[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Darius80
Forum Index » Profile for Darius80 » Messages posted by Darius80
Merci pt raspuns. La biotop amazonian pot adauga si pietre?
Ce parere aveti despre Eheim Ecco Pro 2036 (Ecco 300)? pt un acvariu de 125L

http://www.happypets.ro/eheim-ecco-pro-2036-ecco-300-p-702.html

La hornbah este 450 ron

credeti ca este necesar un Eheim 2028 Professionel II? 690 ron
Ce parere aveti despre Eheim Ecco Pro 2036 (Ecco 300)?

http://www.happypets.ro/eheim-ecco-pro-2036-ecco-300-p-702.html

La hornbah este 450 ron

Este necesar un Eheim 2026 Professionel II? 690 ron
stiu ca nu imi plac acvariile cu f multe plante, am aflat ca cele fara plante se numesc biotop. O sa pun in el pietre de rau sau cumparate de la hornbah + buturugi/crengi. Pietris inchis la culoare JBL Manado, Pistia Stratiotes (sa ma ajute sa scap de alge), Neoni + Ancitstrusi + melci + o specie de pesti (dar nu scalari) si daca ar merge niste creveti ar fi super.

Astept sfaturi aici sau in celalalt topic
Done
Eu sunt Darius si sunt din Bucuresti. Un prieten mi-a trezit interesul pt acest hobby. Sper sa nu dati cu pietre, nu stiu multe lucruri despre acvaristica. Doresc sa imi iau un acvariu de 100-125L. Imi plac acvariile biotop. Pt moment adun info pt viitorul acvariu. Sper sa aflu tot ce am nevoie pt a demara "proiectul" -acvariul, filtru extern, capac, lumina, etc.
Va doresc ape limpezi.
Salut,

Sunt nou in acest domeniu si doresc un sfat pt a incepe achizitionarea de echipamente. Am tot citit topic-uri despre pesti, plante, diverse probleme.

Doresc sa imi iau un acvariu echipat complet sau pe bucati

http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=60&products_id=3692

ce parere aveti despre aceasta echipare?

1)AcvaMax Set Acvariu 139l-77x40x45cm+capac 3 tuburi+filtru extern
Acvariul din Cristal Saint Goben de 8mm, muchiile sint lustruite la 45grade pe masini automate,sudurile sint facute cu silicon negru ; 2.Capacul este din plastic negru,este dotat cu capac de vizitare ,in spate are gauri pentru furtunele unui filtru extern .Este cu 3 instalatii electrice si tuburile aferente de la Philips . La cerere si contra cost se pot monta tuburi de calitate mai buna de la unul din urmatorii producatori : SERA, JBL , OCEAN FREE, ARCADIA ; 3. Filtru extern (nou)Sera Fil Bioactive 130(contine materialele filtrante aferente) 850 ron

2)Acvariu de 125L de la Horbach? 429 ron - Filtru intern Eihem 2208, termostat 50w, iluminare 2x 18w, 80x35x45

3) ... sau sa iau un acvariu separat + capac separat + EHEIM professionel II -2026 ?

Imi plac acvariile biotop sau cele cu plante foarte putine.

Pesti - neon (10 buc)/zebre + inca o specie + 1-2ancistrusi + 1-2 melci
Plante - pistia stratiotes (am inteles ca ma ajuta sa scap de alge) + 1 buturuga + pietre (rau sau hornbach)
Pietris inchis la culoare. AM nevoie de substrat? NU doresc instalatie C02 sau alte complicatii.

Forum Index » Profile for Darius80 » Messages posted by Darius80
Go to: