[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

Amator.. uite aici exemple:

image image
image image
image image
image image
image image
image
um02122 wrote:Si nea Pavelescu, io am dat 50 de lire pe MCE600, nu l-am luat pe degeaba.

Daca aveam 50 de lire, angajam om sa-i faca offtopic lui Blue

Shubi wrote:Club California....plajele Mamaia. Pavelescule, noi suntem aia de pe plantatie in discutia asta )

Blue:

Noi:

Nu-i nimic offtopic, un topic trebuie sa aiba Feng Shui, plm.
Cine e Mentol ala?
Daca aveam banii aia, o luam pe soacra-mea si fugeam in Brazilia
Ba, fi atent ce idee geniala mi-a venit: vorbeste cu Shubi sa-ti faca un stipulex din ala sa-l pui pe interior. Te costa doar materialul si transportul (trebuie sa-i trimiti materialul)
Blue14 wrote:
Mie nu imi plac rosiile, e mai buna carnea de pork'!

Ba, de acord cu tine, si eu consider ca cele mai bune legume sunt ceafa de porc si muschiuletul, dar fara o salatica de rosii cu castraveti, ceapa si branzica nu merge dom'le.. In plus, fara o berica (doo-trei-patru-plm) nu aluneca, de la o varsta ai gatlejul rugos si na..
A da, si uitasem! Maine Shpavelescu crapa in el rosii Shubiliane, din alea ca pe vremea lui Pazvante Chioru, din tineretile mele zbuciumate
Sper sa nu-mi cada un ou cand oi cara cutia cu gogonele
Bai! Daca mi-e frica de ceva pe lumea asta (exceptie facand argatii lui Blue), ei bine, de soareci mi-e frica! Asa ca puschea-ti pe limba, cu soarecul tau cu tot!
um02122 wrote:Sa mor daca nu scot MCE600 din dulap si nu i-l trimit lui Pavelescu, ca cado' de solstitiu

Fixed
Don' profesor, stati fara grija, PAR-metrul este pazit cu strasnicie

image
Blue14 wrote:
Ok, asa fac!

Si nici sa ne dai dreptate ca la nebuni, de fiecare data! E doar un sfat, in definitiv faci ce vrei cu banii familiei..
Tu trebuie sa procedezi in felul urmator.

Iti da Andrei (um) un sfat, ii zici multumesc. Iti da Pavelescu alt sfat, iar zici multumesc.
Intre timp, pui in balanta cele 2 sfaturi, cauti prin jurnalele altora (alegi persoanele de incredere, pricepute, cu experienta), te uiti daca persoanele alea folosesc echipamente de la sfatul 1 si/sau 2, vezi care e rezolutia, care (daca) sunt problemele, care e mai eficient, care face masaj la oO, etc.

Apoi, pui in balanta pretul si judeci, daca punctul forte de la sfat#1 merita diferenta de bani, sau faci un compromis si te multumesti cu punctul slab de la sfat#2 (exemple). Dupa care dai cu pumnul in masa, te scarpini la oO si iei o decizie.
CristiC wrote:Daca te-ai trezi odata. Asta e de speriat,ca nu dai semne de trezire. Intr-un post, iti iei un lucru.In urmatorul,dupa 2 minute,iei altceva. Tu esti constient de asta? Ti se pare in regula?

E usor influentabil si nu vrea sa-si puna tartacuta la contributie..
P.S. nu e nici o rusine sa folosesti chinezarii, mai toata lumea face asta. Daca nu ma insel si nea Dragos (kirucd) foloseste pompe Jebao.
Eu sper ca nu e atat de oligofren si ca pricepe ca nu-l sfatuiesc ca sa-mi bat joc de el sau ceva.
De acord cu Andrei, exista pompe proaste, pompe bune, pompe si mai bune si Dumnezeul pompelor. Dar, intre toate astea exista o anumita diferenta: pretul.
Cand o sa fie pe banii lui, o sa-l incurajez sa ia ce e mai bun. Pana una alta, il tapeaza pe taica-su de bani..

Pai vad ca asa usor dai 1290 lei in loc de 280 lei. Stii care e valoarea banului, ce inseamna 1000 de lei?

Si de unde stii tu ma rog cat o sa ma coste acvariul? Ai idee ce combinatii fac eu pentru acvariul ala?

Bine ca nu mi-ai dat si 2-3 perechi de palme
Iti aduc o folie neagra/albastra? Ca se vede naspa animalu'
Blue14 wrote:Imi aduc cei de la echipamenteacvarii.ro vortech mo10wQD cu 1290 lei

Ce inseamna sa fii bazat, sa ai argati, arendasi si menajera

Eu muncesc de-mi sar flocii, nevasta-mea e somera (a pus-o dracu sa se faca doctorita, mai bine se facea patroana de butic) si m-am scremut 2 luni sa-mi iau o pompa care costa cu 1000 de lei mai putin decat vortech-ul ala.

Blue, toata stima, ma inclin umil in fata ta, patroane. Daca faci angajari, anunta-ma si pe mine.
Pana la urma ce acvariu ai? Despre ce vorbim aici? Ca m-ai pierdut pe traseu..
Sushi!

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: