dan.pavelescu wrote:Da, am incurcat borcanele. Habar n-am la ce filtru aveam 2 bureti laterali, ingusti, care actionau ca un prefiltru.
Asa este la etatea senioratului...
Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)
Tot exista prefiltru...
LEdit: Cu miscarea apei: pare suficienta? ori mai bag ceva in partea opusa a galetii/directiei in care merge acu' valtoarea?
dan.pavelescu wrote:Cel mai bun filtru ever pe care l-am folosit: Eheim 2078
Nu stiu daca se mai fabrica/gaseste
Sunt total de acord. La fel si 2080.
Se gasesc dar mai greu,pe Austria mai apare cate unul . Eu lam.dat pe al meu cu 100 Euro.
Si eu am dat 2 sute la mana2... (dar nu am nimic de comentat/reprosat... a fost filtrul pestilor... )
Imi pare rau ca atunci' : mai era un filtru' la pret de: "numa sa scap de echipament din casa" (pentru cunoscatori: Targoviste... acum: regret ca nu am luat si celalalt filtru)
Dezbaterea intre 2080 si electronic: a fos recomandata, fara argumente de catre un singur' utilizator. @alinutz80.
Multumesc de indrumare @alinutz80, sunt curios cum merge si "caca**" asta de 700 care are doar 8L reali la "storage", comparativ cu 12L....
Rezultatul este previzibil.. Dar: daca nu ai/folosesti/rulezi: nu poti acuza/afirma... (intre 8L si 12L, apare implicit o eficienta/deficienta de: 30%....)