[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danyh4you
Forum Index » Profile for danyh4you » Messages posted by danyh4you
Deci primele sapatamani non stop, de o saptamana il folosesc odata la doua zile noaptea

De la cine am luat acvariu el o zis ca nu lo oprit niciodata,din ce am citit eu am obs ca nu e prea bine sa mearga non stop.
Daca zici ca nu ai probleme cu algele si plantele merg bine o sa incerc si eu .Cred ca maine merg sa le cumpar.

Cu algele nu am avut probleme si sper sa nu am .La filtru extern am UV -9w si l-am cam lasat aprins mai ales acuma la inceput.

Daniel nu le prea am eu cu chimia si nu risc sa fac vreo prostie mai bine intreb si cumpar de la cine stie sa prepare.
Si pipiplantu unde il gasesc?
Nu ma bag in asa ceva sa prepar eu ceva,nush ce o sa iasa si mai bine nu.
Nush ce sa fac sincer daca ziceti ca merge ferropol24 cu PPS-PRO o sa cumpar PPS-PRO si o sa vad daca da ceva rezultate

La lumina ar mai trebui sa umblu?
Si pentru macro?
Si atuncea sa cumpar feropol?
Si sa folosesc doar ferropol si ferropol24?
Ce ziceti merge ferropol24 cu macro PPS PRO ?

Si ceva pareri de amenajare,ce ar trebui sa mai mut prin acvariu??
vand cateva fire dar nu stiu cum le zice le vedeti in poza daca cineva stie sa spuna va rog.
Vreo 11-12 fire de 10-15 cm -1leu fir

pentru contact 0742579412 sau pm.
easycarbo il mai ai?
teste nh3/nh4 deocamndata nu am am doar ph si no2 o sa incerc sa fac rost de ele.Dar daca totusi ar fi ceva ineregula cu apa ar trebui sa fie afectati si alti pesti.
Dar dc sa nu tin apa atata in bidoane? Eu tot atata o tineam,credeam ca cu cat mai mult cu atata mai bine.
O sa il scot pe celalalt mascul sa vad daca is revine dar nu cred ca din cauza asta,deoarece il fugarea pe celalat aproape toata ziua si nu cred ca acuma sa intors roata.Am observat ca inoata foarte greu,incearca sa inoate se ridica inoata un pic si iara se lasa jos

Nu pot intelege ce are
Mai este un mascul de xifo dar normal nu voalat,acesta e de xifo voalati si pana sapt trecuta masculul cu pricina il fugarea pe celalalt non stop era "sefu" in acvariu.Numai el are probleme restu sunt activi si sanatosi.
Acvariu este ciclat.
Ph este 7 si no2-0
Temperatura este de 24 de grade
Schimb cam 70 -80 litri saptamanal iar apa este declorinizata,o tin in bidoane de 10l fara capac cam 6 -7 zile iar dupa schimbul de apa pun aquasafe.
Apa este k totul o duce bine inafara de el.
Si ce nu inteleg este ca daca vreau sa il prind inoata ca nebunu
Sper sa nu moara imi placea foarte mult de el era cel mai frumos din acvariu cu femelele de xifo voalat.

Ce imi recomandati sa fac?
Cea din dreapta este Bacopa carolina si cea din stanga nu cred ca este cea ce cred eu si las pe alti daca cunosc sa iti spuna(nu le prea stiu pentruca nu am avut pana acuma plante mari si astea le-am luat cu tot cu acvariu)

Sa revenim la xifo chiar nu stie nimeni ce are????
Vand urgent xifo femele si guppy masculi pentru poze pm sau la nr de tel 0742579412 (schimb si cu neoni )
Salut.Multumesc!
Scuzati dublul post dar nu ma lasa sa pun mai mult de una ca is prea mari.
PS: o sa invat sa postezi cu metoda lui stefan
Am o problema cu masculul de xifo voalat,de vreo sapt am observat ca tot sta ascuns in partea de sus a acvariului dupa plante de 3 zile sta pe fund la acvariu, nu se ridica la mancare si inoata cand il ciupesc alti pesti pentru a se duce in alta parte.Imi puteti spune ce are?

Si 3 poze cu pestele si cu didiplisul de la stefan.
Precizez ca pozele sunt facute cu telefonul cu aparatul nu le pot scoate mai clare.

Multumesc!
De la sera am folosit florena pentru inceput dar acuma vreau sa schimb si plantele mari si sa pun ceva fertilizanti mai buni.

Easycarbo o sa imi comand dar acuma stau cam prost cu bugetu(nu am un venit,sunt elev)
Plantele au ajuns cu bine,frumoase si sanatoase (sper sa le pot intretine si eu la fel).

Multumesc stefane!
Revin cu cateva intrebari.
Am cumparat de la jbl ferropol24 imi zice sa pun o picatura la 50l in fiecare zi e bine asa?
Si pe langa ferropol ce fertilizanti ar mai trebui sa folosesc ce imi recomandati?De la petshopul de unde l-am luat a zis baiatu acela ca nu trebuie sa mai folosesc nici un produs pe langa asta.
Si imi poate explica si mi-e cineva cum se folosesti easycarbo si unde gasesc(in cluj la zooomania nu stia nimeni ce produs e,ciudat)

Multumesc!
Le poti cumpara si asa ti-le trimite prin posta .

Forum Index » Profile for danyh4you » Messages posted by danyh4you
Go to: