Ba, fi atent ce idee geniala mi-a venit: vorbeste cu Shubi sa-ti faca un stipulex din ala sa-l pui pe interior. Te costa doar materialul si transportul (trebuie sa-i trimiti materialul)
Blue14 wrote:
Mie nu imi plac rosiile, e mai buna carnea de pork'!
Ba, de acord cu tine, si eu consider ca cele mai bune legume sunt ceafa de porc si muschiuletul, dar fara o salatica de rosii cu castraveti, ceapa si branzica nu merge dom'le.. In plus, fara o berica (doo-trei-patru-plm) nu aluneca, de la o varsta ai gatlejul rugos si na..
A da, si uitasem! Maine Shpavelescu crapa in el rosii Shubiliane, din alea ca pe vremea lui Pazvante Chioru, din tineretile mele zbuciumate Sper sa nu-mi cada un ou cand oi cara cutia cu gogonele
Bai! Daca mi-e frica de ceva pe lumea asta (exceptie facand argatii lui Blue), ei bine, de soareci mi-e frica! Asa ca puschea-ti pe limba, cu soarecul tau cu tot!
Iti da Andrei (um) un sfat, ii zici multumesc. Iti da Pavelescu alt sfat, iar zici multumesc.
Intre timp, pui in balanta cele 2 sfaturi, cauti prin jurnalele altora (alegi persoanele de incredere, pricepute, cu experienta), te uiti daca persoanele alea folosesc echipamente de la sfatul 1 si/sau 2, vezi care e rezolutia, care (daca) sunt problemele, care e mai eficient, care face masaj la oO, etc.
Apoi, pui in balanta pretul si judeci, daca punctul forte de la sfat#1 merita diferenta de bani, sau faci un compromis si te multumesti cu punctul slab de la sfat#2 (exemple). Dupa care dai cu pumnul in masa, te scarpini la oO si iei o decizie.
CristiC wrote:Daca te-ai trezi odata. Asta e de speriat,ca nu dai semne de trezire. Intr-un post, iti iei un lucru.In urmatorul,dupa 2 minute,iei altceva. Tu esti constient de asta? Ti se pare in regula?
E usor influentabil si nu vrea sa-si puna tartacuta la contributie..
Eu sper ca nu e atat de oligofren si ca pricepe ca nu-l sfatuiesc ca sa-mi bat joc de el sau ceva.
De acord cu Andrei, exista pompe proaste, pompe bune, pompe si mai bune si Dumnezeul pompelor. Dar, intre toate astea exista o anumita diferenta: pretul.
Cand o sa fie pe banii lui, o sa-l incurajez sa ia ce e mai bun. Pana una alta, il tapeaza pe taica-su de bani..
Blue14 wrote:Imi aduc cei de la echipamenteacvarii.ro vortech mo10wQD cu 1290 lei
Ce inseamna sa fii bazat, sa ai argati, arendasi si menajera
Eu muncesc de-mi sar flocii, nevasta-mea e somera (a pus-o dracu sa se faca doctorita, mai bine se facea patroana de butic) si m-am scremut 2 luni sa-mi iau o pompa care costa cu 1000 de lei mai putin decat vortech-ul ala.
Blue, toata stima, ma inclin umil in fata ta, patroane. Daca faci angajari, anunta-ma si pe mine.