[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: LUPmic
Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
alber wrote:Ma bag si io, ca tot e topicu' deschis. Nu cumva mai sunt necesare un condensator si-o rezistenta? La un capac pe care tocmai l-am dezafectat, asa a fost realizata instalatia electrica. Mai are un condensator si-o rezistenta la intrare.

Nu-i obligatoriu, merge si fara
Ai legat 1 si2 la un capat al tubului si 3,4 la celalalt ? Sa dezizolezi firele bine sa nu stea prinse in izolatie. Cum a zis si Radu nu-ti trebuie starter.
Salut si bine ai venit !
"sa golesc acvariu de apa sa pun cu ocazia asta fertilizant (am fertilizat doar cu bile JBL), acelasi pietris si plante." Daca vrei sa pui substrat fertil acum ar fi un moment bun, si cum s-a mai spus apa pastrata in galeti, bidoane si filtrul sa functioneze intr-o galeata
Bine ai venit, "vecine" !!!! Si hai odata cu detalii
Cine sa-l ajute? Tanti din poza? Ca daca e asa parca as lua si eu niste d-ala
Bine ai venit !!! Despre filtru , intai vezi ce bani ai si apoi te hotarasti la un extern sau tot intern.
Pentru un caras iti trebuie cam 50 de litrii, dar daca e mic acum cred ca este Oricum cauta sa-i faci rost de alt acvariu sau sa-l dai(pestele).
Scuze de off-topic, la Hornbach Berceni au SAE? Si la ce bani?
"Un substrat foarte laudat este JBL aquabasis daca vrei sa vezi niste rezultate obtinute cu fertilizarea de JBL uitate aici pretul este foarte bun."
Da, dar pentru asa ceva iti trebuie si un Iar daca nu vrei plante foarte pretentioase de ce ai luat t5, altii tinjesc dupa asa ceva Oricum sfatul meu este sa pui si substrat fertil, nu se stie niciodata ce idei iti mai vin Pentru alegerea plantelor iti sugerez o cautare pe tropica.dk. Numai bine!!!
6 masculi si o femela. Mai am si 4 pui. O sa incerc sa pun si poze insa aparatul meu e cam slab.
Am eu niste gupy daca te intereseaza.
Multumesc pentru plante
Salut si bun venit ! Sanitarii aia galbeni sunt asa http://images.google.ro/imgres?imgurl=http://www.phishphorphun.com/images/3aAlbinoAncistrus100606_IC6Q.jpg&imgrefurl=http://www.phishphorphun.com/wst_page6.php&usg=__7EaFNiPov2jUioVMeMOJN4ujNlg=&h=119&w=180&sz=5&hl=ro&start=17&um=1&tbnid=b2t0wzvJIr0D3M:&tbnh=67&tbnw=101&prev=/images%3Fq%3Dancistrus%2Balbino%26hl%3Dro%26sa%3DX%26um%3D1
Salut si bun venit !!! Prezenta polistirenului este obligatorie daca nu ai suprafata(pe cere pui acvariul) perfect plana.
Scuze Alber, dar n-am mai intrat de ceva vreme.(zugravesc)
Daca se poate ma bag si io
Porcu wrote:Io cred ca Nemo o sa fie cadou' tau de ziua lui .

Si eu cred la fel .AAAAAAAA Bun venit !!!
Cred ca stutul ala pe care bagi furtunul este infiletat in corpul ventilului.Vezi daca se desfileteaza si daca nu se potriveste la reductor poate gasesti pe la un magazin de instalatii sanitare o reductie(niplu, mufa sau ce mai ai nevoie).
Am patit-o si eu cu neoanele, o sa le treaca(pestilor). Vezi ca 765-ul nu pre e bun

Forum Index » Profile for LUPmic » Messages posted by LUPmic
Go to: