| Message |
|
|
Daca te referi la motul ala mic din centrul imaginii, cred ca e un vierme penat, nu aiptasia 
|
 |
|
|
Felicitari boss mic! Acum nu te umfla prea tare in pene, ca am aparut si eu pe coperta la Victoria Secrets
|
 |
|
|
Ba uscatule, io ti-o trag mai ceva ca Botezatu, trebuie sa aflu chestii de la altii? Sau te feresti de mine? Cap de pompa ce esti!
|
 |
|
|
|
Radu, o sa mergem impreuna cu colegul ddsek pana la dumnealui, intr-o zi. Preferabil dupa ce luam salariul ;)
|
 |
|
|
|
Ce sunt balaurii aia? Un fel de sepii?
|
 |
|
|
|
Azi te hotarasti, ca eu dispar 2 saptamani din peisaj
|
 |
|
|
|
Copile, ai gasit hranitor? Iti trimit cu imprumut unul chinezesc, nou-nout?
|
 |
|
|
|
De ce iese teava aia ppr din nisip?
|
 |
|
|
|
"de-a-n poolea", fmm
|
 |
|
|
Bine ai venit!
Imi place, jucarii pentru oameni mari 
|
 |
|
|
Poza trebuie sa fie clara si explicita, nu pentru concurs. Asa ca nu-ti face mari griji 
|
 |
|
|
Pentru poza merge orice bec (de preferat cu lumina alb-rece).
Daca ai prin casa o veioza, e numai buna 
|
 |
|
|
N-ai treaba cu Tunze, cauta JBL Blanki http://www.nevertebrate.ro/Burete-de-curatat-JBL-Blanki
Iti garantez ca e super meserias, curata si pacatele
Poze fa seara, cand afara e intuneric, cu lumina din camera stinsa si cu cea din acvariu aprinsa. Obligatoriu cu blitz-ul dezactivat.
|
 |
|
|
|
Fa ca mine: trage 2 tevi pana la acvariu (alimentare cu apa si scurgere) si rezolvi problema elegant.
Tot ce trebuie sa faci e sa jonglezi cu furtunul de la osmoza, intre scurgere si bazinul de colectare.
Scuze pentru poluarea nene Akaiu
|
 |
|
|
Sustin cu tarie orice automatizare care ne permite sa lenevim mai mult
|
 |
|
|
Lambriu din lemn de 20mm
|
 |
|
|
E, n-am stiut, scuze
Credeam ca e vorba de incapatanare..
|
 |
|
|
|
Am cumparat si eu chestii de la reefcenter.ro, baietii sunt super ok si prompti.
|
 |
|
|
|
Parerea mea - aer conditionat. In primul rand iti asiguri un confort pentru tine, iar ca bonus - scapi de problema temperaturii din acvariu.
|
 |
|
|
Narcis, sunt fanul tau nr. 1 
|
 |
|
|