[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Nea Mugurele, eu din 12 luni, 5 sunt plecat la mama naibii.. N-am timp de corali, cu cat acvariul e mai "putoare-friendly" cu atat mai bine.
Cand m-oi scalda in bani, promit ca-l umplu pe asta micu' de corali
Valeu maica! Vad ca Gheorghe a invins balaurul!

Sar'na coane, o sa cumpar un coral pentru acvariul mic si il voi boteza cu numele tau
Nu m-am schimbat, persoanele apropiate stiau ca o sa am un bazin fara corali si ca damblaua mi-o voi face cu ala mic.
Doar ca n-am vrut sa-i dau satisfactie lui Koala
Chestie de gusturi. Cand aveam acvariu dulcicol, nu ma interesau pestii, plantele mi se pareau spectaculoase (in continuarea consider la fel).
Dupa ce am avut ocazia sa vad bazine cu corali si bazine cu pesti, am ajuns la concluzia ca imi plac pestii.

Caz confirmat si de colegii care au vazut la mine in birou si pentru prima oara un acvariu marin: "mamaaaaaaaaaa, uite-l pe Nemo! uite un crevete!!"
Si dupa timp.. dar balariile alea ce sunt, plantele alea verzi?
Ma fascineaza cel cu "the secret life of rockpools". Merci
Nici noi nu stim inca, dar facem eforturi
Blue14 wrote:as vrea pesti dar vreau corali.....

Cam la asta se rezuma tot. As vrea X, dar as vrea si Y. E mai bun X decat Y? M-am hotarat, iau X! De fapt.. Y. Sau..
Merci boss batran!

Mugurel, ti-l cedez pe Blue

Si nu uita, ca am la serviciu o mica gradinita
Stiu boss, le-am rumegat pe astea in decursul timpului.

Nu-i asa ca vii sa ma ajuti la rockscape? Am palinca, suc de struguri si sirop de hamei

Nu boss, hotararea e luata mai demult, am dat deja o avere pe piatra (seaca, uscata, plm) si in plus, intr-un bazin consider ca atractia principala sunt ciortanii.
Fugi bre cu ursu' ca n-am io timp de bibilit corali
Ti-am zis fa, daca il compartimentezi sa curga apa dintr-un compartiment in altul, nu mai faci pelicula aia de biofilmcacat
Blue14 wrote:
darthradu wrote:Uite imaginile din sump cu bulele, desi e poza si vi se pare in miscare va asigur ca e totul foarte static )

imageimage

Da koala, furtunul ala se atinge de stand, in partea de sus, insa vibreaza foarte tare pana sa ajung la partea de sus. O sa vad eu ce rezolv cu el. A trebuit sa opresc recircularea din cauza de paranoia .
Pompa in sine nu vibreaza deranjant, furtunul insa ma dispera. In poza se vede cum furtunul atinge si sump-ul )))

Am si eu bule.....

Eu am un frate in Bulgaria
Am vrut s-o tin pentru mine, sa fie soorpriza. Bazinul mare o sa fie fowlr, casamoarafetili.
M-am lamurit in asta micu' care e treaba cu gradinaritul, plm, nu e de mine
Blue14 wrote:matusa nu ar permite sa intre asa ceva in casa ......

Nici eu, ce dracu sa fac cu slabanoaga aia? In schimb foca.. mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Pai boss mic, coralii nu cresc ca iarba, trebuie sa ai rabdarica
O sa ai si pesti, plm, bani sa fie

Nimeni wrote:
dan.pavelescu wrote:Grasule, de ce nu faci cum am planuit eu pentru al' mare?
'

Care din noi? Ca tu la toti ne spui "Grasule".... si numai tu esti "Slab tare" ) Cu cine conversezi?

Cu Radul vorbeam grasule
Grasule, de ce nu faci cum am planuit eu pentru al' mare?
Nu fa, dar trebuie sa ai rabdare, gen ani de zile.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: