[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Ti-am zis, asa am patit si eu. Imi lasasera pachetul la depozit, ca e deteriorat "a curs apa din el".
De fapt au curs cateva picaturi si aia s-au panicat, plm, cat pe ce sa-i faca retur. Dar totul se rezolva cu urlete si scandal

edit: multi inainte, nu stiu cum a stat papusa aia cu tine atatia ani, dar multi inainte
la noapte culca-l pe al' mic cu bunicii si preseteaza intre 4 si 6 minute (stiu ca nimanui nu-i face placere) de preludiu, apoi inca 6 minute (minim) de actiune.

ah, da. acum, ca ai intrat in randurile acvaristilor, invata urmatoarele notiuni de baza, elementare:

- flori
- swarovski
- "poftim draga, cardul de salariu ramane la tine"
Cica nu tolereaza cuprul si nu trebuie expusa la aer. Nu poti improviza un bazin de carantina, cu apa curata si o pompa?
Poate ca era alterat crevetele congelat (imi dau si io cu presupusul).
Care e denumirea stiintifica a stelei?
Vezi.. ti-am zis ca sunt patit. Fugi si ia pachetul
Noutati? Cum se prezinta Suri?
Daca tot a venit vorba, ce-ar fi sa te ocupi de controllerul ala? Hai, ca nu-ti cad gradele..
Ce-ai comandat grasule?
Zda ma-sii, ce ghinion.. Suri era o legenda.
Sorry bre boss mic si gras
O face, dar nu dau atat, ca (inca) nu ma alearga banii prin cartier

Despre asta vorbeam: http://www.coral-farm.ro/prezentare-corali_duri_lps-732
Deschide-ti un topic nou, ca il poluam pe om (e topicul lui).

Pui acolo intrebarile si vei primi raspunsuri.
Eu zic intai sa-ti faci acvariul, apoi sa te gandesti la vietati. Crabi si creveti dupa 1-2 luni, anemone dupa 6 luni.
Multam!

Au venit obiectele, ne vedem azi?
L-am gasit pe net, atat. N-am sa dau atatia bani pe un coral de marimea unei monezi de 10 bani..
Merci! L-am gasit, un mic frag costa 55 de euroi
Blue, ma jur prietene ca nu mai pricep absolut nimic. Habar n-am ce acvariu vrei, ce stand, ce echipamente, daca e de apa dulce sau sarata, pusca mea..
Am pe dracu, l-am vazut pe youtube
Ma puteti ajuta cu identificarea animalului din imaginea asta?

image
Sau varianta romano-albaneza: pune sistemul ATO pe o priza programabila, care sa mearga doar 3-4 minute/zi
Radu iti multumeste (plm, m-ati facut posta )
Radu intreaba:

- ce inseamna XXL in cm?
- idem M (la clowni il intereseaza)

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: