[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Blue14 wrote:Am luat pauza ca trebuie sa invat la Roamana!
Chiestia cu nisipul am citit-o de la donpisote...

Invata, invata..
Intrebare de om prost: se poate adapta un senzor, o sonda, ceva care sa monitorizeze salinitatea?
Andrei, ziceai ca nu te-ai intalnit cu Koala, cand a fost in UK.

Uite dovada, omul te-a cautat..

Cred ca faci schimburi prea mari. Schimburile obisnuite, regulate, fa-le de 20%.
Eu am facut de 40% doar cand am avut o problema cu NO3 prea mare, e un fel de "doza de soc" apoi am aditivat puternic cu bacterii si cu Stability.

Gandeste-te ca apa pe care o bagi in acvariu e "moarta", nu contine bacterii/fitoplancton/etc, aproape ca o iei de la zero cu fiecare schimb.
Tu pana la urma, ai protein skimmer? Ca degeaba adaugi nopox/vodka/zahar si toate cele.
Ia un sfat de la incepatorul Pavelescu: un protein skimmer + schimburi regulate de apa = mana cereasca.

De unde stiu? Pentru ca am facut aproximativ aceleasi greseli ca si tine. Diferenta e ca la mine exista bunavointa si progrese
Asa arata pistolarul?
O minunatie, felicitari si bafta in continuare!
Blue14 wrote:A, nu mi-o modifica Shubi, o modific singur!

Cum s-ar zice in limba lui Voltaire: hales-bules!
Bre, io n-am vrut sa fac asa ceva, dar m-a impins necuratoo

Nu uita sa iei sticla aia de la nea Dragos, ca putrezeste in masina
Hei, dar ce avem noi aici? Un filmulet cu un ursulet, cu o flocoshenie mica, mica si draguta!

Shut up! Nu esti insurat
Poate ca material de studiu, pentru implementarea unei cartele SIM in controller.

Nu ma pricep, zic si eu
Pot sa contribui cu un premicell (posibil sa fie codat in Cosmote (Telekom)). Nu stiu daca ajuta la ceva, dar poate vin idei
Dar noi nu, nu, nu!

image
Am inteles, incercam si eu marea cu degetul, stiu ca nu se poate.

Referitor la partea hardware:

la intrarile pentru senzori, se poate adapta si un senzor de umezeala cu alarma acustica si/sau trimisa prin SMS? De exemplu un senzor pe care sa-l punem in stand, sau in spatele standului pe parchet, sa nu ajungem in situatia sa ne pozam sotiile in timp ce ne fugaresc cu brisca Nu dau nume, ca se supara Shubi
Felicitari tuturor celor care au creat si care au contribuit la crearea acestui controller. Felicitari si celor care vor alege sa cumpere acest controller, 100% romanesc (trebuie sa prospere si piata noastra cumva, ca pe chinezi si americani i-am umplut de lovele).
Revin cu rugamintea de a se gasi o modalitate de creditare (dar nu prin banca) a celor mai putin potenti dpdv financiar
Mai bine 1 decembrie, dar sa treci cu bine evaluarea, ce zici?
Tocmai mi-am amintit un banc, pe specific

Un tip aratos intalneste o tipa, la fel de buna, si vrea sa o ia de nevasta pe loc, orbit de frumusetea ei.
-Dar nu stim nimic unul despre celalalt, spune ea...
-Dar nu-i nimic, aflam pe parcurs, ne descoperim incetul cu incetul, o linisteste el.
Asa ca ea a acceptat, s-au casatorit, si au plecat in luna de miere la mare. Intr-o dimineata, pe cand erau la plaja pe marginea piscinei, el se ridica de pe sezlong, se catara la trambulina de 10 metri si executa o saritura surub cu 2 intoarceri la 90 de grade si o rotatie completa, apoi o intrare perfecta in apa la aterizare. Dupa inca vreo cateva demonstratii, se intoarce inapoi pe sezlong ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.
-Ai fost incredibil, iubitule, il intampina ea, inca surprinsa de reperezentatie.
-Am fost campion olimpic la sarituri. Vezi, ti-am spus ca ne vom cunoaste incetul cu incetul.
-Ea se ridica de pe sezlong, intra in piscina si incepe sa inoate. Dupa 50 de lungimi de bazin, fara pauza, se intoarce inapoi pe sezlong, nearatand niciun fel de oboseala.
-Ooo, incredibil, te pomenesti ca si tu ai fost campioana la vreo proba de rezistenta la inot.
-Nu, spune ea, am fost curva in Braila, dar lucram pe ambele maluri ale Dunarii

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: