[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Fa o poza mai de la distanta, asa arata de parca ai un cub de 20 de litri
Vreau si io 2
Blue14 wrote:mi-e ca imi iau jebao si dupa si vortech ca in sinea mea mi se pare ca e mai bun vortech-ul.....

Stai sa vezi dileme dupa ce te insori
Nene, daca ai bani, din partea mea poti sa-ti iei si pompa poleita cu aur si un mecanism de scarpinat la oO.
Te-ai intrebat ce o sa faci cu cele 'jde programe, la ce te ajuta?
Priveste problema asa: cat costa un RW-4 si cat costa un Vortech? Ce face una si ce face cealalta? In principiu acelasi lucru, dar la o diferenta de pret foarte mare.
Eu am RW-4 si merge ca fularul, jos palaria. Diferenta de bani o poti folosi intr-un mod mult mai util..

edit: m-am uitat pe net, un Vortech mp10 costa 200$ si un RW-4 costa 60$. Alegerea iti apartine.
Blue14 wrote:ar arata mai bine fara fire in dysplay.....

Ia in calcul si varianta asta: fa un acvariu in asa fel incat frumusetea lui sa iti ia privirea si gandul de la fire.
Ce zici?
Szoli, uite aici, repede pana nu se da!

https://www.facebook.com/groups/270401093089401/forsaleposts/?story_id=690651514397688
Blue14 wrote:Cine a zis de mine ca sunt admin pe nanoreef si ca pot reseta parole?

Mama!

Boss mic, expresia "a varui" se folosea pe vremuri (in special la tara), cand dadeai cu var pe pereti.
Varul nu se mai foloseste de ceva vreme, iar "a varui" cu lavabil.. nu se potriveste. Mai corect ar fi sa spui ca zugravesti (ma rog, nu tu.. argatii tai)
Iti varuiesc eu casa, daca imi cumperi unul din asta:
http://www.redseafish.com/max-concept/max-250/
Blue14 wrote:
Oricum preotul mi-a dat numele fara voia cuiva, nu ma striga nimeni asa.....

O fi fan Bram Stoker, cine stie
...burta?
Neste puturosi dom'le..

Nu-i viata asta suficient de amara si plina de restrictii? Macar aici sa fim si noi jmecheri
Si daca tot i-am facut praf topicul omului

Un doberman, un coker si un pekinez la veterinar.
Dobermanul il intreaba pe coker: - Pentru ce-ai venit aici?
- Eu musc tot: cearsaf, paturi, si cel mai rau am muscat lenjeria stapanului. M-au adus pt. injectia letala.
Pekinezul: - Eu am venit pentru ca pis tot: patul, hainele si,cel mai rau am facut pe locul unde dorm. Si pe mine m-au adus pt. injectia letala.
Cokerul si pekinezul il intreaba pe doberman: - Tu pentru ce-ai venit aici?
- Eu fut tot: scandura, patul si intr-o zi cand venea stapana din baie era asa de apetisanta incat am futut-o si pe ea .
Cokerul si pekinezul: - Si, injectie letala? - Nu, ... m-a adus sa-mi taie unghiile.
Hai, sa fie unul si despre mine

Cabinetul unui psihiatru. Se deschide usa si intra un barbat, in patru labe si cu un cablu in gura.
Psihiatrul :
- Vai! Cine a venit la noi? O pisicuta?
Barbatul se taraie pana in coltul cabinetului. Doctorul il urmareste.
- Un catelus?
Barbatul trece cu mana pe langa perete si se taraie in celalalt colt. Doctorul nu renunta:
- Ah! Cred ca e un arici! Nu? O broasca testoasa?
Barbatul scoate cablul din gura si zice:
- Auzi? Ma lasi sa iti trag internetul sau nu?!
Koala la doctor:

Koala: Doctore,am o problema. Cand beau vad numai soareci in fata ochiilor.
Doctorul: Trebuie sa te lasi de bautura!
Koala: Nu mai bine imi cumpar o pisica?

Inseamna ca sunt depasit de tehnologie
Pe vremea mea taica, ehe..
+ FB1
Blue14 wrote:Frati-miu vrea sa isi schimbe numele, il cheama Luca Ioana si vrea sa renunte la Ioan ca vine de la nea Ion!

Nu inteleg.. cum adica il cheama Ioana si care e treaba cu nea Ion? Adica plm boss, e nume pur romanesc, care e problema?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: