[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Auzi bre ce zice prostu (Radul). Cica e presiunea prea mare si ii zboara pestii din bazin.
koala wrote:
PS: Saptamana asta plec in Grecia

image
Cred ca orice senzor mecanic/magnetic trebuie curatat des. Mai usor de curatat si de intretinut sunt senzorii optici.
Mi-a recomandat Akaiu un senzor, dar trebuie sa caut in urma, ca nu mai stiu..

N-am nici cea mai vaga idee.. Inclin sa cred ca s-a blocat iar senzorul ato (poate asa ma invat minte si il schimb).
Daca te intorci mai devreme de 2 saptamani io nu pot lua nimic de la tine, ca sunt plecat.. Doar daca ma ajuta Radu si face el drumuri pana la Corbeanca si retur.
* par-metrul

de unchiu' Pave sa nu zici nimic
Ai dreptate in privinta asta, dar nu strica sa ne exprimam corect, indiferent unde ne aflam. Ce zici?
Si sa mananci pe ascuns, nu in public
darthradu wrote:J'ARRIVE !
Bine, acum lansez un submarin ... dupa aia imi mut hoitul.

D-aia te iubesc io, ma boule
Daca eram acum in Bucuresti gaseam pe la vecini
Drum bun si distractie placuta!
Cum dracu se intampla d-astea numai in weekend? La fel ca si cutremurele, alea vin numai noaptea, plm..
Sper sa aiba Radu timp sa dea o fuga pana aici cu refractometrul si niste sare
Sunt foarte suparat, azi cand am venit la birou erau sigurantele picate, ma uitam ca prostul la cititorul de proximitate si nu pricepeam de ce nu se deschide usa.
Am ridicat siguranta si am descoperit ca acvariul a dat pe afara, a curs apa pe prize si pizda ma-sii.. Am reusit sa curat tot, a mai ramas mocheta umeda un pic, vietuitoarele sunt ok.

Problema e ca nu stiu unde e buba - sa fie de la skimmer, sa fie de la ato, sa fie de la mama ma-sii.. Din vasul de autocompletare lipsesc vreo 3 litri si nici macar nu am refractometrul aici, ca sa verific ce si cum.
In plus, nu mai am nici un pic de sare, ultimul rest l-am folosit vineri la schimbul de apa.

Plm, am inceput bine saptamana..
Mi-am dat, am gresit, plm
Sa rezumam:

tudoricazapata wrote:Buna seara tuturor, a-si dori si eu

Exprimare corecta.

tudoricazapata wrote:vroiam sa m-ai stiu

Incorect, cratima nu are ce cauta acolo.

paradoxx wrote:Te-ajut cu ce pot,dar ajuta-ma si tu.Si te rog crede-ma,ca nu sti cand si cum se scrie corect.Dar haide sa nu dezvoltam.Pur si simplu am oripilatie vizuala cand vad aptitudini gresite de vocabularistica in cuvinte ce nu trebuie despartite.Si daca tot vrei sa o tinem on,ia-ti o creanga,si pune-ti niste moss pe ea.Il legi cu nylon de pescuit de creanga respectiva.Cat despre site-ul respectiv,vezi bine,observa,ca tu scrisesi mai sus cat si la inceputul topicului exact ce e scris cu rosu.End of story cu acest subiect.Cel putin din partea mea

Nu te supara, dar fraza e plina de greseli gramaticale si de punctuatie. Iti las placerea sa le descoperi singur
Cum era vorba hipsterului cu par lung? "Cel fara de pacat dintre voi sa arunce cel dintai piatra".

Plm boss..
Eu zic sa renuntati. Am incercat de cateva ori sa-l inteleg pe copil si am ajuns la un pas de a-mi taia venele. Caile lui Blue sunt mai misterioase decat cele ale barbosului suprem.
Si nu mai fi tare in gura uscatule, ca oricum te chem sa ma ajuti, te dracu! }{
Daca am zis ca fac upgrade, categoric nu mai pun porcaria aia cu piatra.
Probabil o sa fie ceva de genul: http://www.ebay.co.uk/itm/Protein-Skimmer-1400-L-H-Aquarium-Marine-Fish-Tank-W-Needle-Wheel-Venturi-Pump-/161757402733?pt=LH_DefaultDomain_3&var=&hash=item25a97e166d
Sau asemanator. Asta are 13cm x 22cm
Nici eu, dar am tacut ca sa nu ma fac de ras, m-am gandit ca e ceva ce ar fi trebuit sa stiu
Nu prea inteleg ce ai facut acolo. Daca faci carcasa lampii din lemn, nu mai ai nevoie de toate profilele si draciile alea.
Adica ai vazut la ala de la biro', ce ti se pare in neregula?

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: