[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Darius80
Forum Index » Profile for Darius80 » Messages posted by Darius80

Dimensiuni 80x35x45

Il vand fiindca nu mai cresc pesti, m-am mutat si a trebuit sa renunt la acvariu.
Stare tehnica 10/10
Stare estetica 7/10 - dupa golire, l-a spalat, am zgariat putin sticla cu niste "firicele" de nisip
Are capac cu 2 neoane Sunglow si Aquaglow 2x20w
Filtru intern Eheim
Incalzitor Eheim 100w

Se vinde impreuna cu accesoriile din imagine.

Se poate vedea acest acvariu in zona Militari.

Pret 250

Contact - 0727757737
Filtru Extern Eheim 2226 Professionel

Este inca in garantie. Il vand fiindca nu mai cresc pesti, m-am mutat si a trebuit sa renunt la acvariu.
Stare tehnica 10/10
Stare estetica 10/10.

Greutate 6 kg

Dimensiune 33 x 21 x 21 cm

Recomandat pentru acvarii intre max. 350 litri

Debit 950 litri / ora

Putere 25 W

Detalii tehnice * inaltimea maxima 1.5 m * nu include medii de filtrare. * volum bazin: 4.9 litri

Descriere Filtru extern pentru acvarii cu capacitate de pana la 350 litri

A fost folosit 3 luni.

Se poate vedea acest filtru in zona Militari. Se livreaza impreuna cu accesoriile originale si cutie.

Pret 300

Contact - 0727757737
nici un sfat?
Am 8 neoni innesi, 8 neoni axelo, 2 ancistrusi, 2 cory juli, 1 otto, 2 pomaceea. Toti in 125L. Neonii merg toti 16 in acelasi banc, nu separat. Initial vroiam sa am si o pereche de ramirezi, dar imi este teama sa nu imi atace/omoare neonii. Acum acvariul meu este echilibrat. Pestii se simt foarte bine, NO3 este in limite bune. Filtrarea se face cu eheim 2226 - 900L/H. Am tot cautat alta pereche mai pasnica de pesti pt un biotop amazonian, dar nu am nici o idee. Mai are cineva neoni si ramirezi? sau ce alti pesti "amazonieni" sunt mai singuratici si nu au nevoie de banc (minim 6). Nu as aglomera cu inca 6 pesti. Eu zic ca maxim 2.

Astept idei si va multumesc pt toat sfaturile pe care le-ati oferit unui incepator. Au fost de folos. As dori s cumpar/"imprumut" (donatie) niste pistia ... de la hornbach nu as vrea saa iau plante, arata jalnic si imi este frica sa nu iau melci.
Am citit pe acest forum ca ramirezii ar ataca acesti melci.
Stie cineva vreo incompatibilitate intre ramirezi si pomaceea?
La sfarsitul saptamanii viitoare o sa fac 2 saptamani de ciclare, atunci o sa adaug 7 neoni si 2 ancitrusi. O sa caut test NO3 de la sera. Sa vad daca au la Hornbach. Merci de sfat.r1lpe
la sfarsitul saptamanii viitoare o sa ii bag in acvariu. Acum am pus doar 2 melci. Ce test imi recomanzi sa cumpar? de la ce firma?

http://www.happypets.ro/jbl-easy-test-6-in-1-p-940.html

sau

http://www.happypets.ro/tetra-test-nitrati-no3-p-773.html
Update: la 1 saptamana si 1/2 am bagat 2 melci pomaceea pt a scapa de mucus/alge. Sunt super multumit de rezultat. Au "pascut" aproape tot. Dupa 1 saptamana o sa pun si pestii.
Asa o sa fac narcis. Cred ca o sa adaug 2 melci pomaceea sa ma ajute cu acest mucus sau alge.

@Human: o sa caut niste crengi pt a schimba putin imaginea ;) merci de sfat.
mai ai plante de suprafata?
Mai ai melci?
Apa tulbure de la ce poate fi? de la filtrul cel nou?
@HumanFace: eu m-am inspirat de aici, si am adaptat pt volumul meu. Cam asa ceva imi doresc

http://www.youtube.com/watch?v=FmXK40eIuVk&feature=related

merci de sfat ;) ... imi recomanzi ceva de genul acest? dar cu alte plante?
Asa arata Acvariul meu inainte sa ii pun filtru extern si sa ii scot filtrul intern.

image

Uploaded with ImageShack.us

image

De azi apa a inceput sa fie tulbure/neclara, e a doua zi cu filtrul extern eheim 2226. Oare sa ii fac schimb de apa?20-30L

Pozele sunt facute cu telefonul
Alge

image

Nu am nici un peste. Aceea este o lista. Sper sa nu fie aglomerati. Pestii ii iau treptat, sa nu se simta inghesuiti. Lumina sta max 4 ore aprinsa
Filtrul intren nu il tin in acvariu, ocupa spatiu.
Am cumparat

Acvariu de 125L de la Horbach: filtru intern Eihem 2208, termostat 100w, iluminare 2x 18w, 80x35x45 cm. Filtru extern Eheim 2226 950l/h, 6L bazin. JBL Manado, 3 radacini de la Horbach, autocolant negru pe fundal.

Acum este la ciclat, mai am 1 saptamana.

Plante: Pistia si Anubis

Pesti: 7 neoni rosi, 7 neoni negri, 2 Ramirezi, 4 Ancitrusi, 1 Melc asasin, 1 Melc Pomaceea

Acum am pus niste pastile de la Tetra AlgaStop, mi-au aparut niste fire de alge (o zona de 3-4 cm) pe un lemn.
cum atasez imagini aici?

Forum Index » Profile for Darius80 » Messages posted by Darius80
Go to: