[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Eu le dau TetraMin baby si ii tin intr-o maternitate in acvariul "mare".
Neoni si scalari pot fi tinuti in acelasi acvariu daca neonii sunt deja mai mari si apoi aduci scalarii (dar sa fie pui).Daca pui neonii cand scalarii sunt adulti ai cele mai mari sanse sa fie papati.
Sa se electrocuteze detinatorul acvariului ? Cica e bun si la reumatism
Fir3Splitter wrote:Ca si concluze pentru cei care mai folosesc multistick, betisoarele alea cu culori, din 5 caracteristici ce se masoara, 4 am dovedit ca sunt eronate. -> Incredere 0%.

Din cate stiu eu si acele teste au termen de valabilitate si trebuiesc tinute in anumite conditii(temperatura, umiditate ....)
Asa si eu am facut un test de apa cu un "betisor" si din greseala l-am atins cu un deget. Rezultatul era o culoare care nu era pe test(nu mai stiu la ce masuatoare anume ). Eu pana acum numai 5 in 1 am folosit, lumea zice ca nu sunt cele mai bune si cred ca au dreptate
mircea.c wrote: e posibil sa mai fi facut cat timp n-am fost acasa si sa-i fi mancat?

da
Frumos , faptul ca aveti atatea acvarii in casa, insa "e suprapopulat acvariul dar imi place sa fie animat" nu-i in regula (parerea mea).
"Din pacate si acest acvariu sufera la capitolul "imagine" in el fiind doar pietris si cateva buturugi plus din cand in cand un tetratec EX700.
" adica din cand in cand ii mai bagi filtrul sau n-am inteles eu?
In rest apa limpede, mai ales in primul
Am 2 vesti, una buna si una rea: am pus apa in acvariu si a doua a curs L-am dezlipit si maine o sa curat siliconul, de fapt am inceput de azi dar trebuie sa plec la munca
Dolly wrote:
ciprian_sb wrote:la unii pesti se poate vedea dupa forma capului daca sunt batrani; ca la orice fiinta timpul lasa urme si asupra lor

Mda...profund gindit...mai apar riduri, mai ramin fara dinti, li se mai lasa pielea...

Sau le albeste parul
La iesirea din stingator este diametrul de 1/2" si pas normal ?
Salut si bun venit!! Hai o data cu informatiile despre acvarii si cu POZELEEE
Azi am pus aproximativ 10 litrii de apa in acvariu si vad ca nu curge(stiu ca daca e plin se vor schimba datele problemei PRESIUNEEEE).
Despre scalari nu stiu ce sa-ti spun, dar scrie niste detalii despre acvariu(dimensiuni, nr de pesti, filtrare,plante etc.).Sigur e cineva pe aici sa te lamureasca
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=11&postdays=0&postorder=asc&start=30
Mergea si cu "search"
Bine ai venit !!!
Multumesc, o sa il mai las cateva zile sa se usuce si ii fac proba.
A mai folosit cineva acest tip de silicon?( e bun de ceva)
In acvariul cu gupy am vazut ieri unul dintre ei mai apatic, statea numai pe fundul apei, iar azi l-am gasit mort.Ieri inainte de schimbul de apa am facut masuratori: no3-0; no2-0;gh>10;kh-3;ph-6,4-6,8.Restul pestilor vad ca nu dau semne de vreo boala.
La mai multe informatii pentru muritorii de rand. MULTUMIM !!!! Aaaaaaaaaaaaa si era sa uit http://www.youtube.com/watch?v=7Y-DibwjEn0 ca tot n-am ajuns azi la concert
Peste siliconul care l-am pus, mi se pare mie ca nu e treaba prea buna ce am facut
Dimensiuni: 80/40/40
silicon Ceresit glass & aquqarium cs 23
L-am lipit aseara si l-am "legat".
Intrebare: pot sa "ii mai dau o mana" de silicon peste?
Filtru intern Tetra 600 l/h
Filtru intern Eheim Pick Up 2012 »

http://www.tropica.com/default.asp

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: