Salut,
Sunt nou in acest domeniu si doresc un sfat pt a incepe achizitionarea de echipamente. Am tot citit topic-uri despre pesti, plante, diverse probleme.
Doresc sa imi iau un acvariu echipat complet sau pe bucati
http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=60&products_id=3692
ce parere aveti despre aceasta echipare?
1)AcvaMax Set Acvariu 139l-77x40x45cm+capac 3 tuburi+filtru extern
Acvariul din Cristal Saint Goben de 8mm, muchiile sint lustruite la 45grade pe masini automate,sudurile sint facute cu silicon negru ; 2.Capacul este din plastic negru,este dotat cu capac de vizitare ,in spate are gauri pentru furtunele unui filtru extern .Este cu 3 instalatii electrice si tuburile aferente de la Philips . La cerere si contra cost se pot monta tuburi de calitate mai buna de la unul din urmatorii producatori : SERA, JBL , OCEAN FREE, ARCADIA ; 3. Filtru extern (nou)Sera Fil Bioactive 130(contine materialele filtrante aferente) 850 ron
2)Acvariu de 125L de la Horbach? 429 ron - Filtru intern Eihem 2208, termostat 50w, iluminare 2x 18w, 80x35x45
3) ... sau sa iau un acvariu separat + capac separat + EHEIM professionel II -2026 ?
Imi plac acvariile biotop sau cele cu plante foarte putine.
Pesti - neon (10 buc)/zebre + inca o specie + 1-2ancistrusi + 1-2 melci
Plante - pistia stratiotes (am inteles ca ma ajuta sa scap de alge) + 1 buturuga + pietre (rau sau hornbach)
Pietris inchis la culoare. AM nevoie de substrat? NU doresc instalatie C02 sau alte complicatii.