| Message |
|
|
|
Mai este valabil anuntul?
|
 |
|
|
Pai cred ca tre' sa te hotarasti intai ce plante vrei 
|
 |
|
|
Eu am in acvariul cu neoni si o femela de gupy.Intr-un timp am avut si un pui care era cam la 1/2 unui adult si........ fata a facut pui inainte de al muta pe baiat  .Acum cred ca urmeaza iar pui.
|
 |
|
|
Vor dispare 
|
 |
|
|
|
Salut si bun venit! Nisipul nu prea e bun in acvariu iti trebuie pietris cu granulatie nu foarte mare.Ciclarea dureaza cam o luna, ce pesti ai in acvariul mic?
|
 |
|
|
mafiossso wrote:are ceva ca am pus filtrul mai jos si nu se mai vad bulele multe???pentru ca am umplut apa pana sus si mie ca uda neonul!!!ce sa fac???sa mai scot din apa?am puso pana la dunga sa dea frumos!
Daca ai umplut acvariul "ochi" nu vei putea sa mai bagi mina in el pentru ca "va da prin rascoale".
|
 |
|
|
alexthe1 wrote:Inca o intrebare... noaptea inchid codoiul? Iar la 55 de litri o bula pe secunda e bine?
Am reusit sa fac si eu dupa o reteta cu gelatina. Momentan sta la frigider.
Eu unul nu il opresc noaptea, iar nr. de bule pe secunda tine si de cat de bine se dizolva CO2-ul in apa si cat este folosit de plante.
|
 |
|
|
E de bine  , sa nu opresti filtrul deloc.
|
 |
|
|
|
Bun venit!!!
|
 |
|
|
|
Peturi poti cauta pe net, inainte de a da iama prin magazine.
|
 |
|
|
|
Poate dauna daca are muchii ascutite.Si sa-i faci testul cu otet.
|
 |
|
|
Bine ai venit!! Aveti un ogar batran acolo 
|
 |
|
|
Bine ai venit!!
"PS Vad ca incepe invazia si din Baia Mare...cineva se bucura sigur " oare un prea marit Faraon? 
|
 |
|
|
|
Aveti idee de ce putrezesc tulpinile la Bacopa, gasesc cate un fir plutind la suprafata.
|
 |
|
|
A murit si asta  . NO3-0;No2-0;GH->10;KH-3-6;PH-6.4-6.8; temperatura 26, oxiget zic eu ca au destul intra si prin furtunl filtrului si apa face si valurele. Schim de apa de 2 ori pe saptamana cate 8l. Hrana JBL GRANA(10% krill) si din cand in cand TetraMin.
|
 |
|
|
|
Azi am mai vazut unu mascul de gupy care sta tot pe fundul acvariului, intr-un colt. L-am scos si l-am pus intr-o sticla de 5l careia i-am tait gatul. Ce sa mai fac?
|
 |
|
|
rumpelstinschin wrote: . .. am bani sa imi fac o masuta de pal dar in urma rezultatului cu prietenul meu ce sa fac?
Cum ce sa faci? Ii dai o bere ca te-a ajutat 
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Poti chema doi prieteni, cu unul te urci pe masa iar celalalt se uita daca se curbeaza masa. Daca se rupe nu mai pui acvariul pe ea 
|
 |
|
|
|
Am patit-o si eu cu Plantamin-ul, acum nu stiu daca e din cauza lui sau din alta cauza.
|
 |
|
|