| Message |
|
|
|
Vand echinodorus amazonicus 10 Ron. Rel la tel 0724012487, pm, id de mess alexblond007. Primesc si schimburi cu alte plante, insa de preferat ar fi de vandut.
|
 |
|
|
Nimeni nimic?? Marite Faraon? Un ajutor, o idee, ceva sfaturi, critica, orice 
|
 |
|
|
|
Referitor la adaugat inca 2 neoane, am vazut la alexnbv si mi se pare foarte misto facut. Acum intrebarea e, reflectoarele nu isi pierd din eficacitate? tinand cont ca in loc de un neon acum sunt 2? Si daca e asa, atunci in loc sa iti dubleze practic puterea neonului, ele nu fac nimic??
|
 |
|
|
|
Acvariu si suport 150 Ron
|
 |
|
|
Ar fi mai mult decat perfect 
|
 |
|
|
Este  daca vrei pot sa ti dau la schimb si eu ceva plantute (cryptocorine, echinodorus, valisneria,nucus)
|
 |
|
|
|
Am vazut in hornbach hrana congelata de mai multe feluri, larve muste albe, negre, artemia si altele. A mai folosit cineva aceasta hrana? E ok? Avantaje. dezavantaje?
|
 |
|
|
Astept oferte pe pm sau mess alexblond007.Va multumesc 
|
 |
|
|
Vand acvariu 70x40x42 (Lxlxh), sticla de 6 mm, fundul de 8 mm, aproximativ 112 L. Acvariul vine cu Filtru intern Aquael Fan1, incalzitor Resun 100Watti, Suport lemn plus sistem iluminat 2X 18 watti ( Sylvania Daylight), 1 x 15 Philips ( se poate monta de 18 sau chiar inca 2 x 18, este destul loc in capac), nisip, si ceva plante ( cryptocorine, un echinodorus mare, valisneria, nucus). Acvariul are 2 zgarieturi minore, superficiale.
Detaliu iluminare
Jos se mai poate pune inca un acvariu mai micutz, suportul este facut din lemn destul de gros, rezista fara probleme. Sau puteti sa ii puneti un filtru extern, etc. Relatii pe pm, sau id de mess alexblond007, tel 0724012487, zona sos Chitilei sector 1, Buc. Valabil doar pt bucuresti sau oriunde daca veniti sa il luati personal.
|
 |
|
|
rezervat pt Viperd 
|
 |
|
|
 Ai dreptate, n am stiut si cel ce a vandut o a zis ca e ok  Am sa o scot, insa ceva plante pt midleground? ceva ce sa nu creasca foarte mult si sa dea bine? Si sa nu fie prea pretentios (lumina, respectiv Co2). La fel as fi foarte recunascator daca mi ati da ceva sugestii si pt plantele de background 
|
 |
|
|
|
Pai zona de ridicare este Sos Chitilei, sector 1, Buc. Poze am sa fac in seara asta eventual.
|
 |
|
|
Vand acvariu 50x25x30 (Lxlxh) cu incalzitor Resun 75 Watti, filtru cascada extern Hailea, neoane (Tld 830, Tld 54) 2 X18 Watti. Bonus plante (Echinodorus, cryptocorine, valisneria) si pesti ( guppy si xipho, diverse culori maturi si pui), nisip colorat si nisip normal. Tel 0724012487, Buc, sector 1, Sos. Chitilei. Pt mai multe detalii id de mess alexblond007 sau pm! 
|
 |
|
|
|
Eu mi am cumparat si Aquabasis si florapol. Diferenta vizibila intre cele 2 este ca Aquabasis-ul e mai roscat, e o culoare caramizie, iar florapolul e pamantiu. O alta, este ca aquabasis are granulatia unui nisip, pe cand florapolul e sub forma unor bobite de argila cred. Cat despre celelalte diferente....
|
 |
|
|
Dupa ce v-am tot batut la cap cu o multime de intrebari si dupa ce mi ati fost sursa de inspiratie, uite cam de ce am fost in stare. Acvariu 126 L, lumina momentan 2X18 W Osram Floura si Osram Biolux 965, o sa urmeze inca 2 X 18, insa pt moment raman astea. Substrat AquaBasis Jbl si Florapol, Filtrare filtru intern Eheim Aquaball, incalzitor Jager.
Plante folosite cryptocorine, anubias, valisneria, limnophila, si inca 3 specii dar nu le cunosc  , sper ca ma puteti ajuta in privinta asta.
Pesti neoni clasici.
Poza ansamblu
Planta necunoscuta
Planta necunoscuta 2
Detaliu buturuga
Detaliu buturuga 2
Acvariul inca este la inceput, in urmatorul timp intentionez sa l plantez cu plante tip covor(astep sugestii si indrumari) si inca ceva plante de background si cv pt midleground (dimensiuni mai mici). Cat despre hardware inca 2 neoane de 18 W si sistemul de la Jbl BioCo2 vario 100, cel cu difuzur. L-a folosit cineva? Se merita? Astept critici, sugestii, sfaturi. Multumesc!
|
 |
|
|
Ma abonez si eu pt un pic d java moss daca se poate, te rog. Eu vin cu berea 
|
 |
|
|
Am mai procurat si un Jbl Florapol 200  Daca pun impreuna cu Jbl AquaBasis Plus fac o prostie??Adica sa le folosesc impreuna? AquaBasis e cel mic si nu mi era suficient pt acvariu asa ca am luat si Florapol 200, am vazut ca la Faraonu a dat rezultate si inca ce rezultate...deci teoretic si la mine ar trebui 
|
 |
|
|
|
Le vreau eu pe toate. Maine se poate sa ne intalnim la crangasi?Undeva mai de dimineata?
|
 |
|
|
Asa e  intai l-am pus si dupa am intrat....scz de repetare
|
 |
|
|
Am inteles...mi se parea ceva util  In schimb am primit de la Intros un site destul de interesant, nu stiu daca a mai fost pus http://www.aquaticplantcentral.com/forumapc/plantfinder/ .Numa' bine!
|
 |
|
|