[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
La ce-ti racesti gura madame? El oricum STIE, intrebarile astea sunt capcana, ca sa ne verifice.
Nu prea are unchiu Pave de unde sa-ti dea, dar mai gasim una-alta, vedem cum fraguim ce e pe acolo ;)
Azi le-am dat un pliculet de JBL Plankton Pur. Si ca sa nu storc tot pliculetul in bazin, l-am infipt intre capac si geam, ca sa le dau treptat.
Bineinteles, un crevete motat a descoperit de unde vine haleala si s-a infiintat direct la botul calului. A bagat in el ca un porc si jumatate (sa ma scuze Inalt-Prea Maritul)

image
Doctore, iti multumesc mult pentru Moai, l-am primit azi.
N-a sosit prin posta, ci prin GLS.

Sarutmana mult.

Acum sa te iau la maciuci: pai in plm boss gras, macar transportul puteai sa ma lasi sa-l platesc, ce aia a ma-sii...

Radu, stand cuminte in brate la nenea Laurentiu, care ii citeste o poveste. Somn usor, pui mic

image
Mi-am adus aminte ca esti batran si iti place grafica in 8 biti

image
Sa mor, imi vine sa plang cand vad ce grea e viata

Hai sa-ti fie de bine, da-i cu esentiale in ficat si se rezolva (ma jur ca ai fost boier la curtea regala intr-o alta viata)

Na si o perla de la bac, de bun venit:

"Romanul Plumb a lui Rebreanu este o art? poetic? deoarece prezint? drama unui ??ran într-un cavou."
Ma, a vazut si Radu, nu sunt nebun. Ieri nu se mai vedea nimic, arata ca o piatra neteda si foarte moarta, nici urma de polipi.
Retrag cele spuse mai sus. Palythoa si-a revenit, ca prin minune au reaparut polipii.
Eu nu mai inteleg nimic, toata ziua de ieri a aratat ca o piatra neteda
Daca deschideai gura inainte sa vina Radu la tine, iti trimiteam eu un baton de plastic.
Ia intreaba daca e momentul sa adaugi primul p-e-j-t-e
Emotii sefu?
Blue14 wrote:
Sunt mandru de mine ca nu an mai gresit!

Epic
Belesti firul, desfaci surubul, introduci firul, strangi surubul, tragi usor de fir sa vezi daca l-ai rupt.
Daca l-ai rupt, o iei de la capat, adaugad la inceput: desfaci surubul, scoti bucata de fir, apoi sari peste pasul 2, adica "desfaci surubul" (pentru ca l-ai desfacut deja, nu merge de doua ori).

Daca te referi la altceva, ai schemele puse de vo' paispe ori.
Eu am tras un semnal de alarma
O fi, n-o fi.. ochii cat sarmaua! Adica in caz ca apar semne nedorite, schimburi de apa si toate cele
In poza de mai sus, facuta vineri, se vede palythoua deschis frumos (chiar sub zoasii aia mari)
Azi, in loc de polipi moldovenesti am gasit o piatra seaca, fara urme de polipi..
Mda, ajuta la nimicirea algelor, dar mi-a belit si palythoa ala frumos de la Mugurel.
Sa-mi bag picioarele!
Ba da, am acvariul in debara la serviciu, echipamente, pietre, tot ce trebuie.
"O sa.."
Si acum e momentul sa apara Blue: "il faci marin?"
Bre, felicitari!
Foarte frumos ai facut acolo, ca un om mare.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: