[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: danyh4you
Forum Index » Profile for danyh4you » Messages posted by danyh4you
Am inteles....va multumesc pentru rabdarea care ati avuto cu mine sper ca de acuma sa ma descurc.
De creanga ce ziceti ??
Si inca cateva poze din stadiu actual al acvariului (pozele sunt facute cu telefonu si nu sunt modificat,cum au iesit asa le-am pus)
image
image
image
image

Astept pareri,critici,sfaturi de amenajare (nu ma supar chiar vreau sa imi dati sfaturi despre amenajare)
https://picasaweb.google.com/113368582358976496935/Acvariu360l#5815895993249726338
Nu era public,acuma l-am facut public.
https://picasaweb.google.com/113368582358976496935/Acvariu360l#5815895993249726338

Mi-e imi merge cand dau pe link dar sa postez direct pe forum pozele nu merg
image fac dar nu imi pune imaginea
ce ar mai fi de facut??
Metoda asta o stiu dar vreau sa postez mai multe poze indiferent de marime .
Danutz standul este doar din pal cu 4 intaritoare si deasupra un blat de bucatarie sau cum se zice, nici eu nu is foarte sigur de rezistenta lui dar a stat 8 luni acvariu pe el inainte.Nu sa lasat deloc la mijloc usile se deschid ok.

Astazi am cautat vreo 2 ore pe malul Ariesului si deabia am gasit o creanga care sa imi placa cat de cat. Acuma as vrea sa stiu daca e ceva de capu ei si cum ar trebui cel mai bine tratata (daca nu e buna de acvariu sa ziceti,nu ma supar)
MI-am facut cont pe picasa am facut album si tot nu imi apar imaginile.Imi puteti spune mai concret ce trebuie sa fac?

image

Multumesc!
Vand 6 buc pleco intre 15 si 20 cm-35 lei buc negociabil
Masculi guppy portocali -2 lei negociabil
Xifo femele2-lei negociabil

Schimb si cu neoni sau plante

Pentru contact pm sau la nr de tel 0742579412
Am vazut ca foloseste multa lumea si plantele le merg bine, vreau sa incerc si eu.
Am luat doar jum de litru care m-ar tine cam 7 luni daca pun in fiecare zi
Investitia e mai greu la cat am bagat acuma in el (mam taiat de la multe)
Extrem de frumos....nu stiu cum le puteti face asa frumoase:X:X:
aditie fac si presurizat butelie etc ....dar easycarbo nu se pune in fiecare zi??? eu din cat am citit asa am inteles ca se pune in fiecare zi..
La un bazin ca acesta visez de mult
atuncea asa o sa incep si eu de maine si easycarbo oricand ??
Neoanele sunt aprinse asa de la 7:30 la 10:30 si 15:30 la 19:30

Spunetimi un interval care ar fi mai bun
Inca o problema cu fertilizanti,cand si cum trebuie pusi ?
Am easycarbo,ferropol24,PPS-PRO toti odata la aceasi ora??
deci muschi de pe copaci sunt buni in acvariu? vreau sa fiu lamurit ca in 2 zile defrisez padurea)

Deci de pe sticla nu i-am vazut sa mance algele doar de pe plante , nush mi-e oricum imi plac sunt pesti frumosi si folositori nu o sa renunt la ei si au cam 6 cm deci nu cred ca inca sunt maturi.
Plantele mele is curate nu au alge .Dar am si 7 sae, neritine,pomacea care isi fac treaba bine
Eu probleme nu am avut cand l-am lasat as mearga non stop.
Eu nu il pot programa deoarece este in filtru,asta ar insemna sa opresc si filtru.

Alti spun ca il lasa in fiecare seara cate 2 ore.

Forum Index » Profile for danyh4you » Messages posted by danyh4you
Go to: