de la munte, de la tara".
Unii sunt pentru calarit si viteza, altii sunt de povara