Message |
|
Eheim Aquapro 80 - 125L
Dimensiuni 80x35x45
Il vand fiindca nu mai cresc pesti, m-am mutat si a trebuit sa renunt la acvariu.
Stare tehnica 10/10
Stare estetica 7/10 - dupa golire, l-a spalat, am zgariat putin sticla cu niste "firicele" de nisip
Are capac cu 2 neoane Sunglow si Aquaglow 2x20w
Filtru intern Eheim
Incalzitor Eheim 100w
Se vinde impreuna cu accesoriile din imagine.
Se poate vedea acest acvariu in zona Militari.
Pret 250
Contact - 0727757737
|
 |
|
Filtru Extern Eheim 2226 Professionel
Este inca in garantie. Il vand fiindca nu mai cresc pesti, m-am mutat si a trebuit sa renunt la acvariu.
Stare tehnica 10/10
Stare estetica 10/10.
Greutate 6 kg
Dimensiune 33 x 21 x 21 cm
Recomandat pentru acvarii intre max. 350 litri
Debit 950 litri / ora
Putere 25 W
Detalii tehnice * inaltimea maxima 1.5 m * nu include medii de filtrare. * volum bazin: 4.9 litri
Descriere Filtru extern pentru acvarii cu capacitate de pana la 350 litri
A fost folosit 3 luni.
Se poate vedea acest filtru in zona Militari. Se livreaza impreuna cu accesoriile originale si cutie.
Pret 300
Contact - 0727757737
|
 |
|
nici un sfat? 
|
 |
|
Am 8 neoni innesi, 8 neoni axelo, 2 ancistrusi, 2 cory juli, 1 otto, 2 pomaceea. Toti in 125L. Neonii merg toti 16 in acelasi banc, nu separat. Initial vroiam sa am si o pereche de ramirezi, dar imi este teama sa nu imi atace/omoare neonii. Acum acvariul meu este echilibrat. Pestii se simt foarte bine, NO3 este in limite bune. Filtrarea se face cu eheim 2226 - 900L/H. Am tot cautat alta pereche mai pasnica de pesti pt un biotop amazonian, dar nu am nici o idee. Mai are cineva neoni si ramirezi? sau ce alti pesti "amazonieni" sunt mai singuratici si nu au nevoie de banc (minim 6). Nu as aglomera cu inca 6 pesti. Eu zic ca maxim 2.
Astept idei si va multumesc pt toat sfaturile pe care le-ati oferit unui incepator. Au fost de folos. As dori s cumpar/"imprumut" (donatie) niste pistia ... de la hornbach nu as vrea saa iau plante, arata jalnic si imi este frica sa nu iau melci.
|
 |
|
Am citit pe acest forum ca ramirezii ar ataca acesti melci.
|
 |
|
Stie cineva vreo incompatibilitate intre ramirezi si pomaceea?
|
 |
|
La sfarsitul saptamanii viitoare o sa fac 2 saptamani de ciclare, atunci o sa adaug 7 neoni si 2 ancitrusi. O sa caut test NO3 de la sera. Sa vad daca au la Hornbach. Merci de sfat.r1lpe
|
 |
|
la sfarsitul saptamanii viitoare o sa ii bag in acvariu. Acum am pus doar 2 melci. Ce test imi recomanzi sa cumpar? de la ce firma?
http://www.happypets.ro/jbl-easy-test-6-in-1-p-940.html
sau
http://www.happypets.ro/tetra-test-nitrati-no3-p-773.html
|
 |
|
Update: la 1 saptamana si 1/2 am bagat 2 melci pomaceea pt a scapa de mucus/alge. Sunt super multumit de rezultat. Au "pascut" aproape tot. Dupa 1 saptamana o sa pun si pestii.
|
 |
|
Asa o sa fac narcis. Cred ca o sa adaug 2 melci pomaceea sa ma ajute cu acest mucus sau alge.
@Human: o sa caut niste crengi pt a schimba putin imaginea ;) merci de sfat.
|
 |
|
mai ai plante de suprafata?
|
 |
|
Mai ai melci?
|
 |
|
Apa tulbure de la ce poate fi? de la filtrul cel nou?
|
 |
|
@HumanFace: eu m-am inspirat de aici, si am adaptat pt volumul meu. Cam asa ceva imi doresc
http://www.youtube.com/watch?v=FmXK40eIuVk&feature=related
merci de sfat ;) ... imi recomanzi ceva de genul acest? dar cu alte plante?
|
 |
|
Asa arata Acvariul meu inainte sa ii pun filtru extern si sa ii scot filtrul intern.
Uploaded with ImageShack.us
De azi apa a inceput sa fie tulbure/neclara, e a doua zi cu filtrul extern eheim 2226. Oare sa ii fac schimb de apa?20-30L
Pozele sunt facute cu telefonul
|
 |
|
Alge
|
 |
|
Nu am nici un peste. Aceea este o lista. Sper sa nu fie aglomerati. Pestii ii iau treptat, sa nu se simta inghesuiti. Lumina sta max 4 ore aprinsa
|
 |
|
Filtrul intren nu il tin in acvariu, ocupa spatiu.
|
 |
|
Am cumparat
Acvariu de 125L de la Horbach: filtru intern Eihem 2208, termostat 100w, iluminare 2x 18w, 80x35x45 cm. Filtru extern Eheim 2226 950l/h, 6L bazin. JBL Manado, 3 radacini de la Horbach, autocolant negru pe fundal.
Acum este la ciclat, mai am 1 saptamana.
Plante: Pistia si Anubis
Pesti: 7 neoni rosi, 7 neoni negri, 2 Ramirezi, 4 Ancitrusi, 1 Melc asasin, 1 Melc Pomaceea
Acum am pus niste pastile de la Tetra AlgaStop, mi-au aparut niste fire de alge (o zona de 3-4 cm) pe un lemn.
|
 |
|
cum atasez imagini aici?
|
 |
|