[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabry3ll
Forum Index » Profile for Gabry3ll » Messages posted by Gabry3ll
Pacat! Era sa o patesc si eu acum o saptamina, dar a rezistat mititica. E adevarat ca nici pui multi nu mi-au ramas (cam 12), restul, vreo 40-50 s-au nascut morti. Acum am alte doua puse in maternitate de 3 zile. Sper ca la ele situatia sa fie una normala. Sincer, imi pare rau ptr femela ta, dar asta-i viata! Iti doresc sanatate in acvariu si ape limpezi!
Multumesc!
La mul?i ani tuturor! Sînt Gabriel, locuiesc în Ploie?ti, am 34 ani si-mi doresc din tot sufletul s? continui ceea ce tat?l meu, cîndva, demult, (pe vremea cînd înc? eram un pu?ti), începuse. Ajunsese de f?cuse o obsesie din acvaristic?. Noi, ast?zi, avem internet, avem Pet shop-uri, deci ne e mult mai u?or. Totu?i sînt multe nel?muriri ?i multe întreb?ri la care sper s? g?sim r?spunsuri prin discu?iile de pe acest forum. V? doresc s?n?tate în acvarii ?i m? bucur c? sînt printr voi!

Forum Index » Profile for Gabry3ll » Messages posted by Gabry3ll
Go to: