| Message |
|
|
|
La ce-ti racesti gura madame? El oricum STIE, intrebarile astea sunt capcana, ca sa ne verifice.
|
 |
|
|
|
Nu prea are unchiu Pave de unde sa-ti dea, dar mai gasim una-alta, vedem cum fraguim ce e pe acolo ;)
|
 |
|
|
Azi le-am dat un pliculet de JBL Plankton Pur. Si ca sa nu storc tot pliculetul in bazin, l-am infipt intre capac si geam, ca sa le dau treptat.
Bineinteles, un crevete motat a descoperit de unde vine haleala si s-a infiintat direct la botul calului. A bagat in el ca un porc si jumatate  (sa ma scuze Inalt-Prea Maritul)

|
 |
|
|
Doctore, iti multumesc mult pentru Moai, l-am primit azi.
N-a sosit prin posta, ci prin GLS.
Sarutmana mult.
Acum sa te iau la maciuci: pai in plm boss gras, macar transportul puteai sa ma lasi sa-l platesc, ce aia a ma-sii...
|
 |
|
|
Radu, stand cuminte in brate la nenea Laurentiu, care ii citeste o poveste. Somn usor, pui mic

|
 |
|
|
Mi-am adus aminte ca esti batran si iti place grafica in 8 biti

|
 |
|
|
Sa mor, imi vine sa plang cand vad ce grea e viata
Hai sa-ti fie de bine, da-i cu esentiale in ficat si se rezolva (ma jur ca ai fost boier la curtea regala intr-o alta viata)
Na si o perla de la bac, de bun venit:
"Romanul Plumb a lui Rebreanu este o art? poetic? deoarece prezint? drama unui ??ran într-un cavou."
|
 |
|
|
|
Ma, a vazut si Radu, nu sunt nebun. Ieri nu se mai vedea nimic, arata ca o piatra neteda si foarte moarta, nici urma de polipi.
|
 |
|
|
Retrag cele spuse mai sus. Palythoa si-a revenit, ca prin minune au reaparut polipii.
Eu nu mai inteleg nimic, toata ziua de ieri a aratat ca o piatra neteda
|
 |
|
|
|
Daca deschideai gura inainte sa vina Radu la tine, iti trimiteam eu un baton de plastic.
|
 |
|
|
|
Ia intreaba daca e momentul sa adaugi primul p-e-j-t-e
|
 |
|
|
Emotii sefu? 
|
 |
|
|
Blue14 wrote:
Sunt mandru de mine ca nu an mai gresit!
Epic 
|
 |
|
|
|
Belesti firul, desfaci surubul, introduci firul, strangi surubul, tragi usor de fir sa vezi daca l-ai rupt.
Daca l-ai rupt, o iei de la capat, adaugad la inceput: desfaci surubul, scoti bucata de fir, apoi sari peste pasul 2, adica "desfaci surubul" (pentru ca l-ai desfacut deja, nu merge de doua ori).
Daca te referi la altceva, ai schemele puse de vo' paispe ori.
|
 |
|
|
Eu am tras un semnal de alarma
O fi, n-o fi.. ochii cat sarmaua! Adica in caz ca apar semne nedorite, schimburi de apa si toate cele 
|
 |
|
|
|
In poza de mai sus, facuta vineri, se vede palythoua deschis frumos (chiar sub zoasii aia mari)
Azi, in loc de polipi moldovenesti am gasit o piatra seaca, fara urme de polipi..
|
 |
|
|
|
Mda, ajuta la nimicirea algelor, dar mi-a belit si palythoa ala frumos de la Mugurel.
Sa-mi bag picioarele!
|
 |
|
|
|
Ba da, am acvariul in debara la serviciu, echipamente, pietre, tot ce trebuie.
"O sa.."
|
 |
|
|
|
Si acum e momentul sa apara Blue: "il faci marin?"
|
 |
|
|
Bre, felicitari!
Foarte frumos ai facut acolo, ca un om mare.
|
 |
|
|