| Message |
|
|
|
Cei rosii cu puncte cred ca sunt Hemichromis lifalili sau bimaculatus, cel galben nu stiu iar ultimul, un "sanitar". Mai pune poze, mai clare daca poti.Daca am scris prostii rog un administrator sa stearga postul.
|
 |
|
|
Bine ai venit! Da-i detalii, ca din ce am vazut eu "le are" Lofty 
|
 |
|
|
MonkY wrote: Si oricat mi-ar place mie plantele acelea cu par pe ele (deja unele arata de parca ar fi niste rockeri care n-au mai vazut de multi ani dusul)...
Cati rockeri cu plete :rulez: cunosti matale??? Cat despre internare, SANATATE MAXIMA si sa ne auzim cat mai repede .
|
 |
|
|
|
Pai depinde unde in filtru i-ai gasit.La mine in filtru mai gasesc melci. dar ei sunt mult mai mici.
|
 |
|
|
In Hornbach am fost eu acum cateva zile, au Aquarelle, mai era 830 si 840(de 18 w).Asta stiu sigur ca aveau ca le-am retinut dar mai au si altele 
|
 |
|
|
blackmoor: "cory nu se tin doar 2, sunt pesti de banc, se vor simti stresati, nu se simt in siguranta in numar mic
eu as zice sa ramai la 3-4 guppy si sa mai iei un cory macar, de restul sa scapi" E din alt topic, probabil aici a citit insa acolo zicea ca trebuie mai multi, nu de mai multe feluri 
|
 |
|
|
|
Acelasi filtru am si eu , si am inceput to cu neoni insa n-am gasit nici unul in filtru desi erau mici cand i-am luat. Incearca sa il dai la volum mai mic.
|
 |
|
|
Ai grija ca nu se tin 2 masculi de betta intr-un acvariu. Se vor bate pana unul moare 
|
 |
|
|
andu_ban wrote:plante cu crestere rapida si nepretentioase, elodea, valisneria etc
pe mine ma intereseaza cum sa fac adica tr sa il inlocuiesc pot, sa pun peste sau sa pun in jumatate de acvariu sol fertil de care,adica sa in partea din spate
Hai ca primul rand l-am priceput, dar al doi-lea e sigur in romana????
|
 |
|
|
|
Ce fel de substrat ai ? Eu cred ca ar trebui un strat mai gros din fiecare(cel de jos trebuie sa fie fertil) .Nu ai spus ce plante vrei.
|
 |
|
|
johny_snele wrote:
Instalatiile de MH sunt Second Hand
Creveti la fel.
Mai adaug la lista Rotala Macranda 2 lei firu
echinodorus angustifolius 5 lei
Crevetii sunt second hand?  Unde stai in Bucuresti?
|
 |
|
|
Pune cate 2 tuburi la un droser 
|
 |
|
|
Dolly wrote:
Poate era un ancistrus dolichopterus 
Da 
|
 |
|
|
Azi am fost in Hornbach si am luat un tub Aquarele (acum am un 830 si Aquarel-ul de 18w) si bilute de la JBl.
Aaaa si a luat si sotia 2 rasbora si un ancistrus dolcihopte
N-a vrut neam sa priceapa 
|
 |
|
|
Inainte sa plec la munca am dat drumu la filtrul normal + inca un powerhead mic Aquael fan1 cred(cel mai mic) care il aveam bagat in acvariu si am lasat sa oxigeneze
Pai filtrul nu functioneaza tot timpul????
|
 |
|
|
Daca ai posibilitatea , ia-ti un acvariu mai mare.Daca nu, eu am un http://homepets.ro/product_info.php?products_id=2278 si e f bun.
|
 |
|
|
donfloriche a scris:
Pe de alta parte as mai dori cateva plante care nu necesita substrat...aceeasi intrebare,exista?
Anubias(o planta nepretentioasa). 
|
 |
|
|
|
Unele da altele ba, iar petiolul este "putrezit". Azi am vazut alta: pe frunzele unui anubias sunt niste dungi de parca ar fi taiate(frunzele) cu lama si de jur imprejurul "taieturii" s-a ingalbenit frunza.
|
 |
|
|
De cateva zile dimineata adun cate o frunza de Cryptocoryne rupta, care poate fi cauza si ce as putea face  ?
|
 |
|
|
Sticla se lipeste cu silicon(nu scu spuma). Exista pe piata silicon special dedicat acvaristicii, scrie pe el "pentru acvarii". Cred ca sticla de 6mm e de ajuns.
Imi pare rau pentru Cory 
|
 |
|
|