[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Daca te referi la motul ala mic din centrul imaginii, cred ca e un vierme penat, nu aiptasia
Felicitari boss mic! Acum nu te umfla prea tare in pene, ca am aparut si eu pe coperta la Victoria Secrets
Nimeni wrote:

Cand si ptr cat timp?

Ba uscatule, io ti-o trag mai ceva ca Botezatu, trebuie sa aflu chestii de la altii? Sau te feresti de mine? Cap de pompa ce esti!
Radu, o sa mergem impreuna cu colegul ddsek pana la dumnealui, intr-o zi. Preferabil dupa ce luam salariul ;)
Ce sunt balaurii aia? Un fel de sepii?
Azi te hotarasti, ca eu dispar 2 saptamani din peisaj
Copile, ai gasit hranitor? Iti trimit cu imprumut unul chinezesc, nou-nout?
De ce iese teava aia ppr din nisip?
"de-a-n poolea", fmm
Bine ai venit!

Imi place, jucarii pentru oameni mari
Poza trebuie sa fie clara si explicita, nu pentru concurs. Asa ca nu-ti face mari griji
Pentru poza merge orice bec (de preferat cu lumina alb-rece).
Daca ai prin casa o veioza, e numai buna
N-ai treaba cu Tunze, cauta JBL Blanki http://www.nevertebrate.ro/Burete-de-curatat-JBL-Blanki
Iti garantez ca e super meserias, curata si pacatele

Poze fa seara, cand afara e intuneric, cu lumina din camera stinsa si cu cea din acvariu aprinsa. Obligatoriu cu blitz-ul dezactivat.

Fa ca mine: trage 2 tevi pana la acvariu (alimentare cu apa si scurgere) si rezolvi problema elegant.
Tot ce trebuie sa faci e sa jonglezi cu furtunul de la osmoza, intre scurgere si bazinul de colectare.

Scuze pentru poluarea nene Akaiu
Sustin cu tarie orice automatizare care ne permite sa lenevim mai mult
Lambriu din lemn de 20mm
E, n-am stiut, scuze

Credeam ca e vorba de incapatanare..
Am cumparat si eu chestii de la reefcenter.ro, baietii sunt super ok si prompti.
Parerea mea - aer conditionat. In primul rand iti asiguri un confort pentru tine, iar ca bonus - scapi de problema temperaturii din acvariu.
Narcis, sunt fanul tau nr. 1

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: