[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Am posibilitatea sa fac un sump, dar nu mai lat de 20cm.
Dimensiunile pot fi: l = 20cm, L = 70 cm, h = 35cm (in afara de latime, nimic nu e batut in cuie).

Ma gandeam sa fac un separeu cu matrix/live rock rubble pentru partea unde intra apa in sump, apoi sa las un spatiu mai mare unde sa pot baga diverse echipamente (reactoare, un protein skimmer, etc), dupa care urmeaza un bubble trap si spatiul pentru pompa de retur.

E ok, nu e ok, sugestii?

Dupa ce va lamuriti cu tabletele, aifoanele si problemele existentiale ale lui Blue, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu problema de mai sus
Pana la anu mai e, momentan eu sunt ingropat in datorii
Bre, stiam ca te ocupi de prelucrarea lemnului, nu cu capace de veceu
Sa-ti traiasca nene! Si incearca sa-mi raspunzi la ce te-am rugat..
Prietene, ne-ai zdrobit creierii cu ultraclara ta. Frumusetea unui acvariu nu sta in cacatul ala de sticla ultraclara.

Radu, nu. In primul rand, fostul tau sump are o destinatie bine stabilita. In al doilea rand, e locul de munca, nu pot sa pun hardughii de acvariu, iar Dennerle-ul se integreaza perfect in spatiul dat.
In al treilea rand, un acvariu mai mare inseamna cheltuieli si mai mari, iar in prezent nu-mi permit. Dupa cum vezi, cu greu reusesc sa strang 2-3 corali pentru piticania aia de bazin..
Nu dau gaura, intrebarea era legata de dimensiunile sumpului si de compartimentarea lui.
Da, sunt bou. 70 cm, plm
Sa facem upgrade zic, no?

Am posibilitatea sa fac un sump, dar nu mai lat de 20cm.
Dimensiunile pot fi: l = 20cm, L = 70 cm, h = 35cm (in afara de latime, nimic nu e batut in cuie).

Ma gandeam sa fac un separeu cu matrix/live rock rubble pentru partea unde intra apa in sump, apoi sa las un spatiu mai mare unde sa pot baga diverse echipamente (reactoare, un protein skimmer, etc), dupa care urmeaza un bubble trap si spatiul pentru pompa de retur.

E ok, nu e ok, sugestii?

(edit: scrisesem 700cm, ftw! )
Veninos or ba, lion-ul ala arata intr-un mare fel

Sa-i faci "fishy fishy"

De ce, sistemul de supraveghere video de la firma nu e bun?

Poate sa ia tot ce doreste, atata timp cand lasa banii sub pres.
Nu modifici nimic la mine, ca te mut in botul ala paros.
Eu de miercuri nu mai vin, sunt in concediu pana la sfarsitul lunii.

Poate mai treci din cand in cand pe la birou, sa aduci niste apa de osmoza (preferabil inainte sa faca ION completare cu apa de la robinet)
Ma, ultimul hal de om esti, electronistul lui peste prajit - faci scheme, ii inveti pe altii cum sa faca, iar pentru tine.. ca-n epoca de piatra.
Natia ma-tii de uscat sexos <3
koala wrote:O sa TI se scofalceasca

Fixed, atat!
Nivelul in sump e stabil, sau fluctueaza?
Am zis mancare, nu bere
Conform http://www.theaquatools.com/building-your-aquarium
cu sticla de 6, safety factor e 4 (very safe)
Animalelor, mi-a pierit pofta de mancare
Si flotorul ala sa il intretii mereu, sa nu se faca depuneri pe el si sa se blocheze.

Eu zic ca tot senzorii optici sunt mai buni..
Da, husa aia de camion cu imprimeuri mov

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: