Deci nush ce sa zic cu filtrarea mai mare a spus cel de la petshop ca nu e nevoie e si asa prea mare,,,rpd dupa 4 zile am si pus pesti in el asa a fost sa fie sunt doar de 6 zile in acvariu pesti ,,,doar vinerea asta schimb 20% din apa,,,,pana acuma nu am avut nici o treaba cu ei dar astazi unul dintre scalari a luato razna a omorat o zebra de care nu am scapat de pretena sa pun si una deaia
cam nu le indeplineste dar e de inceput peste cateva saptamani o sa imi cumpar unu de 100 l
acesta are doar 40 L
planta cabomba vreo 7 fire
Filtru hailea HL-BT200 intern
Pompa de aer
incalzitor de acari de 80l
pietris alb si o chestie de decor
Pesti cei doi scalari si 2 xifo acuma
Ar fi bn sa fie asa asta mi-am dorit dar nu asa de rpd pentru ca inca nu stiu ce conditi sa le indeplinesc daca sar intampla,,,daca sar putea sa imi lasi id tau sa iti tr niste poze sa vezi despre ce este vorba.multumesc
De curand mi-am luat 2 scalari adulti si o pereche de xifo si o zebra,dupa 5 zile unu dintre scalari a inceput sa ii bata a omorat zebra si acuma urmeaza si xifo cred.Cand se apropie de el se arunca dupa ei dar celalalt scalar nu facem nik doar se plimba si nici nu manca,celalalt care este problema imi manca plante si foarte putina mancare.Astept sfaturi cat de urgent,