Taie acele frunze care oricum sunt distruse. Plantele cu sistem radicular mare si ai substrat chior/neimbogatit le poti ajuta cu niste bile nutritive introduse in substrat.
Acum hai sa vezi ce bagi tu in bazinul de 80 litri net si spune-mi daca este OK
Profito - 1,1 ml - 0.033ppm Fe
Fier - 0,7 ml Daca este EL Ferro = 0.09 ppm
Total Fe = 0.123ppm
Potasiu - 1,5 ml - 0.75ppm
Nitro - 1,5 ml - 1.88ppm
Kh2po4 - 1,5 ml - aceasta substanta este solida, daca spui ca ai pus 1.5ml inseamna ca ai diluat-o. Cum nu sunt mama omida sa ghicesc ce cantitate de substanta ai pus si in cata apa nici aici nu te pot ajuta sa-ti calculez cat pui zilnic in bazin...
Potasiul ala degeaba il pui. Mai mult potasiu pui odata cu EL Nitro - la cantitatea ta daugi si 4.74ppm de potasiu deci 0,... este degeaba...
Dupa cum arata frunzele alea pot fi de la: lumina insuficienta + lipsa nutrienti; carenta de CO2 (mai ales asociata cu lumi; carenta de azot; carenta mare de fosfati dar si de neadaptare a plantelor in prima faze dupa mutare - mai ales plantele cu sistem radicular mare.
Daca testele sunt bune 1ppm de PO4 e bine si nu trebuie sa apara carente asa de mari (oricum inainte aparea BBA pe marginea frunzelor si GSA pe geamuri de nu mai vedeai prin geam

), 15ppm de nitrati este cat de cat bine (dar aici pot sa am niste indoieli referitoare la test) iar lumina am vazut ca este spre 1 W/litru. Problema pare sa fie generata de lipsa de CO2 combinata cu readaptarea plantelor, lumina multa le forteaza dar li s-au terminat munitiile... Lipsa potasiului se menifesta prin aparitia unor gaurele mici in frunze si dupa o perioada mai mare ele se largesc dar nu si descompunerea frunzei - poate sa se combine cu alte deficiente. Simptomele astea de la frunzele batrane cu ingalbenire si descompunerea frunzei de la varf spre baza apare in general la carente mari de nitrati... de asta spuneam ca poate sa fie o combinata nordului.
Da poti sa faci aditiile de fier si fosfati una dimineata si alta seara...