dan.pavelescu wrote:
Am posibilitatea sa fac un sump, dar nu mai lat de 20cm.
Dimensiunile pot fi: l = 20cm, L = 70 cm, h = 35cm (in afara de latime, nimic nu e batut in cuie).
Ma gandeam sa fac un separeu cu matrix/live rock rubble pentru partea unde intra apa in sump, apoi sa las un spatiu mai mare unde sa pot baga diverse echipamente (reactoare, un protein skimmer, etc), dupa care urmeaza un bubble trap si spatiul pentru pompa de retur.
E ok, nu e ok, sugestii?
Dupa ce va lamuriti cu tabletele, aifoanele si problemele existentiale ale lui Blue, va rog sa ma lamuriti si pe mine cu problema de mai sus
Prietene, ne-ai zdrobit creierii cu ultraclara ta. Frumusetea unui acvariu nu sta in cacatul ala de sticla ultraclara.
Radu, nu. In primul rand, fostul tau sump are o destinatie bine stabilita. In al doilea rand, e locul de munca, nu pot sa pun hardughii de acvariu, iar Dennerle-ul se integreaza perfect in spatiul dat.
In al treilea rand, un acvariu mai mare inseamna cheltuieli si mai mari, iar in prezent nu-mi permit. Dupa cum vezi, cu greu reusesc sa strang 2-3 corali pentru piticania aia de bazin..
Am posibilitatea sa fac un sump, dar nu mai lat de 20cm.
Dimensiunile pot fi: l = 20cm, L = 70 cm, h = 35cm (in afara de latime, nimic nu e batut in cuie).
Ma gandeam sa fac un separeu cu matrix/live rock rubble pentru partea unde intra apa in sump, apoi sa las un spatiu mai mare unde sa pot baga diverse echipamente (reactoare, un protein skimmer, etc), dupa care urmeaza un bubble trap si spatiul pentru pompa de retur.
Ma, ultimul hal de om esti, electronistul lui peste prajit - faci scheme, ii inveti pe altii cum sa faca, iar pentru tine.. ca-n epoca de piatra.
Natia ma-tii de uscat sexos <3